Şimdi Ara

Apple, OS X Lion'ın Golden Master sürümünü yayınladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadiş çıksın artık.. :))
  • şuan lion gm den yazıyorum. güzel olmuş pek bir soruna rastlamadım. nihai sürüm ile bir farkı olacağını sanmıyorum. alışmak için yükledim. performans problemide yaşamadım. Cihazım macbookair.
  • merhaba.. developer kaydiniz var miydi yoksa developer kaydi olmadan mi yuklediniz? eger ki ikinci secenek ise, nasil yapildigi konusunda bilginizi paylasabilir misiniz?

tesekkurler
  • imodzonedan indirdim. developera gerek yok. direk üstüne kurdum hiç bir programım ayarım yokolmadı. yüklemesi gayet kolay türkçe dil seçeneğide gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 5 Temmuz 2011; 21:42:31 >
  • hmm isyerinde yasakliymis imodzone.. iphone uzerinden deneyeyim bi...
    soyle birsey buldum ama ne derece dogru bilemiyorum...
    http://www.youtube.com/watch?v=s7-KZWH3YUI

(aciklamada detaylar mevcut)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

XP 2003 varken ne gerek var böyle şeylere :D

• 2 gündür kullanıyorum, hiç bir soruna rastlamadım, yeni gesture lar çok güzel olmuş.Fakat artık scrolling ters işliyor zaten sistem açıldığı gibi uyarısını yaptı.Aynı iPad ya da iPhone daki gibi sayfayı aşağı çekmek için aşağıdan yukarı hareket ettirmek gerekiyor, oysa önceden tam tersiydi yani hareket scroll bar a göre çalışıyordu.Şimdi scroll bar görünmez hale geldiği için tam tersi işliyor, alışmaya çalışıyorum En sevdiğim bir diğer yanı da iTunes un çabucak açılması oldu.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
  • indirilmeye baslandi, 45 dakkaya bitermis :) aksam eve gidince hemencecik kurayim bari
    imodzone tavsiyesi icin tekrar tesekkurler!
  • full sürüm fiyat açısından ne kadar olucaktır acaba?

bide ben ilk kez macde sistem geçişi yapıcam programlar oyunlar müzikler vs gidiermi snow leopardın üstüne lion kursam?
  • app store'da $29.99'a satilacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

2 gündür kullanıyorum, hiç bir soruna rastlamadım, yeni gesture lar çok güzel olmuş.Fakat artık scrolling ters işliyor zaten sistem açıldığı gibi uyarısını yaptı.Aynı iPad ya da iPhone daki gibi sayfayı aşağı çekmek için aşağıdan yukarı hareket ettirmek gerekiyor, oysa önceden tam tersiydi yani hareket scroll bar a göre çalışıyordu.Şimdi scroll bar görünmez hale geldiği için tam tersi işliyor, alışmaya çalışıyorum En sevdiğim bir diğer yanı da iTunes un çabucak açılması oldu.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

trackpad ayarlarından kaldırabilirsin onu. ben ona alışamadım eskisine döndüm.

• Simdi bu AppStore da 30 dolara satılacak olan full 3 kusur gb lik surum mü yoksa snow leopardin üzerine update mı ?

Bilen var mı

30 dolara işletim sistemi mı olur yaw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

Simdi bu AppStore da 30 dolara satılacak olan full 3 kusur gb lik surum mü yoksa snow leopardin üzerine update mı ?

Bilen var mı

evet oluyor. apple 29 dolara satıyor artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizhy

Simdi bu AppStore da 30 dolara satılacak olan full 3 kusur gb lik surum mü yoksa snow leopardin üzerine update mı ?

Bilen var mı

Zaten $29.99.
    Hatirlarsaniz Snow Leopard'da tam surum olarak $29.99'dan satildi. Farkli olmayarak Lion da ayni fiyattan tam bir isletim sistemi olarak satilicak.

Direk DVD/bootable usb olarak degil, kendi basina kurulabilen bir DVD yapmak 10-15dk aliyor.
  • Sadece Mac APP store dan satilacak ve snow leopard in ustune update yapicak.sifirdan kurulumu olmayacak.bilgisayar gocerse once snow leopard yuklenmesi gerekecek.DVD den satisi olmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

Sadece Mac APP store dan satilacak ve snow leopard in ustune update yapicak.sifirdan kurulumu olmayacak.bilgisayar gocerse once snow leopard yuklenmesi gerekecek.DVD den satisi olmayacak

çok geçmeden ayarlanır bu olay.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

Sadece Mac APP store dan satilacak ve snow leopard in ustune update yapicak.sifirdan kurulumu olmayacak.bilgisayar gocerse once snow leopard yuklenmesi gerekecek.DVD den satisi olmayacak

Sifirdan kurulum her ne kadar kagit ustunde yok ise de, yapilabiliyor.
  • ben de kurdum.. hizindan gayet memnunum simdilik. scrolling olayi ilk basta garip gelse de aslinda mantikli olanin o oldugunu zamanla anliyorsunuz. sadece alismak icin biraz zaman gecmesi gerekecek..

ssd'me destek yoktu ama sagolsun trim enabler v.2 ile ssd'me de trim destegini GM surumunde surdurebildim.. simdilik hersey gayet super, sadece islemciyi biraz yoruyor mu daha anlayamadim. kurdugumdan bu yana fan biraz fazla calismaya basladi
  • yine de mac' e geçenlerin evinde bi pc de bulunması iyi olur (ayrıca win mac' e 2. işletim sistemi olarak da kurulabiliyor)
    çünkü o kdr senedir kullandığın proglar gidiyor bi kalıyorsun ilk başta
    bi de warcraft dışında çalışabilen güzel bi oyuna raslamadım
    gerçi ben başka oyun oynamıyorum sorun olmuyor ama bilginize
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.