Şimdi Ara

Apple onarım merkezi tarafından yollanan değişim cihazı bozuk çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Valla kafasına göre veriyor sorma yok bir şey yok. Bilmiyorum hukuki açıdan bir yaptırımı olur mu?

İrdelenebilir.

• selmand kullanıcısına yanıt
    Telefon arızalandı amazonu aradim Bunun servisi fatura istiyor fatura olmadan servis almiyor dedim üstelik yamulmus ücretli onarim yapabilirler dedim
    Hiç uğraşmayın gönderin bize para iadesi yapalim dediler ben de gönderdim

Etseniz bile değişen bir şey olmuyor. Apple destek çalışanları swap cihazları övmeye başlıyolar neredeyse. Şu an üretilen 12 pro’nun içinde bile iphone 4’ten parçalar olduğunu swap cihaz algısının Türkiye’de çok yanlış olduğunu söylüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abboww

Telefon arızalandı amazonu aradim Bunun servisi fatura istiyor fatura olmadan servis almiyor dedim üstelik yamulmus ücretli onarim yapabilirler dedim
    Hiç uğraşmayın gönderin bize para iadesi yapalim dediler ben de gönderdim

Amazon sayesinde Türkiye'de ki e-ticaret sistemi düzelecek :) Sizin adınıza sevindim.

Aynen hocam umudum yoktu servis yamuk bu kullanici hatasi deyince kirip atacaktim zaten ucuza aldim tamire servis isteyecek dunya para
    bir sorayım dedim amazon a oyle deyince gonderdim fiyati 1500 tl idi kartima yatti aninda
  • abboww kullanıcısına yanıt

Çok sevindim sizin adınıza :)

• Artı servisin güç çekmediğini söylediği telefonu apple onarım merkezi bir problem görülmedi deyip geri döndermiş. Cihaz elime geçmedi daha bakalım geçtiğinde neyle karşılaşacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.