Şimdi Ara

APPLE STORE'DA YENI MACBOOK PRO INCELEMEM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar yaklasik yarim saat once apple store'da yeni macbook pro'lari elime alma serefine nail oldum :) yaklasik 12 adet yeni macbook pro'yu display'e koyup elimizde yok ne zaman gelecegi belli olmaz demeleri gayet uyuz biseydi.

ilk izlenimlerim:

+ retina ekran acayip guzel olmus farkini hemen arka standda duran eski macbook pro'ya bakinca anliyorsun, gercekten adamlar yapmislar!!!
    + eski macbook pro bunun yaninda tam bir takoz almis

- bana gore fiyati cok pahali neredeyse 2 adet macbookair 13" alinir o fiyata
    - 15" bana gore hala buyuk ucakta dizime koysam yandaki kesin rahatsiz olur
    - klavye cok kucuk kalmis gereksiz yere bayaa buyukbos bir alan var elinizi yazi yazmak icin koydugunuzda, buda bana gore cirkin gostermis

donanimsal olarak bir sey demedim illaki donanimli cihaz ama illa retina ekranli laptop'um olsun diyenler daha uygun fiyata bunun 13" ni sonbaharda kesin piyasaya surerler benden soylemesi, onu beklesinler.

inanin son 1 aydir cok arastirdim ve arada kaldim hangisini almaliyim diye 13" macbook air - 15" yeni macbook pro arasinda ama bana gore dogru karari verdim ve yeni macbookair aldim 13" olanindan 1199$+kdv =1298$ karsiligiinda. hic gormeden amerikadan siparis verseydim kesin aklimda kalirdi bu retinali cihaz ama su anda gonlum rahat huzur icinde 1000$ cebimde kalaraktan gayet mutluyum arkadaslar darisi basiniza :)) saygilar

• Dostum inceleme demişsin ama 1 tane bile resim yok,yan yana koyup çekseydin kimse birşey demezdi heralde 1-2 tanede olsa keşke resim olsaymış inceliğini retinayı gösteren yanayana falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

Dostum inceleme demişsin ama 1 tane bile resim yok,yan yana koyup çekseydin kimse birşey demezdi heralde 1-2 tanede olsa keşke resim olsaymış inceliğini retinayı gösteren yanayana falan

yanyana koymana imkan yok cihazlar ayri masalarda ve masalara sabitlemisler, youtube da bir suru video var yanyana getirmisler ve gostermisler. youtube da da belli ama canli gozle bizzat bakildiginda baska bilgisayar almazsin! 13" olsaydi paraya kiyar bundan alirdim kesin
  • Denemek lazım tabiki ama inceleme deyince bende normal olarak incigine cincıgına kadar bir inceleme bekledim,seninkisi biraz izlenim olmuş,15 inç için fiyat beni zaten aşıyor,13 inç belki uyar ama onuda ilerleyen dönemde almam çok zor,dh alıcısı çıkar kesin,incelemesinide tahminimce yapar,ozamana kadar bizde ordan burdan bakmakla yetinecegiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.