Şimdi Ara

Apple müşteri memnuniyeti Apple Türkiye ve kıdemli departmandan Erdem beye çok teşekkür ederim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erdem Bey ile görüştüm ve çok iyi niyetli iyi kalpli birisi telefonuma bağlanıp yardımcı oldu.
    Apple'nin Erdem Bey gibi insanları çalıştırması gerekiyor.
    Şimdiye kadar çok fazla danışman ile görüştüm, Murat,Can,Özgür,Yeliz hiç birisi tekrar ulaşmadı ve olayı takip etmedi.Mahsun Bey olayımı takip etti ve Erdem Bey çok iyi ilgilendi...

Erdeme Bey bu yazıyı okuyorsanız size çok teşekkür ederim bana özelden ulaşabilirsiniz.
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl ulaştınız normalde ulaşılmıyor ama çok iyi mükemmel birisi Allah ondan razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slymngbs48 S kullanıcısına yanıt
    Tesadüfen ulaştım Erdem Bey'e sizin Erdem bey olduğunu sanıyorum çünkü çok iyi ilgilendi başından savmadı, Cihaza bağlantı testler falan yaptı Cihazımın ekranına bağlantı epey yardımcı oldu.
  • O eskidenmiş Apple ürün kalitesi ve müşteri desteği. Apple hakkında garantisi biten cihazlar için bile değişim Programı yaptığını görünce bu markanın her ürünü alınır dedim. 10 yıldır fazladır Bilgisayar öğretmeni olarak hem kullandım hem de tavsiye ettim. Sıkıntı zamanı anlıyorsunuz. Müşteri memnuniyet programı çaf çaflı müşteri hizmetleri hepsi şişirilmiş balon. Apple bu değişimlerden onarımlardan zaten bir bütçe kaybetmiyor. Üretici firma diyormuş ki benim sana ürettiğim şu pilde arıza var veya ekranda arıza var diyormuş Apple da üreticiden aldığı yeni parçaları değişime gidiyormuş. Aslında bu yaşattığı bile sana böyle bir durum yaşattım size şöyle bir hediyemiz var demesi gerekirken servisi ayrı kendisi ayrı paragöz olmuş. Apple’ı Apple yapan değer bitmiş ya da hiç yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.