Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turkcell.com.tr den alabilirdiniz peşin hemen teslim kargoyla yada vodafone online storedan
  • kapattılar aosu
    akşam etkinlik var.
  • Haydaaaaa bari siparişlerimizi görseydik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne demek şimdi yoksa beklenen an geldi mi :) sizler de kontrol eder misiniz böyle bi yazı geliyor mu tüm dilerde yazıyo saniyelik olarak dönüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iltol -- 27 Ekim 2016; 14:1:59 >
  • iltol kullanıcısına yanıt
    Akşam etkinlik var hocam ona hazırlık belki etkinlikten sonra bişeyler olabilir giren alsın diye tarihler falan düşer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 27 Ekim 2016; 14:4:47 >
  • Hadi inşallah girsinler artık hocam yeter beklediğimiz
  • Boşuna ümitenmeyelim.. Yeni MAC ler tanıtılacak ya akşama... Ona hazırlıktır büyük ihtimalle...
  • 7 plus 128 gb mat siyah turkcell.com.tr de de stokta yok.
  • Macbook tanıtımından sonra değişen bi şey olmadı malesef hala aynı tarihler
  • Ayıp gerçekten ayıp bize yapılan bu muamele, her yerde stoklara giriyor satılıyor biz hala bekliyoruz şaka gibi
  • Benim sınav bitti hala değişiklik yok mu AOS bu sene sınıfta kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-plus-32-gb-apple-turkiye-garantili-pm-HB0000012S8N

Beyler buradan alsam sıkıntı olur mu?

• Arkadaşlar iki sorum olacak birincisi turkcell.com'dan almayı düşünüyorum beklememek için bunun bi dezavantajı olur mu aostan almaya nazaran?

İkincisi ise sarı kutudan faydalanmak için bi arkadaşımın hattından alsam fatura veya garanti konusunda sıkıntı yaşar mıyım?

• Arkadaşlar bugün online store dan sipariş verip ödeme yapmıştım ancak vatan bilgisayarda stok bulup elden aldım şansıma. Yarın arayıp siparişi iptal edip ödemeyi geri isteyeceğim. Herhangi bir problemle karşılaşma ihtimalim var mı geri ödeme için?
  • Havale ile aldıysanız onaylanmasını bekleyin hocam ödemenin bir sorun yaşamazsınız sadece uzun sürebilir

• Ödemeyi havale ile yaptım, uzun sürmesi sorun değil hocam yeterki ödemeyi geri alayım. Bir iPhone bulamıyorken iki tane olmasın Ödemenin onaylanmasını beklemeden yarın arasam yardımcı olurlar mı bu konuda bilginiz var mı? Teşekkürler cevap için.
  • 7 256gb rose gold stokta
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    hocam allah iyiliğinizi vermesin, görmemiştim şimdi okuma fırsatım oldu yerlere yattım gülmekten :D:D cihazları hala alamadık ama biraz gülmüş oldum :D:D:D
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi gire gire bir tek o girmiş stoklara
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.