Şimdi Ara

Apple Servislerinin Güvenilirliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Başımdan geçen bir olaydan bahsedeceğim.
    20 Nisan'da Adana/Genpa bayii ne telefonumu, ekranı yatay ve dikey konumların görüntü değişimi (portre-dikey mod) sırasında kitlendiği, donduğu için servise vermiştim.
    Arıza yada üretilen çözümler bir yana telefonu teslim ederken servis resetleneceğine dair forum imzalamiştım. Fotoğrafların yedeğini aldığım için sıkıntı etmedim. Uygulamalarıda silmekle uğraşmadım. Aslında aklımdaydı ama telefon resetlenecek formunu imzalayıca gereksiz buldum. Sırada bekleyen başka vatandaşlarda olduğu için hemencecik teslim ettim.
    21 nisanda sms geldi bize ulaşın gibisinden. Aradım ulaşamadım kalktım gittim. Sorunları konuştuk nedir de değildir dedik sonra telefonu teslim aldım.. Hani alışkanlıktır daha telefonu elime aldım direk whatsapp'a tıkladım ve nişanlımla yaptığım konuşma sayfasında 18 ocak 2017 ye kadar geldiğini gördüm.
    Masada oturan hanıma

-bu telefon resetlenmicekmiydi?
    -Gerek görülmemiştir belki
    -Telefon konuşmaları incelemeye tabii mi ?
    -bir soralım nedir diye..

diyip telefonla içeriyi aradı ve sonra
    -Arkadaşlar telefonları karıştırmazmış... Dedi :)

Güldüm çıktım. Arabaya giderken instagramdaki bütün DM lerin kontrol edildiğini fark ettim. İnstagram hesabına gelen mesajların servıste kaldıgı süre boyunca her gelen mesajın teker teker karıştırıldığını

spotify hesabından çıkış yapıldığını fark ettim.

Ki kredi kartı bilgilerimi zamanında kaydetmiştim gerekli işlemleri halledebilmek için vs vs vs Onları'da iptal ettim :/
    Yani servisteki arkadaş ne gibi bi ışık gördü'de onca konuşmayı okudu yada spotify'da neye ulaşmaya çalıştıda hızını alamadı çıkış verdi bilmiyorum..
    Servisin güvenilirliğini zaten artık benim için sıfır. Tabiki telefon teknisyeni değilim ama teknolojiden'de anlamıyor değilim. Yazılmsal bir problem olduğunu düşünüyorum ve gerçekten telefonu resetlemeden hangi sonuca istinaden kullanıcı hatası aldım yani telefonumda ki bu kadar kurcalanmadan sonra çayını, kahvesini yudumlarken hiç birşey yapmadığını düşünüyorum kalıp cümlelerle bana hata budur dendi..
    Ki apple müşteri hizmetleri ile konuşurken oradaki çalışan 3 defa yeniliyerek ''telefon resetlenmemişmidir?'' diye sorunca resetın önemini idrak ettim. :D

Kısaca hatanın bir kısmı benim hesaplara çıkış vermeliydim.
    Ben yandım siz yanmayın çıkış verin hesaplardan...
    iyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hip0 -- 22 Nisan 2017; 3:32:7 >

• Apple un yetkili servisi mi bura ? Yani apple store unservisi mi ? Öyleyse bildiğim kadarıyla resetleme olmadan, iPhone Umut bul özelliği kapatılmadan almıyorlar zaten

Hatanın bir kısmı değil tamamı sizde. Ülke dengesiz kaynıyor işi şansa bırakmamak lazım

Hocam ekran donmasının sebebi neymiş ?? Ben de bir oyun açıyorum yatay ekrana geçiyor. Oyunu kapayınca açık uygulamalar penceresinde telefon dönüyor anca menü tuşuna basınca çıkabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne bilim ben ya adamı -- 22 Nisan 2017; 5:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen yetkili servis. Genpa işte. Beraber kapatmıştık serviste iphonemi bul'u.
    Böyle olacağını bilsem hiiiç şansa bırakmazdım işi.
    Bende SE var. Aynı uygulamayı 6s veya 7 ile yana yatırdığımda bir problem olmuyor ama bende telefonu çevirince kitleniyor hiç bir tuş cevap vermiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.