Şimdi Ara

Apple Music vs. Spotify (40 dk Videolu Karşılaştırma, Detaylı İnceleme, Kim daha iyi?) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
3.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam tek neden o değil. Şimdi mesela pcde spotify kullanıyorum. Oldukça hafif bir program. iTunes'u ne zaman yüklesem pc kendinden geçiyor. Bir de ben beceremedim sanırım, apple music uygulamasını telefonda arkaplana atınca müzik kapanıyor. Bir türlü çalmasını sağlayamadım. Problemi de anlamadım açıkçası. Son olarak, tüm müziklerimi baştan indirmem listelemem gerekecek. O da gözümde büyüyünce, kazanan spotify oldu maalesef.

Menü dediğim bana farklı geldi. Mesela şarkı ararken sportify'da hemen istediğim müziğe ulaşıyorum. Bunda benim beceriksizligimden olabilir, sanatçı aramalarında istemediğim sonuçlarla karışık geliyor. Muhtemelen spotify'a alıştığım için onda kolay geliyordu. Belki de aynı ikisinde de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chengineer kullanıcısına yanıt
    Evet alışkanlıktan kaynaklanıyor biraz. Bilgisayarda iTunes'un kasması ise doğru bir şey. Program ilk açılışta çok hantal onun haricinde iyi ama. Ancak arkaplanda nasıl müzik çalmıyor onu cidden anlamadım. Telefonda bir sıkıntı var gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donna.

İstediğim şarkıların yaklaşık yarısı yoktu Apple Music'te. Ayrıca program da çok hantal. Daha çok yol kat etmesi lazım. Bana göre Spotify açık ara önde.

Programa hantal demek yerine telefona dem vursanız diyorum. 5S ve üstü cihazlarda gayet hızlı ve sorunsuz çalışıyor. 6 kullanıyorum en ufak bir sorun yok. Özellikle Spotify'dan bariz daha seri. Zaten altındaki modeller normal kullanımda bile kasan cihazlar artık. İstediğim şarkıların yarısını bulamadım tabiri ise hiç gerçekçi bir tabir değil. Bilinmedik Türkçe şarkılarsa belki olabilir ama onlar da zamanla eklenir. Ama yabancı şarkılar olarak Spotify'ın fersah fersah ilerisinde. Türkçe müzik arşivi de şu an daha geniş Apple Music'in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Şubat 2016; 19:24:16 >
  • Bazı şarkılar yok tek sorun bu gibi şimdilik...Bende spotify üyeliğini iptal ettim Apple Music'e geçtim ama eski şarkılar yok Öğe yok diyor...

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Zamanla düzeltiyorlar katalog gittikçe genişliyor şarkıları hızlıca ekliyorlar. Siz de fark edeceksiniz zaten gün geçtikçe. Çok yeni bir sistem normal karşılamak gerek.

• Adamlar itunes ile senkronize kullanıyor programı. i-tunes ulan bu, bir müzik arşivi daha ne kadar büyük olabilir ki :) Albumler i-tunes'a çıkıyor daha sonra spotify'a ekleniyor bu bile başlı başına üstünlüktür. Çıkıp bir de spotify da daha çok şarkı var demeleri yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Adamlar itunes ile senkronize kullanıyor programı. i-tunes ulan bu, bir müzik arşivi daha ne kadar büyük olabilir ki :) Albumler i-tunes'a çıkıyor daha sonra spotify'a ekleniyor bu bile başlı başına üstünlüktür. Çıkıp bir de spotify da daha çok şarkı var demeleri yok mu

İşte ben de bundan bahsediyorum. Tartışmasız dünyanın en çok kullanılan, itibar edilen, en çok şarkı içeren müzik arşivine, hatta ilk arşivine gelip Spotify'dan daha az şarkı var diyebiliyorlar. Cidden çok değişik bir kafa. iTunes bir markadır, itibarı vardır tüm sanatçıların en çok önemsediği platformdur. Spotify değil bunu yapan.

• Mutlaka gelir bundan şüphem yok zaten...Ama çok eski şarkılar olduğu için gelmeyebilirde bunun ile ilgili bildirimde bulunabileceğimiz bi yer varmı e-posta şikayet vb.

Apple destek var oraya mail atabilirsiniz. Google'a yazınca çıkar hemen. Ama eski diye eklemeyeceklerini sanmıyorum. Hele yabancı şarkıysa kesin ekleyeceklerdir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Şubat 2016; 19:41:24 >
  • Hocam şimdi şöyle birşey farkettim...İtunes Store'a dinleyemediğim şarkıyı yazınca buldu ve 1.29 TL karşılığında satın alabiliyorum ama Apple Music'de yok...Anlamadım...İkisi zaten aynı şey değilmi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Deezer varken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya benim bi sorum olacak Şarkıları indiriyorum onları hep liste olarak kalıyor tüm listelerimi nasıl karıştırabilirim ?
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    G4 ile kullanıyorum, her programı, oyunu yağ gibi çalıştıran bir telefon bu. Program hantal diyorsam hantaldır ötesi yok. Elimdeki telefonu bilmeden yorum yapmanız da ayrı bir olay.

Kıyıda köşede kalmış, bilinmemiş şarkılar değil. Barış Manço'nun Barış Akarsu'nun bir sürü şarkısı yok. Keza bazı yabancı şarkılarımı da bulamadığım oldu. Ben o fersah fersah önde olan arşivi göremedim.

Bu konuya yazılan her eleştiriye bir cevap uydurmuşsunuz. Size kalsa program kusursuz, Spotify da çöpten ibaret. Neden bu kadar övme peşindesiniz anlamıyorum. Daha elimdeki telefonu, dinlediğim şarkıları bilmeden atıp tutmuşsunuz.

Bir de dediğim cümleye gerçekçi değil demişsiniz. Siz kimsiniz de benim yazdıklarımın doğruluğunu sorguluyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 7 Şubat 2016; 20:17:33 >
    İnceleme için teşekkürler program hakkında bilgisi olmayanlar için iyi bir rehber olacaktır lakin benim birkaç sorum var.
    1) Spotify gozat sekmesindeki gibi ruh haline ve tarzına uygun kalıplaşmış listelerin (pop-rock-elektronik gibi) disina çıkan listeler varmı ?
    2) Varsa nerden ve nasıl ulaşıyoruz programda ?
    3) Listeleri yada sanatçıları takip etme ve diğer kullanıcıların paylaştığı listeleri görme ve takip etme varmı ve kullanıcılar da dahil buna ?
    4) Dinlediğim şarkıya uygun radyo listeleri olustuyormu ? (Aynı sanatçıya ait olmayacak )

Şimdilik sorcaklarim bunlar cevaplarsaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donna.

G4 ile kullanıyorum, her programı, oyunu yağ gibi çalıştıran bir telefon bu. Program hantal diyorsam hantaldır ötesi yok. Elimdeki telefonu bilmeden yorum yapmanız da ayrı bir olay.

Kıyıda köşede kalmış, bilinmemiş şarkılar değil. Barış Manço'nun Barış Akarsu'nun bir sürü şarkısı yok. Keza bazı yabancı şarkılarımı da bulamadığım oldu. Ben o fersah fersah önde olan arşivi göremedim.

Bu konuya yazılan her eleştiriye bir cevap uydurmuşsunuz. Size kalsa program kusursuz, Spotify da çöpten ibaret. Neden bu kadar övme peşindesiniz anlamıyorum. Daha elimdeki telefonu, dinlediğim şarkıları bilmeden atıp tutmuşsunuz.

Bir de dediğim cümleye gerçekçi değil demişsiniz. Siz kimsiniz de benim yazdıklarımın doğruluğunu sorguluyorsunuz?

Cidden şaka gibi. Burası Apple bölümünde açılmış bir Apple Music konusu. Ve doğal olarak telefonunuzun iPhone olduğunu varsaymak durumundayım. Ben sizin G4 kullandığınızı nerden bileyim? Evet ne kullandığınızı bilemem dediğiniz gibi, siz söylemezseniz..

Android'de Apple Music beta sürecinde. BETA. Adı üstünde. Tam sürüm çıkmadı daha, geliştirilme sürecinde. Ve siz gelip hantal çalışıyor Spotify döver diyorsunuz.

Ne yorumları okumuşsunuz ne incelemeyi izlemişsiniz o kadar belli ki bu. Türkçe şarkı arşivi ekleniyor ve sürekli katalog güncelleniyor anlaşmalar doğrultusunda. İki günlük sistemi eleştiriyorsunuz. Az sabredin de bir kendine gelsin sistem otursun. Yorumlarda elli kez dedik arşive eklenme sürecinde diye. Ki şu haliyle bile Türkçe müzik arşivi çok daha geniş. Bir sanatçının yeni albümü Apple'a anında eklenirken Spotify'a günler sonra geliyor bazen gelmiyor. Kaç kez yaşadım da biliyorum.

Burada birini övüp diğerini yerdiğim falan yok. Her eleştirene de tepki göstermiyorum. Düzgünce eleştirene lafım yok hatta destekleyici şeyler de yazarım, yazdım da zaten. Ama gelip hiçbir mantıklı veya teknik bir kanıt/sebep göstermeden iki günlük sistemi eleştirenlere de cevabını veriyorum. Bunda yanlış bir şey yok. Konudaki tutumum da hep bu yönde oldu. İkisi de babamın şirketi sanki neyini savunacağım kardeşim? Herkese hakkını veriyorum videoda da verdim burada da.

İkisinin de ne eksiği ne artısı varsa açık açık söyledim. Tam tersine siz ve sizin gibiler o kadar Spotify'ı övmeye, Apple Music'i eleştirmeye odaklanmış ki. Çoğu da Android kullanıcısı oluyor. Nedense...

iTunes arşivinin henüz tamamı Apple Music'e geçirilmedi. Ondan kaynaklanıyordur. Zamanla düzelecektir.

• Android kullanıp Apple Music uygulamasını eleştirmek???? 😳😳😳😳
    Biz iphone kullandığımız halde bazı şarkılar yok diyorum buda 5-6 tane şarkı...Bırakta Android'de heleki Beta sürecinde olan bi uygulamanında sıkıntısı olsun...Zaten Apple Music gelmeden önce Spotify kullanıyorduk Android kullanıyor olsam Spotify kullanmaya devam ederim ne işim olur Apple Music ile iphone kullandığımız için çok daha stabil çalışıyor ve en önemlisi kapasite sorunu olmaması bu bile yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion_Army -- 7 Şubat 2016; 21:41:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Öncelikle konunun Apple bölümünde olduğunu bilmiyordum. Popüler konulardan ana konuya, oradan da attığınız linki görüp buraya geldim. Haklısınız.

Ben Spotify'ı övmüyorum. Diğer konuda da yazdım. İlkokul öğrencisine versen daha iyi tasarlar arayüzü. Çok eksiği var. Kurtulmak için bahane arıyorum desem yeridir. Ama istediğim müziği bulamadıktan sonra hiçbir uygulama alternatif olamaz maalesef.

• Android kullanan eleştiremez mi, neden bu kadar şaşırdınız? Uygulama olmamış, onu yazdık altı üstü. Beta diye uygulamanın yanlışlarını yazmayalım mı yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 7 Şubat 2016; 22:41:54 >
  • Öncelikle uygulama bi Apple uygulaması bırakta kendi kullanıcısına öncelik versin...Android platformunda kullanıp eleştirmek bana abes geliyor...Biz Google+ uygulamasını eleştiriyormuyuz hiç,stabil ve çok kullanışlı değil ama napalım yerden yeremi vuralım,biliyoruzki uygulama android telefonlarda çok daha güzel...
    Yani kısacası Android platformunda kullanıp sorun yaşıyorsanız Android bölümünde bunun ile ilgili bir konu açıp tartışabilirsiniz...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.