Şimdi Ara

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
10
Favori
29.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam adam onu dedirtmeye bırakmıyorki. Zaten 5 iş günü içerisinde iade olur gidip alabilirsiniz dedi rezervasyonunuzu o tarihe yaptırıp diyince direk Ankara'da yaşıyorum dedim para için de şu cihazlar hiç bir yerde olmasa neyse Apple Türkiye lik bir şey yok da Turkcell de var Vatan da var hele Apple Storelarda var dedim E bizim paramızın sizde beklemesinin ne anlamı var dedim. Bana direk İstanbul da bir arkadaşınız varsa o da alabilir dedi.
  • Mağazaya gitsem teslim alabilir miyim arkadaşlar stokları varsa? Zorlu'ya ulaşımım 30 dk bile sürmez. Bu mesnetsiz Apple bizi daha çok bekletcek yoksa
  • OneMoreChance kullanıcısına yanıt
    Hayır alamazsın çünkü an itibariyle stoklarda hiç iphone gözükmüyor ne hikmetse...

Tesadüftür ki bugün herkes AOS'u aradı Zorlu ve Akasya örneğini verdi AOS kaldırttı kesin stokları.
  • Vatan yine güncellemiş stoklarını ve mağazalarını Jetblack kaynıyor ortalık.

128GB JB 7plus'un bulunduğu mağazalar.
    NB Forum Ankara
    Alibeyköy
    Avcılar
    Bahçelievler
    Beylikdüzü
    Elmadağ
    Forum İstanbul
    İstwest
    Neomarin
    İzmir (Buca)
    Karabük
    Lüleburgaz
    Kocaeli (Gebze)
    Konya
    Sakarya (Serdivan)
    Samsun (Merkez)
    Tekirdağ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kortizon1

Hayır alamazsın çünkü an itibariyle stoklarda hiç iphone gözükmüyor ne hikmetse...

Tesadüftür ki bugün herkes AOS'u aradı Zorlu ve Akasya örneğini verdi AOS kaldırttı kesin stokları.

Hocam olur da yarın tekrar stok girerlerse mağazaya gidip teslim alabilir miyim? Rezervasyon mu yapmalıyım? Beklemekten sıkıldım artık
  • Benim siparişin tarihi değişmiş 6-8 haftadan (1-14 Aralık) 4-6 haftaya düşmüş

Apple Online Store iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Havale/EFT Takip,Yardımlaşma ve Mağduriyet Konusu

Edit: Şimdi satın almaya kalkınca yine 6-8 hafta diyor siz de kontrol edin arkadaşlar sizinkiler de düşmüş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 26 Ekim 2016; 18:56:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrytekGame

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

Arkadaşlar biraz önce Apple müşteri hizmetlerini arayıp görüştüm

Aynı şekilde operatörleri teknoloji marketlerini saydım bu firmalarda stok var sizde neden yok diye,

Diyor ki, onlar bir kısmını saklamıştır sonra satmak için

Bizim stoklarımız çok yoğun Türkiyenin her yerine ulaşmaya çalışıyorz vs. zırvaladı,

Ben dedim bunlarla ilgilenmiyorum yerine gelince apple şöyle büyük böyle büyük konuşuluyor dünya çapında bir marka, telefonun ne zaman çıkacağı belli yılda ortalama ne kadar satıldığı belli buna karşı önlem neden alınmıyor buna göre neden stok sağlanmıyor diye sordum

Yine kelime oyunları yapmaya çalıştı şunu söyledi, Harun be ürün elinize geldiğinde gerçekten bu sıkıntıları unutacaksınız

Yahu böyle bişey var mı, mal bize hizmet edeceğine biz mala hizmet edip peşinden koşuyoruz sanki dedim, param 1 aydır apple da bekliyor

Aynen şunu söyledi tamam hemen iptal edip iade edelim paranızı, dedim siz nasıl müşteri memnuniyeti sağlıyorsunuz uygun bir cümle mi bu ayıp dedim, (geçen gün zorlu da çalışan biri benim arkadaşa "böyle gider gelirsiniz" dedi )

sonuç olarak biraz daha konuştuk apple süprizleri sever daha erken tarihte elinizde olabilir vs. dedi,

Bu çalışanların havalarına gıcık oldum iyice sanki telefon almıyoruz da +50 yıl yaşama hakkı satın alıyoruz, birde diyor ki ilk defa böyle bir şikayet alıyorum

İlk defa şikayet alması normal bugün başlamıştır kesin işe keza ben 2 gündür günde 2 kere arıyorum bugün hem canlı destekten hem de yüzlerine karşı küfür ettim çok ağır konuştum şimdi akşam tekrar arayacağım yine aynı terane bana da sürpriz yapmayı sever diyo ulan yerim sürprizini 10gün oldu be kardeşim. Hergün araya araya herkesin sorununu çözcem arkadaşlar siz rahat olun.

ben telefonunda değilim artık bu kıl tavırlarına çakallık yapmalarına tilt oluyorum, belli ki bir dolap döndürüyolar da kıvıryolar işte yarın tekrar arayacağım bende

• quote:

Orijinalden alıntı: iltol

Evet bana da öyle demişti apple sürprizleri sever daha önce sevkiyat yapılabilir demişti tamam da 9 kasım yazıyo sevkiyat tarihi adam bana 7 kasımda göndercekse ne anladım ben erken sevkiyattan

ya bunlar tam çakal bana diyor ki stok yok çok yoğunuz, bak bugün hem akasya hem zorluda 256 jet blacklerin bile stoğu gelmiş

lan ben 17 ekimde vermişim siparişi 18 ekimde onaylanmış apple ın hesabına geçmiş benim telefonum hani ayrılıyordu ?

madem stok geldi ilk benim hakkım değil mi kardeşim ? herhangi biri gidip mağazadan şuan benim 10 gün önceden parasını verdiğim telefonu alabiliyor ben ise 2 hafta daha bekliyeceğim

• Aynısını söyledim AOS un stoğu ayrı dediler bana tam bir saçmalık ayrı olabilir o da neyse de biri 2-3 haftada gelmişken diğeri niye 6-8 hafta sürüyor onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 26 Ekim 2016; 19:31:55 >
  • arkadaşlar elimizden bişeyde gelmiyor, anlayamıyorum idrak edemiyorum aos'dan görüştüğüm kişilerde ilk defa deyim yerindeyse bu kadar çiğ davranıyorlar. En çok da ona sinirleniyorum. Bu nasıl bir kaypaklıktır, apple nasıl böyle davranır aklım almıyor, apple cidden tarzını çok bozmaya başladı her yer de stok var ilk havale yapanlarız, hemen onaylandı havaleler, yazıklar olsun. Havale ile alanlara cihazlar ayrılmalı eğer ki 2 gün içerisinde alıcı satıcı havale yapmaz ise sistemden geri çekilmeli cihaz, ama dangalak gibi bir sistemleri var anlamam mümkün değil gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Reflection

Aynısını söyledim AOS un stoğu ayrı dediler bana tam bir saçmalık ayrı olabilir o da neyse de biri 2-3 haftada gelmişken diğeri niye 6-8 hafta sürüyor onu anlamadım

bizim verdiğimiz para değil sanki. saçmalık resmen.
  • quote:

Zorlu ve akasya apple store da satıyor hocam bi tek mağazalar değilki işin garipliği orda

valla hocam inanın ki bugün bağırdım çığırdım hele bide isterseniz iade edelim dedi ya orada çok sinirlendim benim iade hakkım var onu zaten biliyorum bana çözüm üret diyorum yok efendim stok sıkıntısı var ya tüm mağazalar satıyor akasya ve zorluda dahil nasıl stok sıkıntısı bu anlaşmanızmı var dedim yok falan filan diyor ama belli ki bi anlaşma var koskoca online store 1 tane stok girişi yapmaz mı ya tüm firmalar stok yeniliyor bu adamlara daha 1 cihaz girmedi. Bakın tek tesellim yeni seri üretim olacak olması başkada çekilebilir yanı yok.
  • şuan ki durumda sundukları hiçbir bahane kabul edilemez. Her türlü teknoloji markete deli gibi stok girişi olurken, akasya ve zorluya sürekli giriş olurken aos'a stok girmemesi gibi bir durum olamaz arkadaşlar. Mantıklı hiçbir yanı yok bunun,oyun oynuyorlar resmen bizimle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

quote:

Zorlu ve akasya apple store da satıyor hocam bi tek mağazalar değilki işin garipliği orda

valla hocam inanın ki bugün bağırdım çığırdım hele bide isterseniz iade edelim dedi ya orada çok sinirlendim benim iade hakkım var onu zaten biliyorum bana çözüm üret diyorum yok efendim stok sıkıntısı var ya tüm mağazalar satıyor akasya ve zorluda dahil nasıl stok sıkıntısı bu anlaşmanızmı var dedim yok falan filan diyor ama belli ki bi anlaşma var koskoca online store 1 tane stok girişi yapmaz mı ya tüm firmalar stok yeniliyor bu adamlara daha 1 cihaz girmedi. Bakın tek tesellim yeni seri üretim olacak olması başkada çekilebilir yanı yok.

Üstadım kusura bakmayın ama sizinki biraz tabiri caizse züğürt tesellisi kıvamında. Türkiye'ye giren hiçbir Iphone (TU Model) eski nesil ya da 1.parti olma gibi bi ihtimali yok ki... Cihaz çıkıyo Türkiye üretimi 1 ay sonra yapılıyor. Yani sizin neyden bahsettiğinizi anladımda yanlış düşünüyorsunuz. Türkiye'ye gelene kadar o cihaz 3. hatta 4.parti cihazlarla birlikte çıkış yapıyor. Yani Avrupalı'lar kullandı cihazı hatası varsa görüldü giderildi ondan sonra hatasız yeni seriler çıkmaya başladı daha sonra zaten Türkiye'ye yeni basım başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kortizon1

quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

quote:

Üstadım kusura bakmayın ama sizinki biraz tabiri caizse züğürt tesellisi kıvamında. Türkiye'ye giren hiçbir Iphone (TU Model) eski nesil ya da 1.parti olma gibi bi ihtimali yok ki... Cihaz çıkıyo Türkiye üretimi 1 ay sonra yapılıyor. Yani sizin neyden bahsettiğinizi anladımda yanlış düşünüyorsunuz. Türkiye'ye gelene kadar o cihaz 3. hatta 4.parti cihazlarla birlikte çıkış yapıyor. Yani Avrupalı'lar kullandı cihazı hatası varsa görüldü giderildi ondan sonra hatasız yeni seriler çıkmaya başladı daha sonra zaten Türkiye'ye yeni basım başlıyor.

iphone 7 ana konusunda ilk geldiği zaman alanlarda 39.hafta telefonl olduğunu söylediler ve sarı ekran sorunu varken 41. hafta telefonlarda böyle birşeyin olmadığı söyleniyor hocam ona dayanarak söylüyorum bende. Sarı ekran sorunu donanımsal mı değilmi inanın onuda bilmiyorum kullanım deneyimlerine göre yorum yapıyoruz.

• Arkadaşlar cuma günü arkadaşım şirket projesi için aldığı iPhone 7 yi iaade edecek yerine bekleyip plus alacaklarmış hediye olduğu için hiç açmamışlar isteyen olursa alabilirsiniz apple ın aldığı fiyata kârsız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ki iptal edip vatandan almışım 17 ekimde aldım. Yuh olsun sana Apple

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-14 Aralık arası teslim diyordu APPLE sitesinde fakat şu an tarih öne çekilmiş 24 Kasım 4 Aralık olarak güncellenmiş Teslimat tarihim. Aynı şekilde karşılaşan varmıdır ? Umarım dahada erkene alınır tarih sabrım kalmadı çünküüü :))
  • emrec6 kullanıcısına yanıt
    Benim de dün akşam düştü hocam

• Zorlu ve Akasya da stoklar yine yenilenmiş

Turkcell de yenileniş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 27 Ekim 2016; 9:08:20 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.