Yulaf Ezmesi Sivilce
Merhaba,
Yıllardır yediğim yulaf ezmesini yedikten 3-4 saat sonra boyun ve çevresinde bariz şekilde büyük ve kızarık sivilce çıkyor. Özellikle test ettim sabah yulaf yedim öğlen daha hiç bir şey yemeden sivilce çıktığına şahit oldum. Sizce yulaflara hormon vs basma şansları var mı başka ne sebebi olabilir?
Bedelli Askerlik Ücret Ödendikten Sonra Tecil Tarihi
Merhaba,
Yoklama başvurusundan önce tecil tarihim 07/22 gözüküyordu. Yoklamadan sonra 05/22 ye indi. Bedelli hizmet tercihini yapıp ücreti ödedikten sonra 31/12/2021 olarak değişti. Bu normal mi ?
Bedelli Askerlik Ücret Ödendikten Sonra
Merhaba,
Hizmet tercihini yaptıktan sonra ücreti ödedim ve şuan "bedelli ücretini ödediniz sınıflandırmanız bekleniyor " yazıyor. Burdan sonra bir işlem yapmama gerek var mı yoksa Ocak ayını beklemem mi gerekiyor?
Bedelli Askerlik Celp Dönemi Hakkında
Merhaba,
- Tecilim 07/2022'de bitiyor. Benim bedelliye 2022 yılı içinde gidebilmem için Aralık sonuna kadar başvumam mı gerekiyor?
- Ben ücreti Aralık sonuna kadar yatırmayı düşünüyorum. Celp tarihini istediğimiz gibi ayarlama şansımız var mı? Örneğin ücreti Aralık'ta yatırıp Mart gibi gitme şansım var mı?
Çalışma Muafiyet Belgesi Hakkında
Merhaba,
Bildiğiniz üzere e-devlet üzerinden 12 saatte bir yeni ikamet adresi yazarak yeni belge hemen alabiliyoruz. Bu durumda aldığımız her yeni belgede diğer aldığımız belgeler iptal oluyor mu yoksa farklı farklı adreslere iznimiz olmuş oluyor mu?
DGS - Tercih hakkında önemli lütfen -
|
Urbeats aldım ancak ses kalitesi çok az
|
DGS İngilizce Bölüm Muafiyet Hakkında ?
DGS İngilizce Bölüm Muafiyet Hakkında ?
|
Kulaklık Önerisi ( Sennheiser)
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 50
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.755 (Bu ay: 280)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar