Clio 4 1.5dci icon mu Clio 5 1.0 tce touch mı?
-
-
Bir tarafta dolu paket dizel eski kasa
Bir tarafta güncel kasa turbo benzinli
Ben yakıt olarak bakarım çok km yapıyorsanız dci yoksa tce
-
Çok gezen biri clio dizel alır yakıt için. Zaten dizel clio az yakan bir araç olduğu için insanın sürekli gezesi geliyor. Bende öyle oluyor en azından dizel arabaya binince.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 9 Mayıs 2021; 1:7:7 > -
Clio 5 tercih ederdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu an öğrenciyim zaten. Bugüne kadar babadan kalan arabaları kullandım hep hepsi de fazla yakan büyük motorlu araçlardı. Araba perte çıktığı için kaskodan gelmiş bir para var onu değerlendirmek rahat rahat gezmek istiyorum aslında o yüzden dizel clio cazip geliyor fakat diğer tarafta da yeni kasanın çekiciliği var. Kararsız kaldım o yüzden ama dizel clioya daha yakınım gibi
2013de çıkmış kasa var bir de gıcır gıcır turbo benzin lüksü var ayağına hakim olan şoförlüğü olan adam turbo benzinle de dizele yakın yakar zaten ben clio5 alırım sce olsa neyse de tce akar gider hem de touch
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hiimesşu an öğrenciyim zaten. Bugüne kadar babadan kalan arabaları kullandım hep hepsi de fazla yakan büyük motorlu araçlardı. Araba perte çıktığı için kaskodan gelmiş bir para var onu değerlendirmek rahat rahat gezmek istiyorum aslında o yüzden dizel clio cazip geliyor fakat diğer tarafta da yeni kasanın çekiciliği var. Kararsız kaldım o yüzden ama dizel clioya daha yakınım gibi
Clio 5 alın hocam. her açıdan daha rafine, iyileştirilmiş bir model olmuş Clio 4'e göre. linkteki video karar vermenizde yardımcı olur size.
https://www.youtube.com/watch?v=Al8XMpehhfQ&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim hocam fikriniz için. Videoya en kısa sürede bakacağım
Net clio 5 derim ben de,dizel manuel tercihim olurdu ama 1.0 tce ve cvt de çok başarılı özellikle sağlamlık olarak.Tüketim olarakta çok üzeceğini sanmam.
Çift kavrama karşıtı olduğumdan, sıfır avantajını da ekleyerek clio 5 diyorum.
Manuel olsa Dci derdim lakin şu karsilastirmada Clio 5 kasa ve sanzimandan ustun geliyor.
yoksa Dci motor bir efsane.
Bende de Clio 4 0.9 Tce var. Ayagina hakim olursan dizele yakin tuketimi var.
Benim begendigim kombinasyon Clio 5 touch 1.5 Dci 115 lik manuel.
Hacim önemli ise son kasa derim
Ama donanım sürüş keyfi önemli ise eski bı Clio 4 icon EDC sahibi olarak Clio 4 derim
Clio 4 düzgün se alınır, dizel motor avantajı az buz bir şey değil, yoksa millet bilmiyor mu altındaki dizel aracı satıp sıfır km benzinli araç almayı.
-
Başka fikir belirtebilecek var mı ? 1-2 hafta içerisinde almayı planlıyoruz aksilik olmazsa
-
quote:
Orijinalden alıntı: hiimesBaşka fikir belirtebilecek var mı ? 1-2 hafta içerisinde almayı planlıyoruz aksilik olmazsa
Kesinlikle Turbo Benzinli tercih ederim ve ettim de. Turbo Benzinli aracı gerektiği gibi kullanırsanız çok iyi tasarruf elde edersiniz, yok performans düşkünü iseniz aksine çok yaktırırsınız. Ayrıca Dizelin, yok Enjektör kirlenmesi, yok DPF Filtresi gibi başbelası durumlarla 1.0 TCe Motor da uğraşmazsınız.
-
Tartışmasız clio5 tce birde cvt varsa tamamdır, aralarında atla deve bir yakıt farkı olacağını sanmıyorum, yeni arabaya temiz temiz binilir ve yeni kasa satarken daha iyi fiyata rahat satılır, vergi avantajı farkınıda yakıt farkına saysak dezavantajı fixleriz clio5 için.
Yeni her zaman iyidir. Clio 5 yalitim surus konforu ve zevki olarak clio 4 den çok üstün
Fikir belirtip yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Gönül clio 5’ten yanaydı ama iyi bir fırsat denk gelince Clio 4 1.5dci edc icon alındı
Güzel iş yapmışsın DCİ motor + EDC çok iyi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X