Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış bilgi vermek istemiyorum. Malesef bilmiyorum. Önceki sayfalara bakarsanız bu konu konuşulmuştu. Orada sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

Yanlış bilgi vermek istemiyorum. Malesef bilmiyorum. Önceki sayfalara bakarsanız bu konu konuşulmuştu. Orada sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.

Yapiyormus galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johnson22 kullanıcısına yanıt
    C.tesi dağıtım var hocam
  • Sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16.05.2014te imac siparişi verdim ssd takılacaktı. 3-4 gün içinde kargoya teslim diyordu bende tamam 2 günde kargoda dursa elimde olur diyordum.meğerse yurtdışından geliyormuş siparişten sonra tam 1 hafta geçti hala gümrükte iki gündür gümrükte bekliyor.insan bir ürün alınca en kısa sürede elinde olsun istiyor sonuçta applestore türkiyeden aldım stoklarında bulundurmaları lazım.kaç ay oldu açılalı başlarda olsa anlarım ama 6-7 ay oldu açılalı.zorlu centerda var orada da mı yok ssd takıp yollayacak biri.neden yurtdışından geliyor.

21.05.2014 12:10:00 ALICININ ISTEGI ILE BASKA GUMRUKCUYE VERILDI TOPKAPI
    21.05.2014 12:00:00 ALICININ ISTEGI ILE BASKA GUMRUKCUYE VERILDI TOPKAPI
    21.05.2014 10:20:52 GUMRUKTE TOPKAPI
    21.05.2014 09:52:37 FİZİKSEL VARIŞ OKUNDU TOPKAPI
    21.05.2014 06:46:52 BİLGİSİ GELDİ TOPKAPI

2 gündür herhangi bir hareketlilik yok.araya da hafta sonu girdi.tahminime göre yurt dışından geldiği için gebzeye gidecek oradaTürkçe klavye ve kullanım klavuzu eklenecek sonra bana yollanacak bu gidişle haziranı bulur yollamaları yani internetten imac almak isteyenler biraz düşünsün derim kim ister ki sipariş verip haftalar sonra almayı

• Özelleştirme yaptığınız için yurtdışından geliyor. Düz model alsaydınız birkaç güne elinizde olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

quote:

Orijinalden alıntı: Steven Paul Jobs

Özelleştirme yaptığınız için yurtdışından geliyor. Düz model alsaydınız birkaç güne elinizde olurdu

Selamlar bende özelleştirme yapıp bir 15'' macbook almak istiyorum.
    Teslimat 1 - 3 gün diyor ama pratikte ne kadar oluyor acaba?

O dediğiniz teslimat tarihi normal ürün için sanırım, özelleştirilmişi değil. Zaten özelleştirdiğiniz ürünü de sipariş sayfasında adres girerken kargonun ne zamana geleceğiyle ilgili bilgi oluyor. En geç oradaki sürede gelir ama muhtemelen daha erken gelir.

Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Özelleştirme yaptığınız için yurtdışından geliyor. Düz model alsaydınız birkaç güne elinizde olurdu

Selamlar bende özelleştirme yapıp bir 15'' macbook almak istiyorum.
    Teslimat 1 - 3 gün diyor ama pratikte ne kadar oluyor acaba?

O dediğiniz teslimat tarihi normal ürün için sanırım, özelleştirilmişi değil. Zaten özelleştirdiğiniz ürünü de sipariş sayfasında adres girerken kargonun ne zamana geleceğiyle ilgili bilgi oluyor. En geç oradaki sürede gelir ama muhtemelen daha erken gelir.

Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

teşekkür ederim

yani yaklaşık ne kadarda geliyor özelleşmiş ürün onu sormak istedim 1 hafta mı 2 hafta mı 1 ay mı ?

Bilmiyorum ki, zaman zaman değişiyordur hem. Ama o ekrana kadar gelip kontrol edebilirsiniz, çok uzun sürmez diye düşünüyorum.

• ben 16 mayıs imac siparişi verdim ve 6 haziran tarihi verildi yani tam 3 hafta sonrasına gün verildi

sonra kargo numarası verildiğinde tahmini teslim 23 mayıs denildi ama olmadı galiba 28ine kadar gelmiş olur.modifiye edilen ürünlerin yurtdışından gelmesi de bir enteresan yani sonuçta ben ürün almış biri olarak ülkemin insanına güveniyorum ssd takacak insan bulurlardı bu kadar zahmete gerek yok.ssdler yollansın eğitim verilsin olur.sonuçta apple store türkiye var artık.
  • upsnin sisteme bilgi girmemesinden ötürü ben buradan sitem ederken çoktan gümrükten geçmiş.cumartesi günü saat 1 civarı geldi.yani araya hafta sonu girmesine rağmen 7 günde teslim edildi.ssd takılma işlemi de yanlış hatırlamıyorsam irlandada yapıldı.bundan sonra benim gibi modifiye etmek isteyen arkadaşlara bigli olsun diye yazıyorum.
  • selam arkadaşlar başımdan geçen olayı anlatayım da dikkatli olun alışveriş yaparken.
    bugün ipad'im için apple store'dan smart case alayım dedim, ancak işlemin sonunda hata mesajı verdiği için 7 kere daha art arda denedim. hata mesajı tam olarak "bir hata oluştu. lütfen sonra tekrarr deneyiniz" tarzında bir şeydi tam hatırlayamıyorum. neyse, bankada bekleyen provizyon işlemlerine bir baktım ki hata mesajı vermesine rağmen 7 x TUTAR kadar para kredi kartımdan çekilmiş. yani her denediğimde aslında karttan parayı çekiyormuş site! bunu gördükten sonra direk apple'ı aradım, özür dilediler ve finans ekipleri irlandadaki merkezde oldukları için 48 saat içerisinde tel ile bana geri dönüş yapıp mağduriyetimi gidericeklerini söylediler.
    konu ile ilgili beklemedeyim bakalım nolacak…

edit : apple tarafından para iadesi 3 iş gün içerisinde kredi kartıma iade edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balr0g -- 13 Haziran 2014; 15:33:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jazzan0va

selam arkadaşlar başımdan geçen olayı anlatayım da dikkatli olun alışveriş yaparken.
    bugün ipad'im için apple store'dan smart case alayım dedim, ancak işlemin sonunda hata mesajı verdiği için 7 kere daha art arda denedim. hata mesajı tam olarak "bir hata oluştu. lütfen sonra tekrarr deneyiniz" tarzında bir şeydi tam hatırlayamıyorum. neyse, bankada bekleyen provizyon işlemlerine bir baktım ki hata mesajı vermesine rağmen 7 x TUTAR kadar para kredi kartımdan çekilmiş. yani her denediğimde aslında karttan parayı çekiyormuş site! bunu gördükten sonra direk apple'ı aradım, özür dilediler ve finans ekipleri irlandadaki merkezde oldukları için 48 saat içerisinde tel ile bana geri dönüş yapıp mağduriyetimi gidericeklerini söylediler.
    konu ile ilgili beklemedeyim bakalım nolacak...

Hocam sonuç?

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: jazzan0va

selam arkadaşlar başımdan geçen olayı anlatayım da dikkatli olun alışveriş yaparken.
    konu ile ilgili beklemedeyim bakalım nolacak...

Hocam sonuç?

apple parayı 3 iş günü içerisinde kredi kartıma iade etti. sıkıntı yok yani :)

• herkese merhaba,

ya benim aldığım ürün, ithalat barkod okumasında kaldı 2 gündür. normalde sitede de zamanında gönderilecek derken bir anda kayboldu o yazı falan. endişelenmeli miyim? insanın hevesini kursağında bırakıyorlar
  • Steven Paul Jobs S kullanıcısına yanıt
    magic mouse yerine trackpad secimi ile alınca da özelleştirmeye giriyor mu peki ? gec gelmesıne sebep olur mu yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baraqyal

magic mouse yerine trackpad secimi ile alınca da özelleştirmeye giriyor mu peki ? gec gelmesıne sebep olur mu yine

Hayır hocam.
  • iPod touch sipariş ettim bekliyorum. pazartesi gelir büyük ihtimal
  • Retina MacBook Pro aldım 10 Ekimde hala bekliyorum
  • Az önce iPhone 6 Plus aldım.
    Aldım ama "Son 90 gün içinde bu hesapla ilişkili verilen herhangi bir sipariş yok." yok diyor ısrarla.

Kredi kartımdan parayı sorunsuz çekti ama, sipariş tamamlanıyorken ekranda "İşleminiz gerçekleştirilemdi bla bla bla" dedi.

Adamlar hafta içi çalıştıklarından dolayı kimseyi de arayamıyorum.

Bankayı aradım paranın çekildiğini söyledi.

Eeeee şimdi benim muhattabım kim?

İşin daha da ilginci bu durumu mail atacağım bir yer de yok!
  • haQQo kullanıcısına yanıt
    fersan@apple.com

Bu adrese durumunuzu açıklayan bir mail atın, ekleyebiliyorsanız Apple'ın kredi kartınızdan ücret aldığınıda belgeleyin. Size yardımcı olacaktır..
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.