Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: roverman

Birseyi merak ediyorum ozellikle kufur edip calisanlara kotu davranan konuyla ilgisi olmayan insanlari azarlayan onlari belki de uzenlere,

Siz siparis verirken size 1 hafta sonra gelecek mi yaziyordu? Ya da parantez icinde urunler magazaya degil once size mi gelecek yaziyordu?

İnsan gibi oraya tahmini teslimat suresi yazilmis. Size bir soz verilmemis. Bu neyin insansizligi? Bende 23 kasima kadar bekliyorum cunku sistemde oyle yaziyor.

Çalışanlara küfür etmek tabiki doğru değil. Mesela bi kaç gün önce Apple store müşteri hizmetleri memnuniyet anketi gibi bi şey gelmişti. Çalışanlarla ilgili yorumumu soruyordu. Güzelce çalışanlarla ilgili bir sorunumun olmadığını sıkıntının çalışanlarda olmadığını söyleyip, ürünü beklememizin 3. haftasında olduğunu söylemiştim.

Ben ürünü alırken 1-3 iş günü yazıyordu bu arada belirtmek isterim. Havale yatana kadar stok bitti. iPhone 5s aldığımda bırakın 3 iş gününü 5 iş gününü 1 gün bile sürmemişti havalemin yatması. Şimdi niye bu kadar uzun sürüyor? 15 ekimde aldığım telefon neden 16 kasımda geliyor. 3000-4000 tl verip 2 ay beklemek hoşunuza gidiyorsa buyrun beklemeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: memokan

geç gönderme olayı bize has bir durum değil. dünya geneli böyle. macrumors forumlarında birisi ürünün 40 günde eline geçtiğinden bahsediyor. diğerlerine de bize verilen tarihler verilmiş aşağı yukarı. ürün sipariş ederken 3-4 hafta ibaresini hepimiz gördük. beklentimiz erken gönderilmesi yönündeydi. hala aynı beklentideyiz. küfürle, sövmeyle erken gelecekse 24 saat sövelim de olmuyor malesef. bize verilen tarihi bekleyeceğiz başka çare görünmüyor.

1-3 gün yazıyordu sipariş verirken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roverman

Birseyi merak ediyorum ozellikle kufur edip calisanlara kotu davranan konuyla ilgisi olmayan insanlari azarlayan onlari belki de uzenlere,

Siz siparis verirken size 1 hafta sonra gelecek mi yaziyordu? Ya da parantez icinde urunler magazaya degil once size mi gelecek yaziyordu?

İnsan gibi oraya tahmini teslimat suresi yazilmis. Size bir soz verilmemis. Bu neyin insansizligi? Bende 23 kasima kadar bekliyorum cunku sistemde oyle yaziyor.

Tavırları çok yanlış ve inanılmaz egoistler

Ben insan gibi hakaret etmeden beyefendi çizgimi bozmadan diyorum ki mağdurum vs. tamam o zaman hemen paranızı iade edelim diyor, bu lafı söylerken öyle bir tonlaması var ki hani başımdan gidin size ihtiyacımız yok gibi

hadi bunu geçtim bana şöyle dedi, "Harun bey iphone 7 elinize geçtiğinde bütün dertlerinizi sıkıntılarınızı unutacaksınız iphone 7 bambaşka" yahu böyle bir cümle var mı ben telefon alıyorum, sanki ben 3. sınıf bir vatandaşım ve bana yeni bir yaşam hakkı veriyorlar

zorludaki mağazada arkadaşım daha ne kadar gelip gideceğiz dedi, çalışan aynen şunu söylüyor böyle gider gelirsiniz

kısaca tavırları şu şekilde, siz bizim kölemizsiniz ürünümüzün peşinden koşacaksınız

not : küfür etmeyi bende doğru bulmuyorum etmedim de, ama sabır taşırıyorlar

• roverman kullanıcısına yanıt
    hocam küfür hoş değil, her ne kadar delirsekte etmiyoruz zaten ama bir ara bizim gibi bir konuş rica edeceğim senden, böyle lakayıt tavurlar paranızı iade edelim o zaman buyrun hay hay gibi tavırlar ve çok dahası. Biz alırken 1-3 iş günü diyordu. Havale ile trink para saydık ellerine ya havale ile alanlara ayıracaklar cihazı ya da havale ile alırken 1-3 iş günü yazmasınlar anladın mı hoş değil yani.Parayı saydık ellerine haftalardır bekliyoruz, bir de üstüne bilmiş tavırlar çıkınca karşımıza deliriyoruz, en büyük de hakkımız. He keşke çok daha yetkililer çıksa da karşımıza telefonda o zaman iletsek derdimizi, o küfürler onlara edilir işte. Çünkü bizim telefonları çatır çatır satıyorlar randevu ile
  • Konu başlığı değiştirilmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'Unexpected response form IDMS Server'

böyle bir hata alıyorum siparişler ID-PASS yerinde var mı bu hatayı alan tek ben miyim şu an.
  • Sefpahaloz S kullanıcısına yanıt
    Bende o hatayı alıyorum hocam
  • Bende de aynı şekilde ama siparişlerle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ALLAH sabır versin size iyiki iptal edip vatandan almışım.

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Anladık kardeşim anladık, hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crackli_Kraker

Anladık kardeşim anladık, hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inşallah.

Teşekkür ederim hocam tez günde sizin de elinize ulaşır inşâllah

• Hocam ayın 9 u gibi gelir muhtemelen dedi mh. Bencede bu hafta olmaz gibi.

• https://www.bimeks.com.tr/urun/iphone-7-plus-32gb-rose-gold-152218?utm_source=fiyatfil

hemen teslim
    fiyata bakın

edit: fiyat 3305tl . stok bitti tabi hemen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 1 Kasım 2016; 11:47:15 >
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Şaka mı ya bu, telefon ucuzlamaya başladı bize hala ulaştıramadılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar hakikaten bu hale gelirse 13 gün kullanır iade ederim. Net...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

https://www.bimeks.com.tr/urun/iphone-7-plus-32gb-rose-gold-152218?utm_source=fiyatfil

hemen teslim
    fiyata bakın

bir hata var düzeltirler illaha ki bu kadar inemez.
    3300 TL iphone 7 plus piyasaya 500 TL indirimli verecek ne yapıyorlar Türkiye vergisini mi iptal ettiler veya kendilerimi seri üretime başladılar :)
    olamaz bu fiyat.
    İphone 7 leride 2.500 TL den versinler ee iphone 6 ları felan bedava dağıtsınlar o zaman bi hata vardır illaha ki bu rakamda.

NOT : Değişti fiyat 3.800 oldu yine dediğim gibi imkanı yoktu o kadar indirimin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefpahaloz -- 1 Kasım 2016; 0:11:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefpahaloz

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

https://www.bimeks.com.tr/urun/iphone-7-plus-32gb-rose-gold-152218?utm_source=fiyatfil

hemen teslim
    fiyata bakın

bir hata var düzeltirler illaha ki bu kadar inemez.
    3300 TL iphone 7 plus piyasaya 500 TL indirimli verecek ne yapıyorlar Türkiye vergisini mi iptal ettiler veya kendilerimi seri üretime başladılar :)
    olamaz bu fiyat.
    İphone 7 leride 2.500 TL den versinler ee iphone 6 ları felan bedava dağıtsınlar o zaman bi hata vardır illaha ki bu rakamda.

NOT : Değişti fiyat 3.800 oldu yine dediğim gibi imkanı yoktu o kadar indirimin.

stok kalmadı :)
    ondan fiyat eski haline döndü.
    iphone 7 yide 2999a satıyorlar

https://www.bimeks.com.tr/urun/iphone-7-32gb-gold-152200

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    İnternete özel fiyat, kim bilir bunlar ne zaman gönderir

• Merhaba hocam cihaz elime ulaştı diyelim 10 gün kullandım ve değişim istiyorum yada iade şimdi bu süreç içinde nelere dikkat etmemiz lazım telefon çizildi vs diyelim yinede alıyorlar mi ?
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Hocam apple storedan mı aldınız

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.