merhaba arkadaslar 3 ay once apple peel 520ii aldım 3 aydır ugrasıyorum hala çalıştıramadım bu aygıtı.ılk once cydia dakı programı yukledım ama yuklerken son anda kırmızı yazıyla eror code felan dıor ama uygulamayı yukluyor ipoda.surumum5.0.1 ve menume arama ve mesajlasma uygulaması gelıyor.sim kartımın pın ve puk kodu sorgulamasınıda kaldırdım bi ara gelean aramalara cevap verebılıoyodum ama suan oda gitti.ne mesaj atabiliorum ne mesaj alabılıyorum mesaj aldıgım zaman da olmustu artık olmuyor mesaj alsam bile mesajın sesı gelıyor ama göremıyorum.kısacası ne arayabılıorum ne aranabiliorum ne mesaj atabılıyorum ne mesaj alabılıyorum .bide aygıtta bluetooth varmıs blutooth u acıyorum altalkı seceneğe search device dıorum ama aktif hala gelmıyor.yardımcı olursanız cok sevinirim :(
yazık ya..benden bu üründen almayı istiyorum ama bu tarz konuları gördükçe tırsmıyorum desem yalan olur..Umarım bir sonraki versiyonunda tüm çakışmalar ortadan kalkar ve kızıma aldığım cihazı ipod'u iphone'a çevirebilirim..
Geçmiş olsun umarım çözüm bulursunuz. Bu hatalar yüzünden almıyorum ben de.
almayı düşünmüştüm bende ipod kullanırken ama bu ve benzer aksiliklerden çekindiğim için iphone aldım