Şimdi Ara

Apple müşteri memnuniyeti Apple Türkiye ve kıdemli departmandan Erdem beye çok teşekkür ederim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slymngbs48 S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Merhaba bende benzer olay yaşadım banada sıfır cihaz gönderilecek ama danışman daha sadece isim adres falan aldı size cihaz değişim maili kaç günde geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyraz6 -- 14 Ekim 2019; 12:26:33 >
  • Poyraz6 P kullanıcısına yanıt
    2 3 gün içinde geliyor araya hafta sonu girmez ise

Teşekkür ederim

Hocam ben de cuma günü konuşmuştum araya haftasonu girdi henüz mail gelmedi dediğinize göre salı veya çarşamba gelmesi gerekiyor sanırım.
  • 2017 yilinda başima geldi 6s 64 gb telefonum imei kapanmişti değişim kağini atmadigima sevinmiştim 40 gün sonra 128 6s göndermişlerdi 2500tl satmiştim:)) applenin bu huyu güzel bi defada iphone 7 ekranm ucretsiz değişmişti o yüzden appleden vazgecemiyorum..hayirli olsun

• kuzenimin 6s 32gb telefonunu kvk yetkisiz müdahale sebebiyle garanti dışı bırakıldı.
    2 hafta önce thh bizi haklı buldu değişim kararı verildi.
    telefonu aldığımız telefoncu(vf bayii) hiçbirşey yapmıyor.

Erdem beye mail atsak yardımcı olur mu ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir şansınız olmuyor Apple yi arayıp bilgi alın size başka kıdemli atarlar bu arada telefoncu yu icraya verin seve seve vermiyorsa afedersiniz gerisini siz anladınız Apple bu konuda yardımcı olmaz size telefoncu ile sizin aranızda

Hocam Apple nin kıdemli danışmanları hikaye, önce konuşuyoruz daha sonra kıdemli danışmana tekrar ulaşamıyorum. Her seferinde danışman değişiyor. Bana verilen dahili numarayı aradığımda danışman numarasını giriyorum ve Meşgule atıyor.

Kıdemli Danışmanlar sanki gaz alma operasyonu gibi geliyor.
  • osezginn O kullanıcısına yanıt
    Süreler değişken yoğunluğa bağlı ama 3 iş gününde geliyor mail

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Apple kıdemlilerinin %80 dediğiniz gibi ama iş bilen adama denk geldiniz mi baya iş görüyorlar

Son 1 ayda 10-12 farklı kıdemli ile görüştüm ilk görüşmeden sonrasına ulaşamadım.
    Arkadaşlara sanki küfür etmişim gibi yok abi adamlar kayboluyorlar sanki sihirli bir tünel var ve ilk görüşmeden sonra hemen kaçıyorlar o tünelden bilemiyorum.

Bak benım cihaz değişti, Arka kamera video da 2x optik zom yapınca bulanıklaştırıyordu geçen hafta garantiye verdim, 1 haftadır teslim almış oldum cihazı ve garanti süresi 27 kasımda bitiyor 3 ay uzaması gerekiyordu uzamadı.
    Bulabilirsem normal yazılımcı UFUK BEY var onu bulacağım o düzeltecekti...

Rabbim iyi danışmanlara denk getirsin. Küfür falanda etmiyorum çok iyi konuşuyorum ama sornasında danışman falan ortada yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymngbs48

Hocam öyle bir şansınız olmuyor Apple yi arayıp bilgi alın size başka kıdemli atarlar bu arada telefoncu yu icraya verin seve seve vermiyorsa afedersiniz gerisini siz anladınız Apple bu konuda yardımcı olmaz size telefoncu ile sizin aranızda
    teşekkürler.
    öyle yapacağız bu hafta.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi kesinlikle cevap vermiyorlar benimde çok başıma geldi ama en son ki kıdemli çok iyiydi Allah iyisin çıkarsın

Erdem beyin dahili numarasını bana özelden verebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymngbs48

Hocam her ilde nerdeyse yetkili servis var nasıl başardınız cihazı bozuk halde bırakmayı
    O yetkili servislerin hic biri istanbuldakinin yerini tutmaz emin olabilirsin. Ankarada bir suru premium seller filan var ama hakkinda sikayet olmayan yok sayilir. Ozellikle ulke genelindeki gurgenclerin rezilliklerini okuyabilirsiniz internette. Istanbula gitmeyecek biri icin garanti isi tamamen sans meselesi.

• Algı operasyonu. Apple çok değişti,net.
    Bakalım umarım dediğiniz gibi olur bir yoğunluk yoktur, bugün 2. iş günü ve henüz mail gelmedi.
  • keşke tüm firma çalışanları böyle olsa

firma politikaalrıda tabii
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.