Şimdi Ara

Apple Müzikten indirilen müzikleri bilgisayar aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Apple müzikten indirdiğim müzikleri bilgisayara aktarma şansım var mı? bir kaç programla aktarabiliyorum fakat müzikler çalışmıyor. İphone 5s jailbreakli cihazım var. Apple müzikten alıp emektar ama bir efsane olan ipod classic 160 gb cihazıma atmak istiyorum. Pek sanmıyorum ama bilgisi olan veya yardım edebilecek var mı

• Dediğiniz mümkün değil diye biliyorum. Oyle olsaydi insanlar 3 aylik deneme acip hepsini atip işi bitirirdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Mac kullanıyorsanız yapabilirsiniz.
    PM den detaylar için bana ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Dediğiniz mümkün değil diye biliyorum. Oyle olsaydi insanlar 3 aylik deneme acip hepsini atip işi bitirirdi

Aynen hocam bende oyle düşünüyordum fakat bir umut.

• Mümkün. Forumda böyle bir konu açılmıştı.

Buyrun:https://forum.donanimhaber.com/m_117709969//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 27 Ekim 2016; 22:54:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Mümkün. Forumda böyle bir konu açılmıştı.

Buyrun:https://forum.donanimhaber.com/m_117709969//tm.htm

çok teşekkürler hocam hemen deniyorum. Baya aradım fakat konusunu bulamamıştım gerçekten çok teşekkürler bakayım
  • Çeviriyor hocam fakat lisanssız olduğu için şarkıların sadece 3 dakikasını çeviriyor. Çok fazla araştırdım fakat çözümünü veya benzer programlarını bulamadım. Bulduklarımın hepsi de aynı mantıkla işliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveka -- 28 Ekim 2016; 1:31:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.