Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yüklü bir gold teslimatı geliyor herkese...
  • 21 kasım siparişini verdiğim gold Gönderim Hazırlığı'nda .
  • 25 kasım sipariş tarihi,16 gb gold gönderim hazırlığı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Central Park

quote:

Orijinalden alıntı: I_serkan_I

24 kasım 16 kasım uzay grisi siparişi gönderim hazırlığına girmiş yarın bende olacak demek ki

Gunun sonunda da gelebilir diye dusunuyorum.UPS bugun aldigini ertesi gun yabanci ulkeye teslim eden bir kargo.

inşallah hocam ama zor gibi :)
  • herkesin siparişi gönderim aşamasında ben 1 aralık ta verdim siparişi bazı arkadaşlar 28 inde vermiş kimisi 25.

yürü be apple, kopta gel
  • 25 Kasım Sipariş 16GB GOLD Gönderim Hazırlığı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 kasım sipariş
    Gönderim Hazırlığı Gönderim: 1-2 Hafta
    Teslimat Tarihi 03/12/2013 - 10/12/2013 , Standart Gönderim
  • 32 gb space grey az önce ofiste teslim edildi arkadaşlar, ama ups ten sorgulayınca ürün hala topkapıdaki bir şubede görünüyor. (ofis etilerde)
  • 25 Kasım 16 GB Gold
    Gönderim hazırlığı;
    Ürünlerinizi gönderime hazırlıyoruz. Siparişiniz hazırlanırken sipariş ayrıntılarınızı değiştiremiyoruz. Siparişiniz depomuzdan ayrıldığında e-posta yoluyla size tam sipariş ayrıntıları içeren bir Gönderin Bildirimi yollayacağız.

İyi hoşta şu siparişi nasıl takip edicem ses seda yok halen

Hello Ya*** ****** *****,
    Thank you for your order from CAZE. Once your package ships we will send an email with a link to track your order. If you have any questions about your order please contact us at sales@iphonecaze.com or call us at (852) 6289-0456 Monday - Friday, 8am - 5pm Hong Kong (GMT +8).

Your order confirmation is below. Thank you again for your business.

Your Order #100044599 (placed on November 30, 2013)

Billing Information: Payment Method:
    Yav** ***** ****y
    Büyükşehir mah. Cumhuriyet cad. ******* AVM
    No:1 Korner******* beylikdüzü
    İstanbul, 34500
    Turkey
    T: 0090541802****
    Paypal Standard

Shipping Information: Shipping Method:
    Ya** ***** ***y
    Büyükşehir mah. Cumhuriyet cad. ****** AVM
    No:1 Korner********* beylikdüzü
    İstanbul, 34500
    Turkey
    T: 0090541802**** Standard Delivery (5 to 12 days) - Free - Free
    Item Sku Qty Subtotal
    The New ThinEdge bumper for iPhone 5S/5
    Color
    Gold/ Aluminum (Gold & Red fastener)
    iphone099 1 $23.90
    Subtotal $23.90
    Shipping & Handling $0.00
    Grand Total $23.90
    Thank you again,
    CAZE

***To retrieve your tracking number, visit at:http://www.iphonecaze.com/gettracking after 48 hours of your purchase***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 3 Aralık 2013; 12:26:04 >

• Peki, gönderim hazırlığı yazdığı gün hemen kargoya veriliyormu aynı gün?
  • eft için talimat vererek parayı gönderdim para hesabımdan gitti ama hala onaylanmadı ne zaman onylanır ki bide misal bana 17 aralık / 24 aralık diye gün verdiler bunun öncesinde gelmesi mümkünmüdür
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi sana gelen mail de spriş numaran var onumarayı link e tikla order bolumne yaz sonra sana kargo takip numarası verecek takip numarasınıda bu link e yaz:)

Spriş link i
    http://www.iphonecaze.com/gettracking

http://app3.hongkongpost.hk/CGI/mt/enquiry.jsp

Kargo link

• gopgop kullanıcısına yanıt
    bence mümkün çünkü ben 1 aralıkta sipariş verdim bugün gönderim hazırlığında aslında teslimat 10-17 aralık arası, ama gönderim hazılığı kaç gün sürer bilemiyorum. ben daha erken gelir gibi düşünüyorum
  • 14 Kasım siparişi dün 2 Aralık itibariyle gönderim hazırlığında. Hayatim da en uzun beklediğim siparis bu oldu. Bakalim ne zaman gonderilecek. Gonderim hazirligi sizde kac gun surdu ?

• Arkadaslar gönderildi asamasına gecen var mı??

• ehuseyin E kullanıcısına yanıt
    Bugün gönderim hazırlığı yazdı.21 kasım gold 16gb siparişine bu kadar süre sonra gönderim hazırlığı diyorlar.Arkadaşlar ne zaman postalanır bi bilgisi tahmini olan varmıdır acaba,henüz bi mailde gelmiş değil.

• 26 kasım siparişi mail falan gelmedi kaç gün daha bekliycez?
     Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU]
  • şimdi de gönderim hazırlığını bekleyeceğizz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigc02t

Bak şimdi sana gelen mail de spriş numaran var onumarayı link e tikla order bolumne yaz sonra sana kargo takip numarası verecek takip numarasınıda bu link e yaz:)

Spriş link i
    http://www.iphonecaze.com/gettracking

http://app3.hongkongpost.hk/CGI/mt/enquiry.jsp

Kargo link

Kalp kalbe karşı
    Postu attıktan sonra tekrar denedim düne kadar çıkmıyordu.

Destination - Turkey

The item (RB410532747HK) is being processed for departure from Hong Kong as of 3-Dec-2013.

To make further enquiry of this item, please complete the Online Enquiry Form or send the item number; the details of sender; addressee and contact information by fax to Mail Tracing Office. Our fax no. is (852) 2868 4723. You can also email or call our Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours.
    Online tracking information on the delivery status of registered mail/parcels sent overseas is available for selective destinations. You can connect to the mail tracking website of the destinations below directly. For destinations not on the list, tracking information is only available up to departure from Hong Kong.

Daha bugün postaya verilmiş sanırım işimiz uzun sanırım

• 3-10 Aralık teslimat yaziyor. 20 gun oldu. Bunu herhangi bir firma yapsa Turkiye de denmeyen kalmaz :) Apple olunca Jobs a hurmeten bekliyoruz. Isin kotu tarafi is icin yurtdisina gidecegim ordanda alabilirdim yapcak birsey yok girdik bir yola :) tahminim Cuma ya kadar gelmesi yönünde. 5s gold 16gb aldim bu arada

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.