Clio 4 1.5dci icon mu Clio 5 1.0 tce touch mı?
Sizce clio 4 1.5dci icon paket mi tercih etmeliyim yoksa clio 5 1.0 tce touch mı? İkisi de otomatik olacak
Apple onarım merkezi tarafından yollanan değişim cihazı bozuk çıktı
Öncelikle herkese iyi günler.
22 Şubat günü Artı servis 41 burda mağazasına Xs Max cihazımı ahize, bağlantı sorunları ve arka kasadaki değişik ses yüzünden servise bıraktım. Cihaz Apple onarım merkezine gönderildi ve Apple onarım merkezi tarafından değişim kararı verilip değişim cihazı yollandı. 25 şubat günü servis tarafından cihazın teslim edilmeye hazır olduğuna dair bir mesaj aldım ve cihazı teslim almaya gittim. Sıfır olarak gönderilen cihaz ne açılıyordu ne de şarj oluyordu. Teknik servis cihazı tekrardan servise göndermek zorunda olduklarını söyleyerek cihazı benden teslim aldı. 26 şubat günü Apple destek ile görüştüğümde Apple tarafından bana yeni cihaz yollandığını ama bozuk çıktığını, mağdur edildiğimi söyleyerek sıfır gelen cihaza onarım yapılmasını istemediğimi tekrardan cihaz değişimi istediğimi söyledim. Apple destek teknik servise bunu iletmemi onların da bunu not alarak cihazı göndermesini söyledi. Artı servis ile görüştüğümde böyle bir not düşemeyeceklerini söylediler. Ayrıca değişim cihazının imei'si kayıtlı olmadığından şu an servis işlemlerine başlayamadıklarını kayıt olmasını beklediklerini öğrendim. Keşke bozuk cihazım geri gönderilseydi de bunlarla uğraşmasaydım. Daha önce böyle bir servis tecrübem olmadığından ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Şu an ben mağdur ediliyorum. Değişimden gelen sıfır cihaza onarım yapılarak gönderilirse tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ? Tecrübeli olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 23
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.904 (Bu ay: 236)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad