Şimdi Ara

Apple, OS X Lion'ın Golden Master sürümünü yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Apple, bu ay içersinde satışa sunacağını açıkladığı OS X Lion: 10.7'nin Golden Master sürümünü geliştiricilere sundu. Böylece OS X Lion'ın kullanıcılara Mac AppStore üzerinden satışa sunulması için son düzlüğe girilmiş oldu.

Derleme numarası 11A511 olan OS X Lion'ın Golden Master sürümünü geliştiriciler firmanın Mac Developer sitesinden yükleyebilirler. Sadece Mac App Store üzerinden 29,99 dolardan satışa sunulacak olan OS X Lion; iOS'i andıran Launchpad, otomatik kaydetme, tam ekran uygulama çalıştırabilme, Mission Control, dahili FaceTime desteği gibi özelliklerle geliyor.

Apple, OS X Lion'un yanı sıra OS X Lion Server'ın da Golden Master sürümünü, Xcode 4.1 Preview 7'i ve iCloud for Mac'in 3.betasını yayınladı.

• Oo iyi yukleyim hemen :) teşekkürler.

DP4'te mission control ve tam ekran uygulamalarda cok bug oluyordu duzeltmislerdir kesin. Yukleyince izlenimlerimi yazarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 1 Temmuz 2011; 21:24:57 >
  • çıksada yüklesek artık şunu:)
  • canım şimdi bir mac çekti.. çok kullanmak istiyorum şu mereti ama sadece hobi olarak kalır gibime geliyor. windows iliklerimize işlemiş bizim bir mac alsam tamamen koparabilirmi beni merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

canım şimdi bir mac çekti.. çok kullanmak istiyorum şu mereti ama sadece hobi olarak kalır gibime geliyor. windows iliklerimize işlemiş bizim bir mac alsam tamamen koparabilirmi beni merak ediyorum..

okadar paran varsa zaten windowsta durman kabaat... bizde olsa bizde durmazdık windowsta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

quote:

canım şimdi bir mac çekti.. çok kullanmak istiyorum şu mereti ama sadece hobi olarak kalır gibime geliyor. windows iliklerimize işlemiş bizim bir mac alsam tamamen koparabilirmi beni merak ediyorum..

okadar paran varsa zaten windowsta durman kabaat... bizde olsa bizde durmazdık windowsta...

hobi olarak dedim zaten.. hobi için almak içinde biraz lüks.. alırsam bir dizüstünü sadece inetrnet için alırım ama yaparmıyım bilmem. program sıkıntısı var birde windowstaki kadar özgür olamazsın gibime geliyor. artı agresifliğe gerek yok.. cevap vermek zorunda da değildin zaten..!! hem windowsta durmanın kabahat olduğu tarafı anlatta herkes bilsin bakalım neden bu kadar kabahat işliyormuşuz!!

• XP 2003 varken ne gerek var böyle şeylere :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciksa da alsak. App Store da ne zaman belirir acaba bir tahmin var mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

quote:

hobi olarak dedim zaten.. hobi için almak içinde biraz lüks.. alırsam bir dizüstünü sadece inetrnet için alırım ama yaparmıyım bilmem. program sıkıntısı var birde windowstaki kadar özgür olamazsın gibime geliyor. artı agresifliğe gerek yok.. cevap vermek zorunda da değildin zaten..!! hem windowsta durmanın kabahat olduğu tarafı anlatta herkes bilsin bakalım neden bu kadar kabahat işliyormuşuz!!

emin ol hiç bir sikinti çekmezsin, ne uygulama bazinda ne de özgürlük bazinda, hatta ve hatta endise duydugun konulari ele alirsak daha fazlasini bulacaksin, emin ol. bi air almani öneririm sahsen.

• Hemen geç niye bukadar kaldım kı diyeceksin emin ol.(1 aydır mac kullanıcısıyım)

Saygılar
  • quote:

Bundan 4 ay kadar önce çok uygun fiyata macbook pro aldım. Amacım 1 hafta kadar kullanıp (daha önce hiç kullanmadığım için) 1.000tl gibi bir karla satmaktı. Evdeki hesap çarşıya uymadı :) mac kaldı pc satılık.
    Windows konusuna gelincede, aslında windowsa çok gerek duymuyorum, yalnız işim dolayısıyla kullanmam gereken programlarıda (sta4cad gibi) parallels desktop ile çok rahat kullanabiliyorum.
    Windowsta sürekli kullanılan programların hemen hemen hepsinin alternatifi mevcut ve bu alternatifler çok daha pratik, eğlenceli bir şekilde kullanabiliyorsun.
    Şuan tereddütlerin olması gayet normal. Hatta aldıktan sonra bile beğenmeme gibi bir durum bile oluşabilir. Bunun için uygun fiyata 2. el al 2-3 hafta kullan, beğenmezsen çok düşük bir zararla ya da zarar etmeden satarsın. Beğenirsende iyi bir mac alırsın.
    Ama kesinlikle macos denemesini bir mac bilgisayarda yapmalısın. Vmware gibi sanal işletim sistemi çalıştıran programlarla macos denenmez (bu hataya düştüm ve macos'a yanlış eleştiriler yapmıştım).

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle

quote:

Bundan 4 ay kadar önce çok uygun fiyata macbook pro aldım. Amacım 1 hafta kadar kullanıp (daha önce hiç kullanmadığım için) 1.000tl gibi bir karla satmaktı. Evdeki hesap çarşıya uymadı :) mac kaldı pc satılık.
    Windows konusuna gelincede, aslında windowsa çok gerek duymuyorum, yalnız işim dolayısıyla kullanmam gereken programlarıda (sta4cad gibi) parallels desktop ile çok rahat kullanabiliyorum.
    Windowsta sürekli kullanılan programların hemen hemen hepsinin alternatifi mevcut ve bu alternatifler çok daha pratik, eğlenceli bir şekilde kullanabiliyorsun.
    Şuan tereddütlerin olması gayet normal. Hatta aldıktan sonra bile beğenmeme gibi bir durum bile oluşabilir. Bunun için uygun fiyata 2. el al 2-3 hafta kullan, beğenmezsen çok düşük bir zararla ya da zarar etmeden satarsın. Beğenirsende iyi bir mac alırsın.
    Ama kesinlikle macos denemesini bir mac bilgisayarda yapmalısın. Vmware gibi sanal işletim sistemi çalıştıran programlarla macos denenmez (bu hataya düştüm ve macos'a yanlış eleştiriler yapmıştım).

Kesinlikle katiliyorum.. Yillarca windows u savundum. mac ve osx i kotuledim. kendime hala kufur ediyorum yillari bosuna harcadim diye.

• mac os x i kötüleyen adam hayatinda xpden başka bişey kullanmamiştir, o kadar alismistirki dakikalar suren açılıp-kapanmalara, yavaşlıgına, 3 ayda bir format atmaya, virüs-spam-trojanlarla savasmaya mac os x bunlardan hic birisiyle karsilasmazsin stabil çalışır bunu 2005 yılında ilk powerbook'mu aldikdan sonra anladim tabiki ilk işim pc yi satmak oldu suan macbook pro da windowsds kurulu ama onuda ayda 1 ya acarim ya acmam inanin windows a gecince 1 saat dayanamiyorum, artik eskisi gibi pahalida degil bunlar alın farkı görün, pişman olmazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle

quote:

evet bu gidişle sanırım bir mac alıcam.. ilgin için teşekkür ederim..

• İsmi bile güzel , Golden Master ..
  • 50 Liraya işletim sistemi.
  • Indirdim ve suan kuruyorum yukleme ekraninda iPhone'daki guzel kumas deseni var ve yuklermek icin Snow Leopard'a da ihtiyac duymuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resler

50 Liraya işletim sistemi.

Yükseltmesi 50 lira.
  • bildigim kadari ile yukseltmedende 50 liraya kurabiliyorusun app storedan indirilen dosyanin icindeki instalesd.dmg yi dvd ye yakarsan yukseltmedende kurulabiliyor gm surumu rahatlikla sifirdan kurulabildi insallah bu durumu degistirmezler
  • Aslanı merak ettim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.