Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nizipliyim

http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-plus-32-gb-apple-turkiye-garantili-pm-HB0000012S8N

Beyler buradan alsam sıkıntı olur mu?

Hiçbi sıkıntı olmaz hocam.
  • Apple store larda stok açıyolar beyler haberiniz olsun. Ben 27 ekim sabah 7plus 128 jetblack randevusu yapıp öğlen aldım. Randevu sayfası açılır açılmaz saldırın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface6

Apple store larda stok açıyolar beyler haberiniz olsun. Ben 27 ekim sabah 7plus 128 jetblack randevusu yapıp öğlen aldım. Randevu sayfası açılır açılmaz saldırın :)

cidden kafayı yememek elde değil bizim teslim tarihimiz 9-16 kasım yazarken millet cayır cayır istediği yerden telefonu alıyor. Hayır iptal etsek iade süreside uzun sıkılmaya başladım iyice açıp ağır küfür edesim var o derece.
  • Benim para hesaba yatmış arkadaşlar.

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkbey -- 28 Ekim 2016; 9:23:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeter la
  • Benim 3650de yatmış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesaplarına yatanlar hayırlı olsun bizim de bi telefonlar gelse
  • biraz önce gene aradım müşteri hizmetlerini gene saydırdım bu sefer adam gerçekten savunacak bir yanımız kalmadı keşke cihazları ben üretsemde size göndersem haklısınız falan dedi karsımdaki adamda orada çalışan bi eleman elinden birşey gelmiyor. Onada fazla yüklenmek istemedim bu konusmaları üstünüze iletin dedim . Sizde arayıp baskı yapın lütfen.
  • Bekleyişten sıkılıp çarşamba günü turkcell üzerinden İphone 7 Plus 128 Gb Jet Black sipariş verdim,az önce teslim ettiler.41. Hafta üretimi herhangi bir sıkıntı yok.Beklemeye devam eden arkadaşlara Allah sabır versin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam o konu hakkında maalesef bir bilgim yok ama bir kaç arkadaş ödeme onaylanmadan iptal etmenin süreci uzattığından bahsetmişti. Ben de kesin bir şey diyemiyorum denemediğim için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Keşke yüklenseydin epey, çünkü biz yüklenmeyince onlarda bir üstüne yüklenmiyor az biraz saydırcan yani sert bi tavırla yumuşak davranmayacaksın.
    Zaten olay o, ben arıyorum günde 3-4 sefer artık bazı elemanlar benim adımı öğrenmiş. Az önce aradığımda Merhaba dün konuşmuştuk sizle dedi. Dedim günde 3-4 defa arıyorum illa denk gelmişizdir yani dedim. Benim derdim sizle değil size baskı yapıp sizinde bi üstünüze baskı yapmanız dedim. O yüzden çok arıyorum. Neyse yine giydirdim biraz AOS'a 2-3 saat sonra tekrar arayacağım. Aramaktan vazgeçmeyin yani.

Ara üstadım tekrar tekrar tekrar hep sert ol yani kesinlikle taviz verme yoksa aradıklarımız askıda kalıyor.
  • Apple o s dan kredi kartıyla sipariş vermiştim iptal etsen para hemen karta iade olur mu yoksa havale gibi günlerce sürermi acaba?Turkcell den 7 plus 128 simsiyah alsam nasıl olur orada stok durumu nedir acaba?
  • iltol kullanıcısına yanıt
    ben öyleyim valla 4bintl verdim sonuna kadar hakkımı ararım küfür ederim yani normalde de çok küfür eden birisiyim zaten 2 saatte bir abartısız günde 7-8 defa arayıp kalaylıyorum. buna küfür de dahil ara ara canım sıkılınca canlı desteğe bağlanıp küfür ediyorum ben burda olaya şahsi değil bir aile olarak bakıyorum sizin hakkınızıda yedirtmem yani o kadar para veriyonuz.
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Arkandayız hocam ben de eşim de arıyoruz ama sonuç değişmiyor maalesef ama tabi nekadr ararsak okadar bezip üstlerindekine aktarırlar kaldıki söylediklerine göre konuşmalar dinlenebilir...belki bi yerlerdekiler bezdiğimizi görür
    Bu günden umutluydum yine umutlarım suya düştü sanırım biz söyledikleri tarihte ya da bi kaç gün öncesinde alıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: iltol

Arkandayız hocam ben de eşim de arıyoruz ama sonuç değişmiyor maalesef ama tabi nekadr ararsak okadar bezip üstlerindekine aktarırlar kaldıki söylediklerine göre konuşmalar dinlenebilir...belki bi yerlerdekiler bezdiğimizi görür
    Bu günden umutluydum yine umutlarım suya düştü sanırım biz söyledikleri tarihte ya da bi kaç gün öncesinde alıcaz

Belirttikleri tarihe gönderirlerse ben o hafta İstanbulda olmayacağım. 1 ay sonra teslim olacağını düşünerek gönderim adresi girmemiştim tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneMoreChance -- 28 Ekim 2016; 11:28:43 >

• OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    Hocam teslimat adresini değiştirebiliyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Reflection

Hocam teslimat adresini değiştirebiliyorsunuz

Apple kimliğiyle eşleştirerek alınmadı malesef. Telefonla arayarak değiştirebiliyor muyum?
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    Bankaların geri iade süreci vardır. Süresini bilmiyorum bankadan bankaya değişir ama tek emin olduğum ve bildiğim, aynı gün içinde geri iade olmayacağı minimum 3 iş günü sürer.
  • Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu

Stoklar yine güncellenmiş deli gibi stok geliyo özellikle bugün tüm plus modellerinin nerdeyse her hafızası var ya.!!! Manyak stok giriyo son 3 gündür.
  • Benim iadem geldi.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.