Şimdi Ara

Apple Müzik mi ? Spotify mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İOS 9.3 güncellemesi gelmiş.Apple Music teki yenilikler...

Apple Music geliştirmeleri
    • Parçaları arşivinize eklemek zorunda kalmadan Apple Music kataloğundan listelere ekleme
    • iPad’de müzik videolarını tam ekranda izleme
    • Beats 1 üzerinde ne çaldığını onu açmak zorunda kalmadan Radyo sekmesinde doğrudan görüntüleme
    • Albüme gitmek için Şu An Çalınan bölümünde o an çalınan parçanın adına dokunma
    • Apple Music kataloğundaki albümlerin en popüler parçalarını görme
  • Spotify silersen kapladığı yer açılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

İOS 9.3 güncellemesi gelmiş.Apple Music teki yenilikler...

Apple Music geliştirmeleri
    • Parçaları arşivinize eklemek zorunda kalmadan Apple Music kataloğundan listelere ekleme
    • iPad’de müzik videolarını tam ekranda izleme
    • Beats 1 üzerinde ne çaldığını onu açmak zorunda kalmadan Radyo sekmesinde doğrudan görüntüleme
    • Albüme gitmek için Şu An Çalınan bölümünde o an çalınan parçanın adına dokunma
    • Apple Music kataloğundaki albümlerin en popüler parçalarını görme

Eskiden bu kısıma dokununca parçaya yıldız verebiliyorduk, tabi kafaya taktım ve ara ara en sonunda buldum :)
    Artık aynı bölümde üst kısımdaki Albüm resmine dokununca yıldız verebileceğimiz bölüm çıkıyor.

• Uygulama kaldırma bölümünden verileri temizleye tıkla ve tekrar uygulamaya giriş yap. Benim 300 küsür mb yer kaplıyordu verileri temizleyip tekrar oturum açınca 70mbye düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Securebay

Uygulama kaldırma bölümünden verileri temizleye tıkla ve tekrar uygulamaya giriş yap. Benim 300 küsür mb yer kaplıyordu verileri temizleyip tekrar oturum açınca 70mbye düştü.

ios hocam zaten apple music e gectim, spotify'i 1 yildan fazla begenerek kullandigim halde şuan çin mali korsan bir uygulama gibi geliyor apple music efsane gercekten iosda

• Apple music, rahat, kullanışlı, kaliteli, ön belleğin içine etmeyen bir uygulama.
  • serhat_mirkelam kullanıcısına yanıt
    Doktor bu ne?

Apple Müzik mi ? Spotify mı ?

• Applemusic

• Apple Music kullandğım dönemde hiç yeni şarkı keşfedemedim ve listelerden hiç popüler kulak aşinalığı olan parçada yakalayamadım.
    Spotify bariz daha iyi bence. Ne dinlediğini bilirsen apple music belki keyif verebilir ama yenilikçi ruhları doyurmuyor bence...

Tek derdi 64lük cihaz kullanıyorum ama aşırı yer kaplıyor şarkı falan indirmeye kalkınca telefon dolmuştu sinir oldum silip Apple Music kullanmaya başlamıştım ama pişman oldum.

Arabamda aux ile kullandığımda farkettiğimse Spotify ses kalitesi olarak daha iyi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: J7A

spofity kesinlikle daha iyi ama aşırı yer kaplıyor en iyisi 3 ay beleş apple müzik kullanıp bi liste yapmak sonra o listeyi pcde indirip telefona yüklemek
    sıkılıncada radyo
    benim gözümde spofity ve apple music aylık 5 liraya kadar iş görür fazlasını vermem

Listeyi nasıl pcye indircen? Apple müzikte indirdiğin şarkıyı pcye atamazsın

• visualize kullanıcısına yanıt
    Ben ikisini de kullaniyorum. Ama spotify daha cok tercih ediyorum. Sevdigim sarkilarin ayri listelenmesi cok iyi. Uzun suredir spotify kendi listesinden muzik dinlemedigimi, hep begendigim sarkilari dinledigimi farkettim.

Apple musicte ise kullanim benzer olmakla beraber spotify kadar kullanisli gelmedi. Ama orada da guzel parcalar ve listeler var. Her guncellemede biraz daha toparlaniyor.

Spotify daha iyi dedigimde apple tapicilari ana avrat dumduz gidiyor. Ama demek ki sizin gibi avatarini apple yapip objektif davrananlarda olabiliyormus

• ikisine de üyeyim

ağırlıklı olarak spotify kullanıyorum fakat apple music açık ara daha başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Doktor bu ne?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.