Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle. Bu teknosaydı oydu buydu stok kaynıyor baktım , bu şerefsiz applestore'da niye kaç gündür yok nasıl bir marka kendi mağazasından önce diğer mağazalara mal verir aklım almıyor nasıl bir satış politikası ... Dediğin özellikler olmasa zaten yüzüne bakmam onların.
  • Artık hiç arayıp sormayacağım, 12. Gün cihazımı iade edip yenisini alıcam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0800 lu numaraya ulasamiyorum internet sitesinde ise ayni numaranin 00800 lu hali var acaba hangisini aramamiz lazim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandan Mail geldi
    Her ilde stok var gözüküyor
    Sadece Apple da stok yok

• quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

0800 lu numaraya ulasamiyorum internet sitesinde ise ayni numaranin 00800 lu hali var acaba hangisini aramamiz lazim?

00800 448 829 873 (ücretsiz) ve 0(216) 282 15 11 (normal)
  • Cihazın normal ana konusunun haricinde, "Iphone 7 & Iphone 7 Plus'a Kavuşana Kadar Beklemekten Anası Ağlayanlar Kulübü" açılmasını öneriyorum. Oy birliği ile kabul edilmiştir..
  • Ben de Tim Cook la Eddie Cue ya Tweet attım bu sabah ama sallamadilar tabii 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdenizmavis -- 29 Ekim 2016; 20:19:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cdenizmavis C kullanıcısına yanıt
  • yabancı forumlarda da herkes bu geç teslimattan şikayetçi. bizim ülkeye has bir tutum değil yani
  • Bugun izmir/alsancak / kıbrıs şehitlerinde türk telekom bayisine i7 plus 128 gb ne zaman gelir diye sordum pazartesi gelecek dedi arkadaş şaka gibi ya heryerde stok var kafayı yemek üzereyim. Bide türk telekom 4050 tl ye satıyor aynı cihazı yani apple storenin tek avantajı 14 günlük cayma hakkı kalıyor başkada bi cacık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karargahx -- 30 Ekim 2016; 0:07:17 >
  • Bugünde stoklar yenilenmiş pazartesiden sonra artık gönderirler gibi

• Erkan0192 kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta sonuda böyle umutlandık hocam

• Oh be !!! Yine çok korkuyla uyandım acaba kargolamışlar mıdır diye ya da gönderim sürecine girmişmidir diye ama değişiklik yok rahatladım. Bu APPLE'ı çok seviyorum ya çok istikrarlı firma. Arkadaşlar ben iphone7 almaktan vazgeçiyorum sanırım ya iphone 7s veya 8 çıkçak bunlar cihazı gönderene kadar ondan alayım diyorum ne dersiniz?
  • hergün kalkar kalkmaz ilk işim kontrol edip aynı manzara ile karşılaştıktan sonra apple'a ağız dolusu küfür etmek oluyor, yıllardır bu kadar nefret dolmamıştım yeter artık ya
  • :) hayırlı haftalar arkadaşlar umarum yok ama inşbu hafta cihazlarımız elimize ulaşır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

:) hayırlı haftalar arkadaşlar umarum yok ama inşbu hafta cihazlarımız elimize ulaşır....

ümit yok yok gib :(
  • Nasıl yabancılarda stok yok anlamıyorum , Sibiryanın köyünden falan yazıyorlar herhalde . 2 haftadır istocktan kontrol ediyorum Türkiye hariç böyle bir stok sorunu hiç bir yerde görmedim . Sadece plus stoklarının bir kaçında ürün yoktu. Bizde her teknoloji mağazasında varken apple storeda yok

• atahanbb kullanıcısına yanıt
    Hocam AOS ve mağaza stokları gerçekten ayrı demekki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar. Birazönce applestoreyi aradım küfür falanda etmedim dedimki ne zaman yollayacaksınız ürünü oda dedi teslim tarihi 9-16 kasım olarak görünüyor bende daha erken yollayacağınızı söylemiştiniz apple en kötü ihtimali yazar demiştiniz dedim oda ayın 28 inde aramışssınız arkadaşlar gerekli bildirimi yapmışlar zaten dedi bende hanımefendi ben şuan için bilgi istiyorum dedim madem aramalarıma bakacaksanız ayın 14 ünden sonraki ilk aramama bakın orada arkaadaşlar 9 kasımdan 1 hafta önce yollanır rahat olun vs dediler dedim şimdi ürünü iade istesem bile parayı geçirmeniz 1 hafta sürer dedim yapacağnız iş mi vs telefonu kapattı ben bu arkadaşı şikayet etmek istiyorum applede müşterinin yüzüne telefon kapatma diye birşey olurmu ya esnaf dükkanımı ?
  • arkadaşlar hala ses yok bence bu hafta da gelmeyecek bu telefonlar, hatta ben belirtilen tarihleri de aşacağını düşünmeye başladım yeter artık kasıma giriyoruz yazıklar olsun, aos'un stoklarının ayrı olması farketmez ki banane kardeşim o zaman açma online store bizi iplemeyeceksen böyle birşey yok ya, madem böyle bir pislik yapıyorsun her ile aç apple store, rezilliğin daniskası ya hemen havaleyi yapıyoruz trink parayı saydık ellerine hala bizi umursamıyorlar ya. Böyle bir yaklaşım yok nasıl olsa online alanlar bekler diyor adamlar resmen
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.