Bildirim
Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (28. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Buradaki tüm olumsuz yorumlara rağmen online store'dan plus 128gb mat siyah siparişi geçtim. Online store'den almamın sebebi izmir de stok takip etmekten yorulmuş olmam ve havalede 170tl gibi bir indirim olması. Tahminimce 3-4 haftaya kalmaz ürünlerin gelişi. 14 ekimden beri stok kovalıyorum hiçbir yerde yok. Gelen yerlerde önceden ücretlerini ödeyen kişilere teslim ediyor. Operatörler ise nakit satmıyor illa geçirecekler hat üzerinden. 170tl indirim için 2-3 hafta beklerim acelem yok. -
7 32 gb siyah gelmemiş stoğa. Sizin istediğiniz renkler gelmiş mi? Rose gold çoğunlukta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar yalnız kızıyoruz ediyoruz anlaşma falan diyoruz da aynı sistem ABD de de geçerli. Hatta ABD AOS ile bizim AOS de gönderim tarihleri bile aynı dün ABD AOS de 4-6 hafta oldu benim istediğim model bizim AOS de de. Hepten sistem yanlış yani. Biz istediğimiz kadar açalım küfür edelim bağıralım bir şey değişmez. Çünkü oradaki sistemle aynı. Orda da sürekli giriyo stoklara ama AOS de bir şey değişmiyor. Ha bu cuma da göndermezlerse bizim siparişleri açar ben bağırır çağırır küfür eder kaparım orası ayrı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OneMoreChance
7 32 gb siyah gelmemiş stoğa. Sizin istediğiniz renkler gelmiş mi? Rose gold çoğunlukta
Ben 128 Rose Gold bekliyorum şahsen dünde Rose Gold çoğunluktaydı ama bi gelişme yok.
@altintasgurcan
Emin ol ki buradaki herkes 150-170TL indirim için sabrediyor yoksa çok sinir bozucu bir şey milletin çatır çutur alıp kullanması üstüne kırması senin hala ciğerci kedisi gibi vitrine bakmak gibi. Sezercik filmi gibi, çok mu tatlı? Mmmhh baldan tatlı. Biygün bende yiycem. Diye bekliyoruz. -
Haklısın hocam, hatta burdaki herkes haklı. Ancak İstanbul'dan gidip alma şansım yok, aldıracak tanıdığım da yok. Öyle olsa hadi 4200 olsun alıvereyim derdim. Ancak İzmir'de birkaç hafta boyunca stok bulamayacağıma eminim. Dolayısıyla beklemekten başka çarem olmadığı için indirim sebebiyle Online Store'den alıp geçtim. -
Hocam siz plus jet black bekliyorsunuz galiba. Ben 7 mat black bekliyorum ve abd, almanya, ingiltere online storeda da 1 gün teslim gösteriyor. Türkiye'de 2-3 hafta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 27 Ekim 2016; 10:22:31 >
Hocam ne zamandır öyle?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tulû
Havale/eft iptal ettiren var mı?
18 Ekim Salı günü sabah 9'da havaleyi iptal ettirdim, bugün 7. iş günü; halen geri ödeme yapılmadı.
Pazartesi konuştuğumda en geç Perşembe mesai bitimine kadar kesinlikle hesabınıza geri ödeme yapılacaktır denmişti.
Hoş Perşembe 8. iş günü oluyor.
Az önce aos u aradım.
8. iş gününe girdik ödemem bana iade edilmedi dedim.
"İşleminizi gördüm ve buraya Notlar alınmış, sizi biraz bekletiyorum bu notları okumak için "dediler.
1 dakika sonra " efendim çok özür dileyerek belirtmeliyim ki elektronik ortamdan kaynaklı bir hata oluştuğu için sizin para iadesi işleminiz 26'sında yani dün başlatılmış" demeleriyle benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Oysa ki ben iadeyi 18 inde Salı günü sabahı başlattım, mazeretleri de " çok nadir karşılaşılan bir hata " .
Neden bu hatanın farkına varılması için 7 gün beklediniz dedim,ağzıma ne geldiyse söyledim.
" işte elektronik ortam, bir bit bir byte eksik gittiği zaman hata oluşabiliyor " gibi karşısındaki insanı Ahmet ağa gibi görüp saçmalayınca , bana bakın karşınızdaki insan bir mühendis, bana böyle saçma açıklamalar yapmayın,bu şekilde inandırıcılığınızı yitirirsiniz dedim , doğduğumdan beri elektronik ortamın içindeyim dedim,daha mantıklı şeyler söyleyin dedim.
Yapılanın dolandırıcılıktan / para işletmekten hiç bir farkı yok.
Bir daha asla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 27 Ekim 2016; 10:54:58 >
-
Ben 15 inde sipariş vermiştim 1-3 iş günü teslimdi o zaman. Her gün bakıyordum,17 ekim pazartesi 2-3 hafta yazmaya başladı hala öyle
Yurtdışında ne zamandan beri stok var diyorsanız bilmiyorum hocam bu sabah baktım ben de diğer ülkelere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 27 Ekim 2016; 11:01:49 >
arkadaşlar şuan hali hazırda akasya ve zorlu da bütün modeller mevcut, yazıklar olsun ben arayıp sağlam giydiricem yeter artık bu ne paramızla rezil olduk ya -
Ben de İzmir'de olmam ve havale indirimi sebebiyle beklemeye devam ediyorum. Şu an iptal etsem bir 10 gün de iade için bekleyeceğim. O zaman iyice deliririm...
Bu hafta da bitti sayılır. Pazartesi ola, hayrola... -
AOS yeni modelde pişmanlıktır. Aynı sıkıntıyı iPhone 6 da çektim yaklaşık 1 ay sonra gelmişti cihaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de sizler gibi izmirde olduğum için ve zorlu akasya vs gitme şansım olmadığı için bekliyorum eli mahkum ! :( -
Ben de 6 aldığımda kontrol ettim 15.günde elimdeymiş telefon bu sefer 15 i geçecek gibi -
Hocam son iki günde her iki Apple Store'da stokların artması Online Store için de bir gelişme olacağı yönünde bir izlenim uyandırdı bende. Sitede gösterildiği kadar uzamasını beklemiyorum açıkçası. -
Hocam inşallah ya vallaha bıktık kntrol etmekten sipariş sayfasını -
18inde iptal ettirdiğim ürünün parası hala gelmedi ?
Sonra sövünce sövdü oluyor -
Siparişler sayfası komple açılmıyor sizde de öyle mi?
Edit: Size güzel bir sürprizimiz var falan fişmekan diyor iphone filan satın al dediğimde de biraz bekleyin tarzı şeyler diyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kortizon1 -- 27 Ekim 2016; 13:59:52 > -
bütün modeller var 32 gb plus rose yok. neden acaba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X