Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu akşam herkese gönderilecek merak etmeyin
  • I_serkan_I kullanıcısına yanıt
    su serptin eywallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

su serptin eywallah

rica ederim
  • Gönderilmeye hazırlanıyor :)

Sipariş detayları için teşekkürler duble:)
    http://www.dubleyol.com/iphone-5s-ve-ipad-air-siparis-verme-sureci/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun gece 16 gb space grey alarak araniza katildim umarim yakin zamanda gelir.

• ysakay kullanıcısına yanıt
    Uzun sürecek

• 25 Kasım'da sipariş verdim , 29 Kasım'da mail gelmiş tesadüfen gördüm.

00800 448 822 566
    00800 448 829 873 numaralarını Pazartesi gününden itibaren sabit hattan ulaşamıyorum.

0216 282 15 11 numarayı ise cep telefonundan aradım böyle bir numara kullanılmamaktadır diyor.

Müşteri Hizmetlerine bağlandım bizim yapacağımız birşey yok diyor. Kafayı yedirttiler sonunda iptal edip Turkcell'den alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm_group

25 Kasım'da sipariş verdim , 29 Kasım'da mail gelmiş tesadüfen gördüm.

00800 448 822 566
    00800 448 829 873 numaralarını Pazartesi gününden itibaren sabit hattan ulaşamıyorum.

0216 282 15 11 numarayı ise cep telefonundan aradım böyle bir numara kullanılmamaktadır diyor.

Müşteri Hizmetlerine bağlandım bizim yapacağımız birşey yok diyor. Kafayı yedirttiler sonunda iptal edip Turkcell'den alıcam.

Merhaba Epıla Hoşgeldiniz Diyo Ablanın Biri
  • bir sorum olacak. dün öğleden önce silver 16gb 5s siparişi için eft yaptım. ama onaylandı tarzı bir mail gelmedi. Daha çok mu erken? kaç gün daha bekleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufkenan

bir sorum olacak. dün öğleden önce silver 16gb 5s siparişi için eft yaptım. ama onaylandı tarzı bir mail gelmedi. Daha çok mu erken? kaç gün daha bekleyebilirim?

Forumdan arkadaşların ben 6-7 gün beklediklerini gördüm. Merak etmeyin ama onaylıyorlar..
  • benimde aldığım 2. iphone gönderim hazırlığında..
    ayrıca gönderim hazırlığında olan arkadaşlar merak etmesin, akşam kargoya verilir yarın elinizde olur %99.9...
  • arkadaşlar telefonu dün aldım storeden kullanım 3 saat 2 dakika beklemede 9 saat 3 dakika. şarj durumu %38... bu normalmidir ? değişim talep etmelimiyim ? fikri olan varmı.. 3g yi gerektiğinde açtım. 10 dk oyun olsa. onun haricinde genellikle kamera ve wifi den whatsapp felan.. yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: trenc

benimde aldığım 2. iphone gönderim hazırlığında..
    ayrıca gönderim hazırlığında olan arkadaşlar merak etmesin, akşam kargoya verilir yarın elinizde olur %99.9...

Benimde gonderim hazirliginda umarim dedigin gibi olur beklemeye sabrim yok :D

• trenc T kullanıcısına yanıt
    Benim iki gundur gonderim hazırlığında sanirim %0,01 ihtimale denk geldim :)

• bugün sipariş hazırlık aşamasına geçmişti şimdi gönderildi yazdı. ama mail yok ve 11 18 aralık gönderi yazıyo hala 26 kasım
     Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU]
  • Geldiii

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tarihler tahmini teslimat suresi. Ayrica sanslisin benim siparis tarihim 14 Kasim. Ve simdi baktim hala gonddrim hazirliginda. Yarin elinde olur.

• Hayirli olsun. Teslmat a kadar olan sureleri yazarsaniz arkadaslar adina bilgilendirici olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: apopse

bugün sipariş hazırlık aşamasına geçmişti şimdi gönderildi yazdı. ama mail yok ve 11 18 aralık gönderi yazıyo hala 26 kasım

aa apple neye göre gönderiyor bu ürünler. 20 kasımda siğraiş vermişitm hala gönderim hazırlıgında. bugün göndermesinler arayıp agzıma ne geldi sayacam artık

• gebzeden 8 günde mi gelcek bu ? tahmini teslim 11 aralık diyo
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.