Şimdi Ara

Apple Online Store'dan Alışveriş Yapanlar(iPad, iPhone Siparişleri)[ANA KONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.520
Cevap
24
Favori
169.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağolasın ama derdimi detaylı anlatacak kadar ingilizce yaZamam maalesef :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

fersan@apple.com

Bu adrese durumunuzu açıklayan bir mail atın, ekleyebiliyorsanız Apple'ın kredi kartınızdan ücret aldığınıda belgeleyin. Size yardımcı olacaktır..

Galiba böyle bir adres yokmuş.

------

Delivery to the following recipient failed permanently:

fersan@apple.com

Technical details of permanent failure:
    Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain apple.com by mail-in5.apple.com. [17.151.62.19].

The error that the other server returned was:
    550 5.1.1 Recipient address rejected: User unknown

• haQQo kullanıcısına yanıt
    oozer@apple.com

Bir de bunu deneyin.. Verdiğim adreslerin ikisi de Türktür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodWasTaken -- 18 Ekim 2014; 23:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrfan.S

oozer@apple.com

Bir de bunu deneyin.. Verdiğim adreslerin ikisi de Türktür..

Deniyorum.

• Online Store dan alışveriş yaparken yapılan EFT yi kaç saatte sistemlerine işliyorlar? Yani Ödeme yaptığımızı ne zaman kontrol ediyorlar ?
  • Merhaba arkadaşlar,

Appstore'dan iphone 6 aldım amerikadaki arkadaşımın evine gönderdiler, o gelirken getirecen ancak bir problemim var.

Sanal kart ile alışveriş yaptım limiti ben belirlediğim için ürün kadar para koydum ve apple zaten bunu çekti ama hala bir telefon parası kadar para açık provizyonda gözukuyor ve limitimi eksiye düşürmüş durumda.

Böyle birşey yaşayan var mı, nasıl hareket edicez? Bankayı aradım apple çözer fln dediler.

yardımlarınız bekliyorum
  • UPS Kargom saat 10:00 dan beri dağıtımda sanırım 18:00 de dağıtım bitiyor şu an saat 16:34 gelmez sanırım bu satten sonra ağaç gibi evde kargo bekliyorum dışarı cıkcam cıkamıyorum şubeleride maşallah 40 KM uzaklıkda şehir dışına sube kurmuşlar :(
  • Konfigürasyonlu macbook siparişimiz gümrükte bekliyor gözüküyor. Gümrükler benim bildiğim7/24 çalışır. Sonuçta Apple firması gümrük komisyoncuları kendi yükümlülüklerinde olan ürünü gümrükten çekmek zorunda değil mi??
    26 Ocak 2015 teslim tarihi dendi.şimdi gecikme istisna alarmı koymuşlar..
  • Arkadaslar, Yapi Kredi ATM'den kartsiz havale yaptim, ancak Apple Store hesabimda halen "Bekleyen Odeme" diyor. Boyle olmasi normal mi?

• pirfena kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen bankalar arası EFT işlemi yapılıyordur. Mesai saatinin bitmesine yakın işlem yaptıysanız ertesi güne sarkar. Gün içinde bile EFT yapıldığında işlem 2 saat kadar sonra gerçekleşebiliyor. Elinizde makbuz varsa sorun olmayacaktır.
  • Cevabiniz icin tesekkurler. Islemi sabah yapmistim ve yapar yapmaz Banka gorevlisine paranin hemen yatip yatmadigini sordum ve hemen yatar dedi.
    Iki gun daha bekliyecegim.

---
    Edit: urun kargoya verildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirfena -- 16 Temmuz 2015; 15:35:39 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşıma iPhone 6 alacağız, stokta olmasına rağmen 3 ağustosta teslim edilebilir yazıyor. Bu normal mi?

31 temmuzda apple watch almayı düşünüyordum, cuma sabahı sipariş versem cumartesi elime ulaşır mı? Son olarak Apple Watch alıp memnunkalmadığım takdirde iPad Air 2 ile değiştirebilir miyim?

Şimdiden teşekkürler
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Şu saatten sonra 6 alınmaz. Alınmamalı.
    2 ay daha sabredip 6s alın.

Stokta olmasına rağmen o kadar bekletmesi normal değil. Benim Salı günü sabahında verdiğim Siparişler çarşamba öğleden sonra elimde olur genelde.

Değişim olmaz. Belki online alış-verişlerde komple iade olabilir. Iade sonrası farklı bir alışveriş yapabilirsiniz sanırım.
    Ama watch online satın alınır mı bilemiyorum. Yerinde inceleyip almak lazım bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: a1g0rithm

Şu saatten sonra 6 alınmaz. Alınmamalı.
    2 ay daha sabredip 6s alın.

Stokta olmasına rağmen o kadar bekletmesi normal değil. Benim Salı günü sabahında verdiğim Siparişler çarşamba öğleden sonra elimde olur genelde.

Değişim olmaz. Belki online alış-verişlerde komple iade olabilir. Iade sonrası farklı bir alışveriş yapabilirsiniz sanırım.
    Ama watch online satın alınır mı bilemiyorum. Yerinde inceleyip almak lazım bence.

Eylülde çıkacağını bilerek ben de öyle dedim arkadaşa, Türkiye'ye gelmesi stok sorunu vs. almam ocağı bulur dedi. Ben de haklı buldum

• Cuma kargolanan ürünü UPS Cumartesi teslim edebilir mi? (İstanbul-Bursa)
  • Arkadaslar ipod shuffle alacagim..aux ile arabada dinlemek icin..aracta cd yaz yaz nereye kadar yani dedim..170 tl.normal sitelerde 150 tl fakat stok yok..aux ile kullanan varsa yardimci olabilir mi?

• Arkadaşlar acil sorum var irlandadan iphone alacağım internetten 130 eurosu vergi . Tax free almam mümkün mü???

• Merhaba arkadaşlar
    İnternetten sipariş verildi ödeme yöntemi olarak da EFT ile parayı gönderdim.
    Apple sitesinde alıcı adı olarak "Worldpay AP Ltd - Apple" belirtiyor.
    Fakat mailde "Worldpay AP Ltd" yazıyor
    Bende maile bakarak ödemeyi yaptığım için "Worldpay AP Ltd" alıcı adına gönderdim doğru mu yaptım acaba?
    Bilgisi olan arkadaşlar yardımdlarınızı bekliyorum
    Şimdiden teşekkürler :)
  • Yetkilendirme Başarısız Oldu
    Bu siparişin gönderilmesi için gerekli olan tutara yönelik bankanıza gönderilen istek reddedildi. Bu ret işlemi hakkında bilgi edinmek için lütfen kartınızın arkasındaki telefon numarasını arayarak bankanıza danışın. Bunun yerine başka bir ödeme yöntemi de kullanabilirsiniz.

3 gündür bu hatayı alıyorum kartın sorunu yok bankayla görüştük.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 60kc3

Yetkilendirme Başarısız Oldu
    Bu siparişin gönderilmesi için gerekli olan tutara yönelik bankanıza gönderilen istek reddedildi. Bu ret işlemi hakkında bilgi edinmek için lütfen kartınızın arkasındaki telefon numarasını arayarak bankanıza danışın. Bunun yerine başka bir ödeme yöntemi de kullanabilirsiniz.

3 gündür bu hatayı alıyorum kartın sorunu yok bankayla görüştük.

dostum bende de aynı sıkıntıdan muzdaribim şuan.
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.