Merhaba, Yoklama başvurusundan önce tecil tarihim 07/22 gözüküyordu. Yoklamadan sonra 05/22 ye indi. Bedelli hizmet tercihini yapıp ücreti ödedikten sonra 31/12/2021 olarak değişti. Bu normal mi ? |
Bedelli Askerlik Ücret Ödendikten Sonra Tecil Tarihi
-
-
bende normalde Şubat celbinde gitmek için başvurmuştum önceden tecil tarihim 03/02/2022 di. 2 gün önce bedelliye başvurdum parayı yatırdıktan 1 gün sonra tecil tarihim 31/12/2021 olarak güncellendi. Herkeste durum aynı bedelli yapacaklarda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 23 Aralık 2021; 10:55:30 > -
Anladım teşekkür ederim
-
Benim tecil tarihim Haziran 2021'di. Bende 2020 yılı Ekim ayı içerisnde başvurumu tamamladım ve 31 Aralık 2020 olarak güncellendi. Yeni yıl gelip gideceğimiz yerler açılana kadar sorun çıkmadı. Yerler ve gidilecek gün belirli olduktan sonra yine güncellendive gideceğim güne ertlendi.
-
Teslim oldun mu birliğine , Yoksa tarih tekrar mı değişti ? Eğer teslim olduysan hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin . En kısa zamanda internet bulunca foruma gir ve bizi bilgilendir . Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi •Acharad -- 5 Ocak 2022; 4:55:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: •Acharad
Teslim oldun mu birliğine , Yoksa tarih tekrar mı değişti ? Eğer teslim olduysan hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin . En kısa zamanda internet bulunca foruma gir ve bizi bilgilendir . SelamlarÖncelikle teslim oldum kalıbına çok alışmamak gerek askerde yadırgıyorlar. Bunun yerine birliğime katıldım demek daha düzgün oluyor. Soruya gelince Her yılın Ocak ayının sonlarına doğru celp yerleri ve tarihleri açıklanır. O yüzden daha kimsenin durumu belli değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X