Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değiştirebiliyosunuzdur kesin hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her yere sürekli yeni stok geliyor artık gönderseler bizim telefonları da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paramızla rezil olmaya devam arkadaşlar ben böyle rezillik görmedim bize telefonlar gelene kadar yeni model çıkaracak apple elde boş telefon kılıfları bekliyorum yemin ederim, deliriyorum sinirden ya
  • Arkadaşlar ben bugün sipariş kaydı oluşturdum, ödemeyi henüz yapmadım. Çok mu geç sürüyor ya gelmesi? Pişman mısınız havale ile aldığınıza?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeljko Obradovic Z kullanıcısına yanıt
    Eğer jet black almadıysanız ki jet black aldıysanız kesinlikle aos'u bekleyin diğer cihazlar için ise istanbula yakınsanız bence uygun bir günde akşam saatlerine doğru zorlu veya akasya avm den cihazını ayırttırıp gidip elle alın ben bugün yarın telefonuma kavuşacağım telefonumu ayırtıp ama havale ile alacak olanlara hala haftalarca süren teslimat tarihi gözüküyor.
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Mat siyah almayı düşünüyorum 128gb. İstanbula yakın değilim aydında oturuyorum burada da 128 Black hiçbir yerde yok. Hem 200 TL ucuz olsun hem de 15 gün iade hakkım olsun diye tercih ettim ama yanlış mı yaptım acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan zorlu da i7+ jetblack mevut ama mat siyah kalmamış görünüyor, kafayı yemek üzereyim millet alıyor biz hala bakıyoruz burda. En sonunda atacak tepem atlayıp uçağa izmir'den sırf almak için istanbula gidicem akşam dönücem ya
    Belirttiğiniz durumda doğrusunu yapmışsınız ayrıca stoklar yenilenecek gibi duruyor henüz stok girişi olmadığı için tarihi ileriye atmışlar mat siyah modeli en çok gelen modellerden jet black dışında diğer renkler sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum yani doğrusunu yapmışsınız size belirttikleri tarihten önce geleceğine eminim cihazın ama diğer arkadaşlar 2 hafta önceden filan beklemeye başladılar e stoklarda bu hafta bu hafta gelmeye başladı mesela haftaya gelse cihazlar siz 1 hafta onlar 3 hafta beklemiş olacaklar.
    hocam almak da sıkıntı yok hem indirim hem sorgusuz sualsiz değişim iade hakkın oluyor aos'dan alınca ama bu belirsizlik ve ilgisizlik sıkıyor insanın canını başka bişey değil
  • LuxAeternaFB kullanıcısına yanıt
    Hmm anladım hocam demek istediğinizi, bana da bu ara stoklar yenilenecek gibi geliyor. Yani mesela şu an almak istesem 3-4 hafta gözüküyor, ama mesela orası 1 hafta olarak değişse havale ile alanlar için de değişiyor dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: iltol

hocam almak da sıkıntı yok hem indirim hem sorgusuz sualsiz değişim iade hakkın oluyor aos'dan alınca ama bu belirsizlik ve ilgisizlik sıkıyor insanın canını başka bişey değil

Öyle hocam haklısınız ama mediamarkt teknosa hiçbirinin internet sitesinde 128 Black yok. Bulunduğum şehirde elden alabileceğim bir yer de yok, tek çare bunu gördüm.

Yani değişir hocam siz havalenizi yapmayı geciktirmeyin eğer yapmadıysanız zira zaten hesaplarına düşmesi 3-4 gün sürüyor rahat bi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Yani değişir hocam siz havalenizi yapmayı geciktirmeyin eğer yapmadıysanız zira zaten hesaplarına düşmesi 3-4 gün sürüyor rahat bi.

Salı günü yapabilirim sanırım en erken havaleyi, umarım stoklar yenilenir de 15 güne falan gelir cihaz.

artık alınabilir hocam, umuyorum ki haftaya herkesin telefonu gelmeye başlar artık, eğer ki bu sözde stok sorunu biter ise haftaya sizinde bizim telefonlarla beraber ya da bir kaç gün sonra gelir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iltol

artık alınabilir hocam, umuyorum ki haftaya herkesin telefonu gelmeye başlar artık, eğer ki bu sözde stok sorunu biter ise haftaya sizinde bizim telefonlarla beraber ya da bir kaç gün sonra gelir diye düşünüyorum

İnşallah hocam, cihazın çıkalı epey zaman oldu artık adam gibi yenilesinler şu stokları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Hmm anladım hocam demek istediğinizi, bana da bu ara stoklar yenilenecek gibi geliyor. Yani mesela şu an almak istesem 3-4 hafta gözüküyor, ama mesela orası 1 hafta olarak değişse havale ile alanlar için de değişiyor dimi?

Hocam stok olmayınca her alan sıraya giriyor, geciktirmeden havalenizi yapın hemen, yalnız sizde baya bir bekleyecek gibisiniz. Biz 2 haftadır boş boş bekliyoruz.
    Salı günü yatırdığınızda mesela stok girmiş olabilir muhtemelen siz havale yaparken 3-4 gün olarak görünür teslim tarihi ve mat black olduğu için sizin havale sistemlerine düşene kadar biteceğini sanmıyorum bir sonra ki pazartesi cihazınızı alma ihtimaliniz var belki de cuma alırsınız ancak tabi tahmin bunlar her yere plus stoğu geldiğine göre aosa da gelir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

quote:

Orijinalden alıntı: Zeljko Obradovic

Hocam stok olmayınca her alan sıraya giriyor, geciktirmeden havalenizi yapın hemen, yalnız sizde baya bir bekleyecek gibisiniz. Biz 2 haftadır boş boş bekliyoruz.

Malesef salı günü yapabileceğim havaleyi, tek umudum söyle 100 kadar plus 128 Black stoğu gelmesi ve herkese rahat rahat yetip bana da hemen gönderebilmeleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuxAeternaFB

Salı günü yatırdığınızda mesela stok girmiş olabilir muhtemelen siz havale yaparken 3-4 gün olarak görünür teslim tarihi ve mat black olduğu için sizin havale sistemlerine düşene kadar biteceğini sanmıyorum bir sonra ki pazartesi cihazınızı alma ihtimaliniz var belki de cuma alırsınız ancak tabi tahmin bunlar her yere plus stoğu geldiğine göre aosa da gelir diye düşünüyorum

Ben de öyle umuyorum hocam. Cihaz da inşallah üzmez bizi, bir de sarı ekran gelmezse çok güzel olacak ondan da korkuyorum baya.

Hocam sırada bekleyen 100 den fazladır bence 128 siyah için
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.