Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iltol

arkadaşlar hala ses yok bence bu hafta da gelmeyecek bu telefonlar, hatta ben belirtilen tarihleri de aşacağını düşünmeye başladım yeter artık kasıma giriyoruz yazıklar olsun, aos'un stoklarının ayrı olması farketmez ki banane kardeşim o zaman açma online store bizi iplemeyeceksen böyle birşey yok ya, madem böyle bir pislik yapıyorsun her ile aç apple store, rezilliğin daniskası ya hemen havaleyi yapıyoruz trink parayı saydık ellerine hala bizi umursamıyorlar ya. Böyle bir yaklaşım yok nasıl olsa online alanlar bekler diyor adamlar resmen

Alıntıları Göster
    şuan rezervasyon ile baktım apple storelarda da stok görünmüyor, delirme noktasına geldim artık cidden

• Karargahx kullanıcısına yanıt
    bu doğru mu? Ben şimdi arayıp analarını belleyeceğim siz hiç merak etmeyin.
    00800 448 829 873 şu numaradan ulaşın tekrar farklı bi departmana olayı anlatın bunlarda ilgilenmezse daha farklı şekilde hakkınızı savunacağınızı söyleyin yüze kapatmak nedir ya? şimdi bu konuyu ele alarak arayacağım bu davarları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrytekGame

bu doğru mu? Ben şimdi arayıp analarını belleyeceğim siz hiç merak etmeyin.
    00800 448 829 873 şu numaradan ulaşın tekrar farklı bi departmana olayı anlatın bunlarda ilgilenmezse daha farklı şekilde hakkınızı savunacağınızı söyleyin yüze kapatmak nedir ya? şimdi bu konuyu ele alarak arayacağım bu davarları.

hocam aradım sonra başka bi eleman çıktı 20 dakika önce yaptığım görüşme sistemde görülmediğini söyledi gün içerisinde güncelleşir falan dedi geçiştirdi gün içerisinde bidaha arayacam o kapatanı bulacam böyle şey mi olur. Anasını satayım siz kalkın müşteriye 9-16 kasım en kötü ihtimal ondan 1 hafta 10 gün önce gelir diye söz verin milleti bekletin ondan sonra müşteri arayıncada verecek cevabınız olmasın s. yapacakları işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kortizon1

quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Veee beklenen haber ;
    Sipariş durumu : Bekleyen ödeme

Zaten havaleyi iptal edeceğim ödeme onaylanınca ; 14 sabahında kredi kartı ile tekrar sipariş vermiştim.

14 Ekim gecesi saat 1:00'de Yapıkredi hesabımdan havale yapmıştım 7 Plus 256GB için

Havaleyi iptal edebilmek için ödemenin onaylanmasını bekliyorum ben de.

Kredi kartı ile verdiğim diğer sipariş Cuma akşam 18:00'de "Gönderim Hazırlığı" olarak güncellenmişti , bugün yollarlar sanırım.

Lan heyecan yaptım ya veeee beklenen haberi okuyunca :D 30 saniye önce çıkmıştım beklenen ödeme diyodu korktum bi an ulan milletinki onaylandı benimki onaylanmadı mı diyecektim.

@anatolianwarrior
    Türkiye'de işlense para 1-2 gün içinde hallolur fakat sen satış ortağına gönderiyorsun aslında parayı. İlk olarak Türkiye Apple oradan sonra Avrupa'ya gidiyor para, yani süreç bundan uzuyor Apple sitesinde bile 3-5 iş günü sürer filan diyo.
    Evet beyler an itibari ile havaleyi geçtim akbank'tan

Worldpay AP Ltd - Apple
    iban numarasi
    Ödeme Referans Numarası

yazdım gönderdim hadi hayırlısı

• bunları elime geçirsem parçalayacağım şuan adi herifler ya, bende arıyorum kimseye ulaşamadım cevap veren yok, ar damarları çatlamış iyiden ya
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Hocam her yorumun güldürüyor beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şeytan diyo sabırla bekle, telefon gelince 13 gün kullan sonra git sizi protesto amaçlı iade ediyorum de
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    aradım hıyarları tabi baya küfür ettimde üstün körü anlatayım küfürleri yazamam burda banlar bunlar. neyse aradım 15*20dk bekledikten sonra telefonu açan oldu.

dedim 20dk'dir bekliyom ne ayaksınız dedim beyfendi çok yoğunuz diyo dedim böyle böyle arkadaşa bunu demişsiniz bu konuda size bilgi veremeyiz diyo be at yar*** yalan mı atçaz adam bana söyledi işte dedim beyfendi küfür etmeyin küfür ederseniz hukuki olarak başınız ağrır dedi anasını şey yaptımının kızanları dedim 2 haftadır başımı ağrıtıyonuz zaten biz sinirli olacağımıza siz nasıl sinirli oluyonuz dedim beyfendi konuşmayı sonlandırmak zorunda kalıp dava etme hakkım doğacak biraz daha küfür ederseniz dedi. etmezsen a*** dedim tam dıt dıt dıt sesi geldi. Ulan o fırlamanın ses tonunu hafızama kazıdım yemin ediyom 1 saattir arıyom biri açınca ses tonuna bakıyom o değilse kapatıyom telefonu ah bi o gelse sokucam onun kafasını monitöre haberi yok.

• CrytekGame kullanıcısına yanıt
    hocam bu süreçte bizi ciddi ciddi gerdiler Allah hepimize sabır versin.....
  • Orda çalışan çocuklara ne dye küfür ediyorsunuz ki? Ne geçecek elinize... Üç kuruş için çalışan büyük ihtimalle öğrenci insanlar... Stok yönetimini onlar mı yapıyor? Twitter' dan facebook dan Apple' a ya da yöneticilerine sesinizi duyurun...

Adamlar 3 güne gönderiyoruz dedi de bu kadar mı bekletti? Adamların söylediği tarihler geçmedi ki... Tamamen haksız durumda bir de suçlu olmanın bi manası yok. Ben de bekliyorum, buhranlardayım ama ordaki çocuklara küfür etmek onlara bağırığ çağırmak tamamen yanlış hatta suç bence de... Madem beklemek istemiyorsunuz siparişi iptal edin... Biz Türkiye olarak Kosova' dan Katar dan sonra geliyoruz Apple için...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdenizmavis

Orda çalışan çocuklara ne dye küfür ediyorsunuz ki? Ne geçecek elinize... Üç kuruş için çalışan büyük ihtimalle öğrenci insanlar... Stok yönetimini onlar mı yapıyor? Twitter' dan facebook dan Apple' a ya da yöneticilerine sesinizi duyurun...

Adamlar 3 güne gönderiyoruz dedi de bu kadar mı bekletti? Adamların söylediği tarihler geçmedi ki... Tamamen haksız durumda bir de suçlu olmanın bi manası yok. Ben de bekliyorum, buhranlardayım ama ordaki çocuklara küfür etmek onlara bağırığ çağırmak tamamen yanlış hatta suç bence de... Madem beklemek istemiyorsunuz siparişi iptal edin... Biz Türkiye olarak Kosova' dan Katar dan sonra geliyoruz Apple için...
    Aradım yine muhtemelen 9-12 Kasım gibi elinizde olur dediler. Bu hafta da olmayacak muhtemelen.

• TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    eyvallah bu sığırlara böyle davranmazsan tepemize binerler arayacaksın sövceksin paso ana avrat sülale soy sop bırakmıcan böyle kişilerde bi kulak arkasını bırakıcan becermedik yoksa gerçekten tepene biniyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrytekGame

eyvallah bu sığırlara böyle davranmazsan tepemize binerler arayacaksın sövceksin paso ana avrat sülale soy sop bırakmıcan böyle kişilerde bi kulak arkasını bırakıcan becermedik yoksa gerçekten tepene biniyorlar.
    geç gönderme olayı bize has bir durum değil. dünya geneli böyle. macrumors forumlarında birisi ürünün 40 günde eline geçtiğinden bahsediyor. diğerlerine de bize verilen tarihler verilmiş aşağı yukarı. ürün sipariş ederken 3-4 hafta ibaresini hepimiz gördük. beklentimiz erken gönderilmesi yönündeydi. hala aynı beklentideyiz. küfürle, sövmeyle erken gelecekse 24 saat sövelim de olmuyor malesef. bize verilen tarihi bekleyeceğiz başka çare görünmüyor.
  • Allah aşkına şu yabancı forumdaki adamın lokasyonu neymiş ? İstockta her yer gözüküyor

Adam küfür etmemiş adam akıllı soru sormuş , çalışan suratına kapamış . Böyle bir şey olamaz . Kendi ekmeğini yada hizmet kalitesini düşünmeyeni biz hiç düşünmk zorunda değiliz . Tabiki de küfür'ü savunmuyorum ama bunların ukala cevaplarından gına geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: atahanbb

Allah aşkına şu yabancı forumdaki adamın lokasyonu neymiş ? İstockta her yer gözüküyor

Adam küfür etmemiş adam akıllı soru sormuş , çalışan suratına kapamış . Böyle bir şey olamaz . Kendi ekmeğini yada hizmet kalitesini düşünmeyeni biz hiç düşünmk zorunda değiliz . Tabiki de küfür'ü savunmuyorum ama bunların ukala cevaplarından gına geldi

istock ta görünen fiziksel mağaza stokları. online mağaza stokları görünmez zaten. ABD aos gir bak teslimat süreleri bizimkilerle aynı, 3-4 hafta. siyah ve simsiyah modeller ABD fiziksel mağazaların çoğundada yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memokan -- 31 Ekim 2016; 14:46:19 >
  • memokan M kullanıcısına yanıt
    O kadar mağaza var gidip alsınlar
    Normal 7lerde bütün modellerin bütün renkleri var abd'de , sadece pluslarda yok.

• Şimdi arkadaşlar yıllardır bu tarz işlerin içinde (promotör) olarak çok çalıştığım için şunları söyleyebilirim size. Bir çok firmada çalıştım Üniversite yıllarında hepsi de köklü global firmalardı size doğru diye aktarılan yanlış bilgileri paylaşayım.

Öncelikle şunu bilin İnternet ve Mağaza stok olayı ne kadar ayrı gibi söylensede hiçbir zaman birbirinden tamamen ayrı değildir. Şöyle söyleyeyim size diyelim ki ;
    X Firması bünyesinde Türkiyede 2 adet mağazası var ve bunlara bugün pazartesi itibari ile 1000 adet istenilen bi üründen geldi. Bunların %40'ı internet alışverişlerinde %60'ı mağazada kullanılmak üzere ayrılır. Tabi şurada şu unsuru göz ardı etmemek lazım bazen mağaza veya internet hangisinde yoğunluk varsa %'ler değişebilir fakat hiçbir zaman 0'lanmaz.

Apple bu satışlarında öncelik hedefi mağazalar olarak göstermiş ve üstüne üstün gelen mallarıda dağıtıma çıkartmış. Yani şu algıyı yaratamaz kimse Mağaza ve İnternet Mağazası ayrı kavramını yaratamaz kimse evet ayrıdır ama bir yere kadar. Ürün mağazalara dağıtımı yapıldıysa aslında sizin yani internetten alışveriş yapanlarında ürünleri o an stoklara girdi demektir. Arkadaşlar yok satması filan hikaye gözlemlerime göre geçen haftadan beri her gün stok giriyor fakat internette bi gelişme olmuyor. Üstüne üstün gelen stok fazla olmasına rağmen internet satışlarında kullanılacak kısmını size değil rezervasyonla yine mağazada satıyorlar.

Yıllardır bu işin içinde bulundum herkesi kandırabilirler ama beni asla. Varsa sorunuz alabilirim bu konu hakkında.

• quote:

Orijinalden alıntı: memokan

quote:

Allah aşkına şu yabancı forumdaki adamın lokasyonu neymiş ? İstockta her yer gözüküyor

istock ta görünen fiziksel mağaza stokları. online mağaza stokları görünmez zaten. ABD aos gir bak teslimat süreleri bizimkilerle aynı, 3-4 hafta. siyah ve simsiyah modeller ABD fiziksel mağazaların çoğundada yok.

7+ yok da 7 modeli tüm dünyada online storelarda var, Türkiyede yok

• quote:

Orijinalden alıntı: OneMoreChance

quote:

Orijinalden alıntı: memokan

quote:

7+ yok da 7 modeli tüm dünyada online storelarda var, Türkiyede yok

Alıntıları Göster
    Geçen hafta her saat başı bakardım nerdeyse kargoya verildi mi falan diye. Bugün hiç bakmadım biliyorum bir değişiklik olmayacak. Burdaki yorumlara göre anlıyoruz siparişlerin durumlarını. Apple'ın gram umrunda değil Türkiye pazarı. Potansiyeli yüksek de bi ülkeyiz. iphone kullanmayan arkadaşım yok nerdeyse nasıl bu kadar sallanmıyoruz hayret içindeyim

• Birseyi merak ediyorum ozellikle kufur edip calisanlara kotu davranan konuyla ilgisi olmayan insanlari azarlayan onlari belki de uzenlere,

Siz siparis verirken size 1 hafta sonra gelecek mi yaziyordu? Ya da parantez icinde urunler magazaya degil once size mi gelecek yaziyordu?

İnsan gibi oraya tahmini teslimat suresi yazilmis. Size bir soz verilmemis. Bu neyin insansizligi? Bende 23 kasima kadar bekliyorum cunku sistemde oyle yaziyor.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.