Bildirim
Apple Online Store Ürün İade & Değişim Yapanlar/Yapacak Olanlar [ANA KONU] (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
değişim cihazı bugün geldi ve ondada yine çerçevede ufak bir çizik var lanet olsun bu foxconna cihazı tekrar göndereceğim ya silver talep ederim ya da para iadesi, ama gelecek olan kutuyu yine bir stresle açmak -
Fatura ve kutu yok ama apple garantisi varsa ne olucak arkadaslar degisim/iadeye gonderilemiyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kez değişim talebi ile 3. cihazıma sonunda kavuştum İlk siparişimden farklı olarak son cihazın silver olmasını talep ettim ve her zamanki gibi müşteri isteğini geri çevirmeyip kabul ettiler. Değişim ve iade süreci hakkındaki engin bilgilerimi talep edilmesi halinde hiç çekinmeden paylaşmaya hazırım
peki cihazda hiç sorun yoksa sırf renk değişikliği için iade edebilirmiyiz online apple store'a
gold aldım ama rengini beğenmedim,silver veya space grey ile değişim isteyebilirmiyim -
quote:
Orijinalden alıntı: Katibim
peki cihazda hiç sorun yoksa sırf renk değişikliği için iade edebilirmiyiz online apple store'a
gold aldım ama rengini beğenmedim,silver veya space grey ile değişim isteyebilirmiyim
???
Telefonu alalı 14 gün doldu mu ? Dolmadıysa eğer istediğinizi yapabilirsiniz. -
Bimeks den İpad alıp değişim yapan ve değişim de sıkıntı yaşamayan var mı İnternet Alışverişlerin de ? -
Arkadaşlar diyelim 14 gün değilde 60 gün sora cihaz arızlandı. Ozaman nasıl yaptıracagız. Kargo kabul etmiyorlarmış. İstanbuldada yaşamıyorum.
Umarım anlatabilmişimdir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafasadık
Arkadaşlar diyelim 14 gün değilde 60 gün sora cihaz arızlandı. Ozaman nasıl yaptıracagız. Kargo kabul etmiyorlarmış. İstanbuldada yaşamıyorum.
Yetkili servislere verebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: kaan4554
quote:
Orijinalden alıntı: mustafasadık
Yetkili servislere verebilirsiniz
Antalyada yetkili serviste yokmuş. Şehir dışınada çıkabilecek durumda değilim. Arızalanmaz deyip alıp geçemkte de kararsızım. Sipariş onayına kadar geldim ama karar veremedim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bulunduğum yerde TNT KARFO YOK PEKİ KARGOYU HANGİ ŞİRKET TESLİM ALACAK?
Konu hortluyor ama önemli bir sorum var,
İpad air 2 aldım 4 gün önce kutuyu açtım ve ürününü en altındaki kısımda 1cm civarında boya atması vardı. Ürünü yolladım yenisini yollayalım dediler yolladıkları cihaz refurbished veya swap olmaz değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: YunusPhp
İpad air 2 aldım 4 gün önce kutuyu açtım ve ürününü en altındaki kısımda 1cm civarında boya atması vardı. Ürünü yolladım yenisini yollayalım dediler yolladıkları cihaz refurbished veya swap olmaz değil mi?
Hayır. Yeni sipariş gibi açılmamış kutusunda gelir. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle
quote:
İpad air 2 aldım 4 gün önce kutuyu açtım ve ürününü en altındaki kısımda 1cm civarında boya atması vardı. Ürünü yolladım yenisini yollayalım dediler yolladıkları cihaz refurbished veya swap olmaz değil mi?
Hayır. Yeni sipariş gibi açılmamış kutusunda gelir.
Bir arkadaşım özellike söyledi doğru mu söyledi bilmiyorum ama sana yeni cihaz olarak refurbished kutulanmış olarak verirler üzerinde ibare olmaz falan dedi doğruluk payı nedir bilmiyorum. -
quote:
quote:
quote:
Bir arkadaşım özellike söyledi doğru mu söyledi bilmiyorum ama sana yeni cihaz olarak refurbished kutulanmış olarak verirler üzerinde ibare olmaz falan dedi doğruluk payı nedir bilmiyorum.
İade süresi içerisinde refurbished değil, yeni sipariş gibi cihaz gönderiliyor. İsterseniz para iadesi de alabilirsiniz.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Bir arkadaşım özellike söyledi doğru mu söyledi bilmiyorum ama sana yeni cihaz olarak refurbished kutulanmış olarak verirler üzerinde ibare olmaz falan dedi doğruluk payı nedir bilmiyorum.
İade süresi içerisinde refurbished değil, yeni sipariş gibi cihaz gönderiliyor. İsterseniz para iadesi de alabilirsiniz.
Anladım çok teşekkürler :)
-
ıphone 6 plus garantiye gönderdim tamir edilmesindense değişim talep ettim cihaz değiştirilmiş iade isteyebilyo muyum ? -
Merhaba,
Apple online store'dan iphone se aldim 14 gun iade hakkim var fiyat dustugu icin iade istedim ancak son gun dusurdum kosesi hafif ezildi.
Sizce sorun olurmu iade almama gibi, normal
sartlarda bu sekilde ufak ezik vuruk da olsa degisim yapiyolar cihazlari servis/apple storelar.
Tesekkurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X