Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam baktım tel gelmiyor bende bir kılıf aldım bari kılıf gelsin diye Sen ne kılıf almıştın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Hocam baktım tel gelmiyor bende bir kılıf aldım bari kılıf gelsin diye Sen ne kılıf almıştın?

Hocam siyah slikon aldım da derimi alsaydım diye düşünmüyor değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0192

Ya o ne ki ben aliexpressten kılıf siparişi verdim çinden o geldi telefon daha ortada yok

:D bide appestore müşteri hizmetleri ara ara stok giriyor yolluyoruz falan diyorda ben nedense hiç inanmıyorum neyse haftaya umarım hareketlilik olur
  • bu hayvan oğlu hayvanlar niye açmıyo telefonlarımı? arıyom 10 dakikadır cevaplayan yok telefonu kimse sallamıyor ulan yakarım valla diri diri ha!!! canım sıkıldı arıyom açmıyolar az sövüp stres atçam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrytekGame -- 28 Ekim 2016; 23:02:00 >
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Yalana bakın havalesi ilk onaylananlardanız bu forumda yollansa bizimkilerden biri yollanırdı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    6s plus kullanırken deri elimden kayıyordu arada, bir de silikondan daha kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Reflection

Yalana bakın havalesi ilk onaylananlardanız bu forumda yollansa bizimkilerden biri yollanırdı

Hocam daha neler dedi tam yazmadım hepsini bu süreçde bizde çok stres altında çalışıyoruz bir çok arkadaş işi bırakmak zorunda kaldı dayanamadı vs dedi gerçekten çok kişi arıyor küfür edenide var bağırıp çığıranıda dedi..

---

slikon iyi ozaman hocam kalsın siyah şık duruyor aslında ama telefon siyah kılıf siyah hoş dururmu onu pek kestiremedim sen hangi renk aldın. ?
    Cocoa ile siyah arasında kaldım siyah aldım belki sonrasında cocoa alabilirim.

küfür edenler var dediği benim baya baya arayıp sövüyom hayvanlar açmıyo şimdi telefonumu yatmadım bugün uykuu tutmadı canım sıkıldı arıyom açmıyolar şuan.
  • diğer ülkelerin aos larında stok var.
    amerikada stokta diyor
    avrupa ülkelerinde hafta gönderim diyor.
    pazatesi veya salı gönderimlerin başlaması lazım artık.
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Kamera çıkıntısını kapatıyor mu kılıf ona bakabilir misin hocam cihaz ve kılıf gelince? Şöyle masaya koyduğunda kamera ile temas oluyor mu kılıfta onu merak ediyorum da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Keşke telefon gelse de baksam hocam

• İphone 6 aldigim zaman bile bu kadar stok sorunu olmamıştı sizlerin yerine olsam forum olarak birlik olur tum siparişleri iptal ederdim bu adamlar Türkiye pazarini nasil bu kadar hafife aliyolar anlamiyorum ver siparisi bi ay oarayi islet beklet milleti ama ist daki storelere ara ara stok sok nasilsa internetten alanlar bekler fikriyle hareket etmek nasil bir mantik anlamiyorum ama benzer durumu i6 alirken yasadigim icin bu sefer hic kalkismadim bile stoklar duzene girsin veririm siparisi hic olmazsa onlar isletecegine parayi ben isletirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedoctor1907 -- 29 Ekim 2016; 9:34:58 >
  • Hocam cmt oldu hala iş yok , canlı destekle konuştum işte bizde bilmiyoruz falan dediler, siz konuşabildiniz mi ? Cidden can sıkmaya başladı artık

• Hocam bütün model diyorsunuz ama çoğu modellerin 32liği yok

• Haftasonu değişiklik beklemeyin arkadaşlar. AOS haftasonu ıssız bir çöl gibidir Güldüğüme bakmayın çok sinirliyim aslında ama birkaç gün önce söylediğim gibi. Pazartesi ola hayrola...
  • Ohh be, yeni kalktım az önce baktım siparişler bölümüne hala siparişiniz işleniyor yazısını gördüm bi an çok korkmuştum siparişi gönderdiler diye neyse ki bugünde aynı güne uyandık.
  • haftasonu bir hareket beklemiyorum bende. Ulan bari hemen parayı iade edeceklerini bilsem haftasonu git gel yapıp istanbuldan randevu ile alacağım inada bindirdim, çatacak yer arıyorum, çok ayıp bu yaptıkları gerçekten. Cihazlarımız gelse de şenlendirsek ortalığı ama nerde
  • Arkadaşlar iPhone alırken apple store gibi nakit indirimi yapan mağazalar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atahanbb

Arkadaşlar iPhone alırken apple store gibi nakit indirimi yapan mağazalar var mı?

kardeş zaten burdaki elemanların çoğu %90'ı aos havale indirimi yapıyo diye böyle tölerans tanıyor yoksa o aos'u yıkarlar yani %4 indirim yapan başka yer yok diye biliyorum birde 14 gün içinde koşulsuz iade alan.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.