|
Apple, rekor kazanç bildirdi: iPhone satışları patlama yaptı!
-
-
İphone değilde 25 milyar dolar servis geliri çok şaşırtıcı. Apple kullananlar zengin bunu bilen uygulama geliştiricilerde bu platforma önem veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 1 Kasım 2024; 15:46:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi satışlar çok kötü bir çok iyi haberi yapılıyor. hangisi yalan ?
-
Pro modellerin satışları iyi, düzler düşüşte
24 ultra mı iphone 15 pro max mi ?
-
Daha geçen üretim azaltılacak haberleri vardı teknoloji yayıncılığında durum içler acısı.
-
video, fotoğraf, özgürlük, marka imajı, uygulama kaliteleri, ekran herkes kendisine göre artılarını yazabilir. Birbirine denk telefonlar beklentilerinize göre seçim değişir.
-
Türkiye satışlarını merak ediyorum Vatan Teknosa vsde iphone 12 satmak için kendilerini paraladılar araba hediye edilen bölge müdürleri oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satışların artması ilginç, şaşırdım açıkçası. 14 pro max’den 16 pro mac’e geçmeye değecek bir şey bulamıyorum. Hatta aksiyon olsun diye s25 ultra almayı düşünmüyor değilim.
-
Amerika' da yüzde 3 enflasyon var. Yani dolar her yıl yüzde 3 değer kaybediyor. Değerleri de dolar olarak vermişler yani asıl artış yüzde 3 civarında.
-
Türkiye de yüzde 80 enflasyon var. Yani TÜrk lirası her yıl yüzde 80 değer kaybediyor
-
Bir zaman öyleydi ama şimdi yüzde 45 e düştü enflasyon. Birde payda 145 e çıkınca daha az değer kaybı oluyor orda ise payda 103 e çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linux Super User -- 1 Kasım 2024; 18:18:7 >
O veriler Tüike göre. Tüik %49 verebilir ben markete gittiğim de gördüğüm fiyatlara bakarım. Enag %88 diyor ki gördüğüm kadarıyla hiçbir şeyin fiyatı düşmüyor ve yavaşlamıyor da
-
Devlete inanacağıma iki uc çapulculara mi inanayım? O zaman ben de ölçüm ve yüzde 26 buldum. Bana inan. Devlet düşmanlığı yapmayın.
sızıntılar doğru ise S24U dan kayda değer farkı çipset ve uw kamera olacak, diğerleri ya aynı ya da küçük değişimler var
-
S25U’yı ikinci cihaz olarak bende almayı düşünüyorum yapay zekanın kalemle görsel oluşturma özelliği çok cezbetti ama hayatta iPhone’u bırakıp da ona geçmem pişman edip aratacağını baştan biliyorum imkan varsa ikisini de birlikte kullanmak en iyisi
yeri değil ama şöyle bir veri var. adalete güven %25 ler seviyesinde. isteyen istediğine güvenir ama köfteci yusufa devletten daha çok güveniyor toplum.
-
Bazen yeni çıkan bir model istediği yada tahmin ettiği kadar satmayınca üretimi azaltıyorlar onun haberi çıkıyor yoksa genel olarak artmış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bi satışlar çok kötü bir çok iyi haberi yapılıyor. hangisi yalan ?
|
yeri değil ama şöyle bir veri var. adalete güven %25 ler seviyesinde. isteyen istediğine güvenir ama köfteci yusufa devletten daha çok güveniyor toplum. |
Benzer içerikler
- instagram ana sayfa
- exxen üyelik iptali ücreti
- twitter video indirme nasıl olur
- evernote ücretli mi
- bina yıkım kararı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X