Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşte o zaman sıkıntı hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mailime müşteri hizmetleri memnuniyet anketi gibi bi şey gelmiş Apple'dan. Elimden geldiğince giydirdim Apple'a. Umarım birileri okuyodur bu anketleri.
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam valla. Ama aos böyle malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

İşte o zaman sıkıntı hocam :)

Hocam sen yine de çabuk davran ne kadar çabuk o kadar iyi, ama bana sorarsan havale indirimi senin için öenmli değilse AOS dan alma. Eziyet çekersin. Ben 6s aldığımda havale ile almama rağmen 1 haftada almıştım sırf o yüzden AOS dan aldım, bir daha töbe.
  • İzmir'e bir apple store açılması farz oldu sanırım arkadaşlar en azından paramızla rezil olmayız da rezervasyon yapıp efendi gibi gider alırız mis gibi telefonumuzu ne bekleme olur ne başka birşey,yakışır İzmir'e
  • Hocam bu sabah Apple'ı aradım sizin dediğinizi söylediler. Şu an da iptal edebiliriz ancak geri ödemede gecikme yaşanmaması için bizim hesabımıza geçtikten sonra iptal ederseniz daha sağlıklı olur, endişelenmeyin paranızı iade alırsınız dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Arkadaşlar ben bugün sipariş kaydı oluşturdum, ödemeyi henüz yapmadım. Çok mu geç sürüyor ya gelmesi? Pişman mısınız havale ile aldığınıza?

20 ekim perşembe günü siparişi verdim
    21 ekim cuma günü eft yaptım.
    araya cumartesi pazar girdi 25 ekim salı sabahı 4-5 gibide eft onaylandı.
    eft yaklaşık 2. günün sonu 3. gün başı gibi onayladılar yani.

Şu an aos siparişlerime girdiğim zamanda Gönderim süresi 3-4 hafta
    Teslim Tarihi 16 Kas - 23 Kas , Standart Gönderim

bu tarih yazıyor eft onaylandığı günden beri 3 gün oldu işte 28'i bugün ben sanmıyorum haftaya felan gelsin :) umudum yok
    belirtilen tarih aralığında gelecek izmirde oturuyorum bende istanbula gitme imkanım olsa iş yoğunluğumdan fırsat bulmam zor hemde okuyorum hukuk son sınıf öğrencisiyim 4 milyar para bayıldık plus mat siyah 128 gb aldım bende dün çankaya vatana geldi plus mat siyah 128 yetişemedim akşam 6-7 gibi stoklar girmeye başladı evet ama yinede az az kos koca apple gibi bir firma lokasyonlara göre seri üretimde bu kadar geçiktirici kişileri mağdur eder düzeyde hareket etmesi çok ilginç sebep nedir anlayamadım ki en büyük rakibi samsung note 7 konusunda bu kadar kan kaybederken iphone 7'i yığınla üretmeleri gerek başka bir olay var anlam veremediğim yoksa çok saçma zaten yıllık satış limitleri zaten bellidir ona göre fabrikalarda üretim sağlanıyor bunların başlarında ki personel bu hesaplamaları çok yoğun talep mevcut yetiştiremiyoruz tarzı birşey söylemesinin imkanı yok extranın extrasını her ihtimale karşı üretmek zorunda ki prestij zedelenmesin apple sınıfta kaldı kim ne derse desin bunu yaparken ki eğer politikaları milletin aklıyla oynayıp çok fena telefon satıyoruz demekse kimse keriz değil :) Türkiyeye soktuğun sayısı en başından beri belli 14 ekimden beri gıdım gıdım telefon soktun bir bokta satamadın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefpahaloz -- 28 Ekim 2016; 16:7:25 >

• Allah sabır versin size

Ben vatandan alıp kurtuldum
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun hocam darısı bizlerin başına klasik ahirt sorularını sorayım nasıl telefon sıkıntı var mı, ekran sarı mı(!)
  • iltol kullanıcısına yanıt
    Çöproidcilerin abartması o sarılık falan yok :D
  • İlk gönderim tarihi 15-25 Kasım yazıyordu

sonra 10-17 Kasım oldu

3-4 gündür de 8-15 Kasım

tarihleri güya geri çektiler ama bu 3 tarihte 15 kasım var, 3 kombinasyonda da 15 inde gelebilir az çakal değiller
  • havale ile ilk alanlardanım ilk günden beri 9-16 kasım yazıyor ne uzama ne kısalma var o da güzel
  • Bu olay herkeste var bir bende yok sanırım ya... Ulan herkesin tarihi geriye çekiliyo benim ki 9-16 Kasımla başladı hala öyle beni unuttular mı acaba?

Bu arada arkadaşlar Pupa'ya zibil gibi 128Jetblack gelmiş. Hani bu jetblack stokları globaldi jetblack sıkıntısı çekecekti bu APPLE vallahi yalancı ya.
  • Kortizon1 K kullanıcısına yanıt
    bende de aynen böyle hocam durum merak etmeyin,öyle ya da böyle apple yollamıyor cihazları işte
  • haftaya kargolar gibi geliyor baya stoklar gelmiş adanadaki vatanda bile şuan zibil gibi 128 gb pluslar var.Bu arada bunun böyle olacagı belliydi 6 dada aynı şekilde oldu vatan hemen sattı apple store geciktirdi.Apple store tek iyi yanı %4 lük indirim ben bilerek aostan aldım hem kılıf jelatinler gelir o sürede hemde güncellemeler gelir dedim.
  • Erkan0192 kullanıcısına yanıt
    hayır benim anlamadığım varsa elinde yollasın aos cidden kabak tadı verdi, bakkala girsem 7+ satılıyor gibi bir ortam oluştu ama bizler hala bekliyoruz,bilmiyorum stok da sıkıntı falan yok apple online storedan havale ile alanları oyalıyor sadece başka açıklaması yok bence
  • Ben de 14 ekimden beri bekliyorum H.sonu yolum İstanbul'a düştü gelmişken zorludan alayım dedim ben de, iptal edeceğim siparişi bekleyen arkadaşların cihazları da en kısa sürede gönderilir İNŞALLAH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 ekimde havaleyle satın aldığım kılıf teslim edilmişti bugünde faturası geldi :D telefon hala yok...
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Ya o ne ki ben aliexpressten kılıf siparişi verdim çinden o geldi telefon daha ortada yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13gün kullanıp telefonu iade edelim :)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.