Şimdi Ara

Apple pencil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Keynote U izledim ve Bayağı araştırdım ama anlayamadım bu kalem YANLIZCA iPad prodamı Çalışacak
    Yoksa Air 2 de çalışacakmı şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüm iOS cihazlarda calisir bence ama 3D touch teknigi isterse sadece yeni cihazlarda calisir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece iPad Pro'da çalışacak. Tanıtılırken söylendi zaten iPad Pro için çıkacak diye. Diğer modellerle kullanılabilseydi Apple illa belirtirdi. Pro'nun digitizer'ı daha hassas olduğu için çalışabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 5 kalemi ile mukayese edersek hangisi alır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

Note 5 kalemi ile mukayese edersek hangisi alır acaba?

öncelikşe cevaplarınız için teşekkürler
    Ayrıca lütfen konu dışı mesaj atmayın
  • Keşke Air 2' de de çalışsaymış. Kalem çok kullanışlı gibi geldi.
  • Bencede keşke çalışsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple - iPhone - iPad
    2 yıl önce açıldı
    iPad Air 5 + Pencil + Kılıf
    9 ay önce açıldı
    Apple Pencil Muadili
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Air 2' de adonit jot script 2 kalemini kullanıyorum. Fena değil ama apple pencil' ın basınç hassasiyeti ve eğik yazmayı algılama olayı baya güzel bir özellik olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakko

Ben Air 2' de adonit jot script 2 kalemini kullanıyorum. Fena değil ama apple pencil' ın basınç hassasiyeti ve eğik yazmayı algılama olayı baya güzel bir özellik olmuş.

Bende beğendim yatık yazmayı

• Kalem ve ekran birleşik yani asıl olay kalemde degil de ekranda grafik tablet misali. O yuzden diğer cihazlarda çalışmayacak. Ayrıca piyasadaki bilgisayar ekranı hosterebilen grafik tabletler minimum 3bin liradan başlıyor. Eğer cizim ile ısınız var ise benim gibi ve ya sadece isteğiniz varsa iPad Pro ve kalem gercekten cok onemli bir yere sahip. Param olsaydı almak isterdim,artık para biriktirip turkiye ye çıktıktan 5-6 ay sonra 2. Elden alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu nette yazildigina gore tam olarak acikliga kavusmamis gibi gorunuyor.

http://techcrunch.com/2015/09/09/the-apple-pencil-is-the-ipad-pros-secret-weapon/#.fpjdgv:jDyu

Su kesin gibi diye dusunuyorum; urun ipad pro icin dizayn edilmis ve en iyi performans icin ipad pro gerekli.

Ama benim gibi sadece not almak icin mumkun olan en iyi urun apple'in urettigi kalem olabilir.Dolayisiyla urun tum ozellikleri ile kullanilabilir mi?

Urunun kullanilamayacagi ipad air-1 de mesela kesin mi sizce ? Ben emin olamadim....Sanki sonra karar verecekler gibi duruyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: tenigma

Bu konu nette yazildigina gore tam olarak acikliga kavusmamis gibi gorunuyor.

http://techcrunch.com/2015/09/09/the-apple-pencil-is-the-ipad-pros-secret-weapon/#.fpjdgv:jDyu

Su kesin gibi diye dusunuyorum; urun ipad pro icin dizayn edilmis ve en iyi performans icin ipad pro gerekli.

Ama benim gibi sadece not almak icin mumkun olan en iyi urun apple'in urettigi kalem olabilir.Dolayisiyla urun tum ozellikleri ile kullanilabilir mi?

Urunun kullanilamayacagi ipad air-1 de mesela kesin mi sizce ? Ben emin olamadim....Sanki sonra karar verecekler gibi duruyor....

kalemin eski apple tabletlerde kullanılmayacağını sanmıyorum, elbette ki basınc gibi yeni ve ipad proya ait özellikleri desteklemeyecek diğer tabletlerde ancak sonuçta bunların çalışma prensibi benzer, o yüzden de bir çok benzer kalem ürünü gibi ekranlarında kullanılacaktır diye düşünüyorum.

Kasımda çıkacakmış, ilk fırsatta da almak istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.