Şimdi Ara

Apple Müzik'in ses özelliği 4 yıl sonra Windows'a geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple Müzik'in ses özelliği 4 yıl sonra Windows'a geldi
    Apple Müzik Dolby Atmos desteği iPhone, iPad ve Mac bilgisayarlarda 4 yıldır var. Üç boyutlu ses deneyimi şimdi Windows PC’lerde. Apple, Windows’taki Apple Müzik uygulamasını Dolby Atmos desteğiyle güncelledi. Kullanıcıların uyumlu kulaklık ve hoparlörlerde uzamsal sesi deneyimlemesine imkan veriyor.

Ayrıca Bkz.Spotify HiFi aboneliği "Music Pro" bu yıl geliyor

Apple Müzik Dolby Atmos desteği Windows PC'lerde

Dolby Atmos, uyumlu stereo kulaklıklar ve hoparlörlerle sürükleyici, üç boyutlu ses deneyimiyle sesin duyulmasını sağlayan bir surround ses biçimi Apple'ın Uzamsal Ses teknolojisi, sesin her noktadan geliyormuş gibi duyulmasını sağlamak için Dolby Atmos içeriğini alıp kendi yönlü ses filtrelerini uyguluyor.

Windows PC kullanıcısı olarak Apple Müzik’in Dolby Atmos özelliğini deneyimleyebilmeniz için Microsoft Store'dan ayrıca Dolby Access uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Sonra, Apple Müzik uygulamasını başlatın, Ayarlar’a girin, Çalma ayarlarında Dolby Atmos'u etkinleştirin. İndirilen müzik için Dolby Atmos'u etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Apple Müzik platformundaki her şarkının Dolby Atmos'u desteklemediğini belirtmekte fayda var. Uyumlu parçalarda Dolby simgesi oluyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2025/04/04/dolby-atmos-in-apple-music-available-for-windows/

• Apple Dolby Atmos Miziklerini ilk çıktığı günden beridir dinlerim.Kullandığım sistem bileşenleri hatırı sayılır bir kalitedir.Ona rağmen bence Apple Dolby Atmos bence tam istenilen bir kalite düzeyinde değildir diye düşünüyorum.

Atmos dinleti yaptığım Sistem bileşenlerim.

Anthem mrx 1120 7+1+4 11 kanal Atmos destekli ARC Desteğine sahip bir Amfi
    Paradigm prestige serisi 5 Adet hoparlör
    Paradigm Studio serisi 2 Adet hoparlör
    SVS Dolby Atmos 4 Adet hoparlör
    SVS Sb13 Ultra subwoofer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 5 Nisan 2025; 19:12:27 >
  • joven kullanıcısına yanıt

Ben kulaklıkla çok memnunum, bilgisayarda eksikliğini çok çekiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmetoyunbros A kullanıcısına yanıt
    Elbette memnuniyet olabilir.Benim sistem hatırı sayılır bir bütçe,gerektirdiği için benim beklentim bu hatırı sayılı bütçe ile paralel olması yönündeydi tabi bunda Atmos müziklerin kaynak kaliteleride önemli ,çoğu Atmos müzik kayıt kaliteleri zayıf çevresel ses Atmos ses ile yakından uzaktan alakası yoktur diye düşünüyorum.

Sesin oda içerisinde doğru bir yayılım göstermesi için ARC kalibre ettiğim halde sesler beni mutlu etmeye yeter bir kalite düzeyinde değiller.

• Ve hala youtube music uygulaması windowsa doğru düzgün gelmedi..

• Youtube music te gelmeli.

• joven kullanıcısına yanıt
    Tidal iyiydi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sky4747 S kullanıcısına yanıt
    Müzikalitesi daha iyiydi.Farkını hissettiriyordu.

• çok kral sistem yapmışlar, hele samsung'un buds kulaklıklarında olan o baş takibi özelliği ile efsane oluyor.

ahmet kaya'nın başım belada ve barış manço'nun galiba mançoloji 2 albümü dolby atmos destekli türkçe olarak benim bildiğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.