Şimdi Ara

Apple, rekor kazanç bildirdi: iPhone satışları patlama yaptı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yıllardır steve jobs sonrası batacak diyen kişiler var bir de adamlar gelir ve satışta üstüne koyarak gidiyor

• gun kullanıcısına yanıt

Aslında üretimin düşmesi onunla da alakalı değil. Apple her cihaz tanıtımı sonrası o cihazın bolca alıcısı olduğunu bilerek tam hız üretim yapıyor. Piyasa doygunluğa ulaşınca talebi de analiz ederek modellerin üretimlerini düşürüyorlar.

• Linux Super User kullanıcısına yanıt
    Şu trole cevap vererek en büyük hatayı yaptım :D
  • System Lord S kullanıcısına yanıt
    değer kaybetmesin diyosan hatta kar edicem satarken diyosan apple kalite premium hissi için apple , yok ben apk kurucam google play çöplüğünde yüzücem dersen android.
  • BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt

Gıda enflasyonu halen bundan çok daha fazla. Tavuk döner dürüm bile 200tl olmuş %100'den aşağı değil en azından gıdada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 3 Kasım 2024; 2:9:0 >
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

15 yıllık androidciyim apple daha önce kullandım max 1 yıl kullanabildim telefonu sattım alışma işi zor olacak

• Hayır appstore komisyonları çok yüksek. X bir uygulamada satın alınan ürün diğer mağazalarda daha makul fiyata.Bunun yanı sıra diğer servisleri de var örneğin bulut gibi. Cihaz depolama alanları mecbur bulut alıyor. Cihazı sattı para kazandı yok. Teknik servis yedek parça uygulama mağazası ve bulut hizmetleri ve daha nicesinden para kazanıyor...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.