Şimdi Ara

Bedelli Askerlik Ücret Ödendikten Sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hizmet tercihini yaptıktan sonra ücreti ödedim ve şuan "bedelli ücretini ödediniz sınıflandırmanız bekleniyor " yazıyor. Burdan sonra bir işlem yapmama gerek var mı yoksa Ocak ayını beklemem mi gerekiyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bedelli Askerlik Ücret Ödendikten Sonra

Bedelli askerlik ücretini ödediyseniz, "sınıflandırma" süreci başlar. Sınıflandırma, askerlik hizmetinizi nasıl yerine getireceğinizi belirleyen bir değerlendirmedir.

"Sınıflandırma Bekleniyor" Ne Demek?

Askerlik bedelini ödemenizden sonra, sınıflandırılmanız bekleniyor mesajı alabilirsiniz. Bu, askerlik durumunuzun henüz belirlenmediği anlamına gelir. Sınıflandırma işlemi birkaç hafta sürebilir ve bu süre zarfında askere çağrılmayacaksınız.

Askerlik Bedelini Ödediniz. Sınıflandırılmanız Bekleniyor.

Askerlik bedelini ödedikten sonra, e-Devlet üzerinden askerlik durumunuzu takip edebilirsiniz. Sınıflandırmanız belirlendikten sonra, size bir tebligat gönderilecektir.

Sınıflandırılmamışken Askerlik Bedelini Ödemeniz Bekleniyor.

Sınıflandırılmamışken askerlik bedelini ödemeniz bekleniyor mesajı alabilirsiniz. Bu, askerlik durumunuzun henüz belirlenmediği ancak askerlik bedelini ödeme sürenizin yaklaştığı anlamına gelir. Sınıflandırma işleminizin tamamlanmasını beklemeden askerlik bedelini ödeyebilirsiniz.

Sınıflandırma Süreci

Sınıflandırma süreci, sağlık durumunuz, eğitim durumunuz ve diğer faktörler dikkate alınarak yapılır. Sınıflandırma sonucunda şu kategorilerden birine girebilirsiniz:

• Muvazzaf askerlik
    • Erbaş veya er olarak yedek askerlik
    • Çeşitli nedenlerle askerlikten muaf olmak

Sınıflandırma sonucundan memnun değilseniz, itiraz hakkınız bulunmaktadır. İtiraz süreci ve şartları hakkında daha fazla bilgi için askerlik şubenize başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sercan1515 S kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bekleyeceksiniz. Ocak sonuna doğru belli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanas57

Yok hocam bekleyeceksiniz. Ocak sonuna doğru belli olacak.

Teşekkürler hocam

• Ben ücreti ödedim ancak hala Askerlik Bedelini Ödemeniz Bekleniyor yazıyor. Kaç saatte yansıdı sisteme acaba?

• Benim 3-4 saat sonra yansımıştı e-devlet e ödemem

• Teşekkür ederim, bankada birkaç dakikaya yansır dedikleri için sorma gereği hissettim. Benim de 3 saat kadar oldu, bekleyeyim.

• Yansır hocam merak etmeyin, genelde 1 gün içinde yansıyor okuduğum yorumlara göre

• bjorke kullanıcısına yanıt

hocam benim 6 saat kadar sürdü. aynı gün yansıyor e devlete endişe etmeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.