Şimdi Ara

Apple Müzik mi ? Spotify mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple Music'de sürekli bu parça arşivde yok hatası alıyorum. İnterneti açıp kapayınca düzeliyor. Çevrimdışı müzik dinlemek işkence resmen.
  • Spotify ezer geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple müzik için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor şu an spotify gayet başarılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

Benim için PlayStation'a entegre olması Spotify'ı kesin tercih sebebi yapıyor.

PS'de nasıl kullanıyorsunuz ki hocam? PS'yi açık bırakıp müzik mi dinliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

PS'de nasıl kullanıyorsunuz ki hocam? PS'yi açık bırakıp müzik mi dinliyorsunuz?

Hocam kusura bakmayın biraz geç oldu ama şöyle ki ben üniversite öğrencisiyim. Ve arkadaşlarımı eve davet ettiğimde tv'yi açıyorum. Ps'ten de spotify'ı açıyorum. iPhone'u uzaktan kumanda olarak kullanıp, şarkılarımı ondan seçebiliyorum. Böylece gece klübü tadında bir ortam oluyor :D öte yandan oyun oynarken de ps'ten arşivimi dinleyebiliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Hocam kusura bakmayın biraz geç oldu ama şöyle ki ben üniversite öğrencisiyim. Ve arkadaşlarımı eve davet ettiğimde tv'yi açıyorum. Ps'ten de spotify'ı açıyorum. iPhone'u uzaktan kumanda olarak kullanıp, şarkılarımı ondan seçebiliyorum. Böylece gece klübü tadında bir ortam oluyor :D öte yandan oyun oynarken de ps'ten arşivimi dinleyebiliyorum

kısa Spotify

• serhat_mirkelam kullanıcısına yanıt
    Anlamadım

• Spotify da silinen şarkılar hafızada yer açmıyor diyor çoğu kişi.
    Bende Spotify kullanıyorum.
    Aslında silinen şarkılar hafızada yer açıyor ama hemen değil.

Nasıl olduğunu bende anlamadım ama galiba WİFİ ye bağlanıp Spotify ın kendini güncellemesi ile oluyor bu.
    Yani telefondan çevrimdışı olarak bir kaç şarkı silersen yer açmaz.
    Ama yukarıda dediğim gibi WİFİ ile bağlanıp silmen lazım.Yada PC den girip sileceksin sonra WİFİye bağlanıp güncelleyeceksin
    Biraz karışık oldu ama yer açılıyor hafızada merak etmeyin

Ayrıca Spotifyda listeme eklediğim bir kaç şarkı dinlenemez hale geliyor.Yani şarkı görünüyor ama dinlememiyorsun.
    Bu neden oluyor bilen var mı?Aynı şarkı mesela İTunesdan da kaldırılmış baktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Uzun süre Spotify kullandıktan sonra Apple Müziğe geçtim. Öncelikle Spotify'da kaydedilen müziği sildiğim zaman yer kaplamaya devam ediyordu. Üstelik 3-5 şarkıdan fazla kayıtlı olmasa bile 500 mb'tan fazla tutuyordu.

Daha çok arabada müzik dinlediğim için Siri sayesinde şarkılar arasında geçiş yapabiliyorum. Kullandığım cihazla birebir uyumlu olması benim için daha önemli.

Kaydedilen muzigi sildikten sonra yer kaplama sorununu nasil cozeriz spotifyi silmek yeter mi oyle program istemiyorum telefonu sifirlasam hala durur mu

• Spotify'da bu saçma sorunun çözümü yok. Programı silip tekrar kurunca anca çözülüyor bu da bir çözüm değil zaten.
  • Dediğiniz iki şekilde de yer açılmıyor. Ve yabancı forumlar da dahil olmak üzere aylardır milletin isyan ettiği saçma sapan bir durum bu. Spotify'ın destek sitesinde de telefonun hafızası tamamen dolduğunda cihaz önbellek boşaltma işlemi yapar bu esnada çevrimdışı Spotify belleği de silinir yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Dediğiniz iki şekilde de yer açılmıyor. Ve yabancı forumlar da dahil olmak üzere aylardır milletin isyan ettiği saçma sapan bir durum bu. Spotify'ın destek sitesinde de telefonun hafızası tamamen dolduğunda cihaz önbellek boşaltma işlemi yapar bu esnada çevrimdışı Spotify belleği de silinir yazıyor.

Tamamda ben açabiliyorum.
    1.7 GB den 1.4 e düşürdüm bir kaç şarkı silerek.Hatta bugünde bir kaç şarkı sildim.Yarın WİFİye bağlanacam.Hafıza düşerse yazarım yine
  • İlginç valla ne diyeyim. Milletin yıllardır yapamadığı şeyi yapmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Spotify arayuz olarak cok daha basarili o yuzden Spotify ile gidiyorum. Apple Music sacma sapan muzik onerilerinde bulunuyor ve cok tekrar yapiyor. Ornek Amon Amarth ve Behemoth u begenmisim, tum gun onlari caliyorum, birkac saat sonra Apple Music gidiyor sacma sapan pop ve alternative rock albumleri oneriyor. Spotify'da boyle sacmalik yok. Bir de bir sarkicinin top sarkilarini shuffle modda dinlemek istiyorum ama Apple Music ona da izin vermiyor. Tek tek basmak zorunda kaliyorum. Spotify'da shuffle a basmam yeterli oluyor. Spotify'in arayuz gecisleri daha hizli, daha basit. Ozellikle aracta kullandigim icin bana epey yararli oluyor.

Şu yazdığınızı iki programı da kullanmış birisi okusa kahkaha atar resmen. Spotify arayüz olarak çok daha mı başarılı? Spotify'ın en çok eleştirilen ve sevilmeyen olaylarından birisi zaten kullanımı zor arayüzü ve berbat koyu tasarımıydı.

Öneri kısmına gelirsek yuh yani bu kadar da olmaz. El insaf be. İnsan utanır bunları yazarken. Spotifty'ın şarkı öneri sisteminin ne kadar berbat olduğu Türk veya yabancı her türlü forumda sitede bugüne dek yüzlerce kez belirtilmiş bir şey. Apple Music'i sevmeyip hala Spotify kullanan insanlar bile bunu açıkça söyler. Apple Music'in en önemli artılarından birisi şarkı önerme sisteminin olağanüstü olması. Tam beğeneceğiniz listeleri oluşturup önünüze koyması. Zaten başka bir arkadaş da size cevap vermiş, böyle bir öneri sorununu hiç yaşamadığını belirtmiş, çünkü böyle bir sorun cidden yok. Apple Music'in net ortamındaki istisnasız tüm incelemelerinde şarkı öneri sisteminin ne kadar isabetli çalıştığı defalarca kez gösterildi kanıtlandı. Ve tam tersine de Spotify'ın en kötü sorunlarından birisi şarkı öneri sisteminin berbat çalışması. Keşfet kısmı ve size önerilen şarkılar aşırı derecede saçma.

Spotify'ın arayüz geçişleri daha hızlı demişsiniz, ilk açılışta yarım saat bekleten, bazen açılmayan, bazen uygulamadan atan, Spotify açıkken Facebook, Snapchat gibi uygulamaları açtığınızda şarkının takıldığı Spotify mı? 3. parti bir uygulama olan ve telefon yazılımına entegre olmayan Spotify mı?

• quote:

Spotify'da bu saçma sorunun çözümü yok. Programı silip tekrar kurunca anca çözülüyor bu da bir çözüm değil zaten.

Peki telefonu formatarsak eski hafıza geri gelir mi? Nasıl formatlıyoruz birde en son iphone 4 kullanmıştım 2010da falan değişmiş bazı şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

Spotify'da bu saçma sorunun çözümü yok. Programı silip tekrar kurunca anca çözülüyor bu da bir çözüm değil zaten.

Peki telefonu formatarsak eski hafıza geri gelir mi? Nasıl formatlıyoruz birde en son iphone 4 kullanmıştım 2010da falan değişmiş bazı şeyler

Kardeş format diyorsun tabi ki eski haline gelir. Telefonu iTunes'a bağlayıp Geri Yükle demen yeterli. Tabi yedeğini almayı unutma. iTunes değil iCloud yedeği tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Kardeş format diyorsun tabi ki eski haline gelir. Telefonu iTunes'a bağlayıp Geri Yükle demen yeterli. Tabi yedeğini almayı unutma. iTunes değil iCloud yedeği tavsiye ederim.

Hocam telefonu 3 gün önce aldım yedek alınacak pek bir şeyim yok, fotoğrafları zaten bilgisayara attım, güncellemede gelmişken sıfırdan başlayayım diyorum. iTunes'den yedeksiz sıfır bir iPhone kurulumu yapmam için ne yapmam lazım yardımcı olur musun zahmet olmazsa?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam telefonu 3 gün önce aldım yedek alınacak pek bir şeyim yok, fotoğrafları zaten bilgisayara attım, güncellemede gelmişken sıfırdan başlayayım diyorum. iTunes'den yedeksiz sıfır bir iPhone kurulumu yapmam için ne yapmam lazım yardımcı olur musun zahmet olmazsa?

PM'e bakın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Spotify arayuz olarak cok daha basarili o yuzden Spotify ile gidiyorum. Apple Music sacma sapan muzik onerilerinde bulunuyor ve cok tekrar yapiyor. Ornek Amon Amarth ve Behemoth u begenmisim, tum gun onlari caliyorum, birkac saat sonra Apple Music gidiyor sacma sapan pop ve alternative rock albumleri oneriyor. Spotify'da boyle sacmalik yok. Bir de bir sarkicinin top sarkilarini shuffle modda dinlemek istiyorum ama Apple Music ona da izin vermiyor. Tek tek basmak zorunda kaliyorum. Spotify'da shuffle a basmam yeterli oluyor. Spotify'in arayuz gecisleri daha hizli, daha basit. Ozellikle aracta kullandigim icin bana epey yararli oluyor.

Şu yazdığınızı iki programı da kullanmış birisi okusa kahkaha atar resmen. Spotify arayüz olarak çok daha mı başarılı? Spotify'ın en çok eleştirilen ve sevilmeyen olaylarından birisi zaten kullanımı zor arayüzü ve berbat koyu tasarımıydı.

Öneri kısmına gelirsek yuh yani bu kadar da olmaz. El insaf be. İnsan utanır bunları yazarken. Spotifty'ın şarkı öneri sisteminin ne kadar berbat olduğu Türk veya yabancı her türlü forumda sitede bugüne dek yüzlerce kez belirtilmiş bir şey. Apple Music'i sevmeyip hala Spotify kullanan insanlar bile bunu açıkça söyler. Apple Music'in en önemli artılarından birisi şarkı önerme sisteminin olağanüstü olması. Tam beğeneceğiniz listeleri oluşturup önünüze koyması. Zaten başka bir arkadaş da size cevap vermiş, böyle bir öneri sorununu hiç yaşamadığını belirtmiş, çünkü böyle bir sorun cidden yok. Apple Music'in net ortamındaki istisnasız tüm incelemelerinde şarkı öneri sisteminin ne kadar isabetli çalıştığı defalarca kez gösterildi kanıtlandı. Ve tam tersine de Spotify'ın en kötü sorunlarından birisi şarkı öneri sisteminin berbat çalışması. Keşfet kısmı ve size önerilen şarkılar aşırı derecede saçma.

Spotify'ın arayüz geçişleri daha hızlı demişsiniz, ilk açılışta yarım saat bekleten, bazen açılmayan, bazen uygulamadan atan, Spotify açıkken Facebook, Snapchat gibi uygulamaları açtığınızda şarkının takıldığı Spotify mı? 3. parti bir uygulama olan ve telefon yazılımına entegre olmayan Spotify mı?

Hangi programi nasil bir telefonda kullandiniz cidden anlayamadim.

Ben sanatci olarak Amon Amarth, Behemoth, Children of Bodom dinlerken Apple Music bana Limp Bizkit, Lady Gaga ve alakasiz bir suru grup cikartiyor.

Telefonum iPhone 6, arayuz gecislerinde hicbir sorun yasamadim. Apple Music daha Top Songs'u calmaktan aciz, arac kullanirken Apple Music ekranlarini mini minnacik font ile kullanamamaktan bahsetmiyorum bile.

Discover modu bana gore gercekten basarili. Sarkici ile alakali diger sarkicilar cikiyor. Facebook, Whatsapp hatta oyun bile acikken Spotify tik demedi. Belki iPhone 3GS kullaniyorsunuzdur?

Spotify'da maks bekledigim sure 6-7 saniyeyi gecmez, o da garajdan cikarken telefonumun internete baglanmasi zaman aldigi icin.

• iPod Touch 5, iPhone 5S, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus. Hepsi elimde mevcut. Şu anda 6 kullanıyorum. Diğer yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim çünkü zaten cevap verdim, siz tekrardan aynı şeyleri yazmışsınız.

Neyse uzatmayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.