Şimdi Ara

Apple, rekor kazanç bildirdi: iPhone satışları patlama yaptı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple, rekor kazanç bildirdi: iPhone satışları patlama yaptı!
    Apple'ın bu çeyrekteki kazançları, İrlanda hükümetine 13 milyar euro vergi borcu ödemesi emredildikten sonra tek seferlik gelir vergisi ücretini içeriyor. Bu rakam 10,2 milyar dolara denk geliyor. Bunlar da hesaba katıldığında, Apple çeyrek için 14,74 milyar dolar net gelir bildirdi. Şirket, ayrıca 2024 4. çeyrek için hisse başına 0,97 dolar kazanç bildirdi ancak bu tek seferlik ücret hariç tutulduğunda hisse başına kazanç 1,64 dolar. Peki, iPhone satışları ne durumda?

Ayrıca Bkz.iOS 18.1 yayınlandı: Türkiye'deki iPhone'lara Apple Intelligence yok!

iPhone'lardan elde edilen gelir 46.22 milyar dolar!

iPhone, hâlâ Apple’ın en önemli ürünü ve şirketin toplam satışlarının yaklaşık %49’unu oluşturuyor. iPhone satışları yıllık bazda %5.5 arttı ve şirketin yalnızca telefondan elde ettiği gelir 46.22 milyar dolar. Tim Cook, “Bir önceki yılın aynı çeyreğinde iPhone 15 satışları 14’ten daha iyiydi. Şimdi de iPhone 16, 15’ten daha iyi satıyor.” dedi. Cook, Apple Intelligence ile ilgili olarak iPhone ve Mac’ler için yapay zeka sistemi Apple Intelligence’ı dört gözle beklediğini söyledi ve kullanıcılarla geliştiricilerden harika geri bildirimler aldıklarını ve iOS 18.1’in iOS 17.1’e göre iki kat daha hızlı benimsendiğini belirtti.

Apple, ürünleri için birim satışları değil ürün kategorisine göre gelir dağılımını bildiriyor. İşte Apple’ın 2024 dördüncü çeyrek kazancı:

• Toplam gelir: 94,93 milyar dolar (%6 yıllık artış)

• iPhone: 46,22 milyar dolar (%5,5 yıllık artış)

• Mac: 7,74 milyar dolar (%1,71 yıllık artış)

• iPad: 6,95 milyar dolar (%7,87 yıllık artış)

• Giyilebilir Cihazlar, Ev ve Aksesuarlar: 9,04 milyar dolar (%3 yıllık düşüş)

• Servisler: 24,97 milyar dolar (%11,91 yıllık artış)

Kaynak:https://www.apple.com/newsroom/2024/10/apple-reports-fourth-quarter-results/
    Kaynak:https://9to5mac.com/2024/10/31/aapl-q4-2024-earnings/
    Kaynak:https://www.cnbc.com/2024/10/31/apple-aapl-q4-earnings-report-2024.html

• İphone değilde 25 milyar dolar servis geliri çok şaşırtıcı. Apple kullananlar zengin bunu bilen uygulama geliştiricilerde bu platforma önem veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 1 Kasım 2024; 15:46:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi satışlar çok kötü bir çok iyi haberi yapılıyor. hangisi yalan ?

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt

Pro modellerin satışları iyi, düzler düşüşte

• 24 ultra mı iphone 15 pro max mi ?

• Daha geçen üretim azaltılacak haberleri vardı teknoloji yayıncılığında durum içler acısı.

• System Lord S kullanıcısına yanıt

video, fotoğraf, özgürlük, marka imajı, uygulama kaliteleri, ekran herkes kendisine göre artılarını yazabilir. Birbirine denk telefonlar beklentilerinize göre seçim değişir.

• Türkiye satışlarını merak ediyorum Vatan Teknosa vsde iphone 12 satmak için kendilerini paraladılar araba hediye edilen bölge müdürleri oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satışların artması ilginç, şaşırdım açıkçası. 14 pro max’den 16 pro mac’e geçmeye değecek bir şey bulamıyorum. Hatta aksiyon olsun diye s25 ultra almayı düşünmüyor değilim.

• Amerika' da yüzde 3 enflasyon var. Yani dolar her yıl yüzde 3 değer kaybediyor. Değerleri de dolar olarak vermişler yani asıl artış yüzde 3 civarında.

• Linux Super User kullanıcısına yanıt
    Türkiye de yüzde 80 enflasyon var. Yani TÜrk lirası her yıl yüzde 80 değer kaybediyor

• BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt

Bir zaman öyleydi ama şimdi yüzde 45 e düştü enflasyon. Birde payda 145 e çıkınca daha az değer kaybı oluyor orda ise payda 103 e çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linux Super User -- 1 Kasım 2024; 18:18:7 >
    O veriler Tüike göre. Tüik %49 verebilir ben markete gittiğim de gördüğüm fiyatlara bakarım. Enag %88 diyor ki gördüğüm kadarıyla hiçbir şeyin fiyatı düşmüyor ve yavaşlamıyor da

• BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt

Devlete inanacağıma iki uc çapulculara mi inanayım? O zaman ben de ölçüm ve yüzde 26 buldum. Bana inan. Devlet düşmanlığı yapmayın.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

sızıntılar doğru ise S24U dan kayda değer farkı çipset ve uw kamera olacak, diğerleri ya aynı ya da küçük değişimler var

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt

S25U’yı ikinci cihaz olarak bende almayı düşünüyorum yapay zekanın kalemle görsel oluşturma özelliği çok cezbetti ama hayatta iPhone’u bırakıp da ona geçmem pişman edip aratacağını baştan biliyorum imkan varsa ikisini de birlikte kullanmak en iyisi

yeri değil ama şöyle bir veri var. adalete güven %25 ler seviyesinde. isteyen istediğine güvenir ama köfteci yusufa devletten daha çok güveniyor toplum.

• oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Bazen yeni çıkan bir model istediği yada tahmin ettiği kadar satmayınca üretimi azaltıyorlar onun haberi çıkıyor yoksa genel olarak artmış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.