Şimdi Ara

Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katılıyorum. İpadde aradığımı zor buluyorum.
  • ARAYUZ olarak play store>appstore

Gerisine bir sey demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbetk

Browser'ların kendi isimleriyle aramayı denesen ? Hani Google Chrome, Opera gibi mesela ?

Apple Store çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Profesyonel uygulamalar bile bulabilirsin. Sana önerim uygulama isimleriyle arattır. Ayrıca kategorilerden de rahatça bulabilirsin.

Çoğu program ingilizce demişsin de. Türkçe olup bir işe yaramayacağına, ingilizce olsun kullanılır olsun. Ayrıca artık ingilizce bilmemek ayıptır yahu. En azından şu programları çat patta olsa kullanılabilmesi lazım.

Komiklik şu yorumun. Ben niye ismiyle arayayım, browser yazar en çok sevilen beğenilen puanlanan uygulamayı görür yüklerim. Ingilizceye gelince ben bilirim başkası bilmez Parasını verince Türkçe'sini de isterim. Uygulamaya gelince appstoreda Mozilla Firefox kalitesinde bir browser yok mesela. Örneğin şuan ios 8.02 ile yazıyorum ve ara ara safari çöküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 27 Eylül 2014; 13:22:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Darkimore kullanıcısına yanıt
    Safsata mı?

İşin doğrusu bu güzel kardeşim. Resimlere tekrar tekrar bakmaya lüzum yok.

Sen tarayıcı diye aratıyorsun, adam sana tarayıcı temelli oyunda olsa, file management'ta olsa ilgili her şeyi çıkartıyor.

Ha sen sadece browser olarak web browser arıyorsan bir zahmet web browser yazacaksın. Kusura bakma ama program yazma mantığında ve tagleme sisteminde bile adam alakasız taglemeyi kaldırırken sen sadece browser yazıyorum bunlar çıkıyor diyorsun, kişisel çalışan android ve apple developer arkadaşlarımda şu anda yanımda, iyi geyik çeviriyoruz sayende.

Ne arattığını bilmiyorsun alay konusu oluyorsun..

Bizde Android'e code browser yazıyoruz, HTML Browser programıyla, Root Browser dışında hep web browser çıkartıyor aramalarda.

Daha fazla komik duruma düşüp kendine güldürme insanları bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sceline

Safsata mı?

Sen tarayıcı diye aratıyorsun, adam sana tarayıcı temelli oyunda olsa, file management'ta olsa ilgili her şeyi çıkartıyor.

Ha sen sadece browser olarak web browser arıyorsan bir zahmet web browser yazacaksın. Kusura bakma ama program yazma mantığında ve tagleme sisteminde bile adam alakasız taglemeyi kaldırırken sen sadece browser yazıyorum bunlar çıkıyor diyorsun, kişisel çalışan android ve apple developer arkadaşlarımda şu anda yanımda, iyi geyik çeviriyoruz sayende.

Bizde Android'e code browser yazıyoruz, HTML Browser programıyla, Root Browser dışında hep web browser çıkartıyor aramalarda.

Al senin için Web browser diye arattık Pdf reader downloader vs. Web browserdan önce sıralamada yer alıyor. Üstelik hangi uygulama daha çok KULLANILIYOR anlamıyorsun bile

http://www.hizliresimyukle.com/image/PO7K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 27 Eylül 2014; 13:33:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Browser'ların kendi isimleriyle aramayı denesen ? Hani Google Chrome, Opera gibi mesela ?

Apple Store çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Profesyonel uygulamalar bile bulabilirsin. Sana önerim uygulama isimleriyle arattır. Ayrıca kategorilerden de rahatça bulabilirsin.

Çoğu program ingilizce demişsin de. Türkçe olup bir işe yaramayacağına, ingilizce olsun kullanılır olsun. Ayrıca artık ingilizce bilmemek ayıptır yahu. En azından şu programları çat patta olsa kullanılabilmesi lazım.

Komiklik şu yorumun. Ben niye ismiyle arayayım, browser yazar en çok sevilen beğenilen puanlanan uygulamayı görür yüklerim. Ingilizceye gelince ben bilirim başkası bilmez Parasını verince Türkçe'sini de isterim. Uygulamaya gelince appstoreda Mozilla Firefox kalitesinde bir browser yok mesela. Örneğin şuan ios 8.02 ile yazıyorum ve ara ara safari çöküyor

Browser sadece web tarayıcı mı Allah aşkına ?

Bende arattım şimdi browser yazarak bak bakalım çıkan sonuçlara. Bana senin istediğin sonucu verdi. Vermese bile sadece browser yazarak bunu beklemek saçmalık. Tekrar söylüyorum apptore çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Sadece bowser yazarak mı bekliyosun yani.

Ben safariden memnundum. Sizin dediğiniz gibi bir şeyle karşılaşmadım. Zaten sizin seçiminizdir. İstediğiniz programı kullanabilirsiniz. Play Store da devamlı gelişen bir yapı, fakat komiklik sizin dediğiniz ve verdiğiniz örnek.

Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Browser sadece web tarayıcı mı Allah aşkına ?

Bende arattım şimdi browser yazarak bak bakalım çıkan sonuçlara. Bana senin istediğin sonucu verdi. Vermese bile sadece browser yazarak bunu beklemek saçmalık. Tekrar söylüyorum apptore çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Sadece bowser yazarak mı bekliyosun yani.

Ben safariden memnundum. Sizin dediğiniz gibi bir şeyle karşılaşmadım. Zaten sizin seçiminizdir. İstediğiniz programı kullanabilirsiniz. Play Store da devamlı gelişen bir yapı, fakat komiklik sizin dediğiniz ve verdiğiniz örnek.

Google play Store kullanın dediğimi anlarsınız, browser dediğiniz ilk akla Web browser gelir Diğerlerini aratacaksak onları Ayrıntılı yazarız. Google bu işin piridir daha fazla konuşup komik duruma düşmeyin

• quote:

quote:

Safsata mı?

Al senin için Web browser diye arattık Pdf reader downloader vs. Web browserdan önce sıralamada yer alıyor. Üstelik hangi uygulama daha çok KULLANILIYOR anlamıyorsun bile

Pehehehehe... Arama bölümüne web browser yazıp aynı sayfada kaldığının kanıtı mı bu?

Yoksa biraz aşağı sıralara mı inmişsin?

Hayır bende iPad kullanıyorum, Web Browser yazınca alayı geliyor da anlamadık olayı..

Konu efsaneler arasına girmeye aday..

• quote:

Google play Store kullanın dediğimi anlarsınız, browser dediğiniz ilk akla Web browser gelir Diğerlerini aratacaksak onları Ayrıntılı yazarız. Google bu işin piridir daha fazla konuşup komik duruma düşmeyin

Play Store'da kullandım fakat uygulama bulma konusunda bana Apple'dan iyi gelmedi malesef. Google'a laf eden yok. Sistemler zaten farklı. Fakat sizin yaptığınız araba yazıp neden el arabası çıktı bana demekle aynı şey. Komik duruma düşmekten korkmuyorum merak etmeyin, zira öyle bir durumda olmadığımı da biliyorum.

Arama yerine ne yazacağınızı bilmeyip, sonra buraya gelerek taş atmanız zaten başlı başına bir komiklik. Ama haklı olduğunuz bir nokta var, Apple henüz zihin okuyarak ne düşündüğünüze göre sonuçları önünüze dökemiyor hala yazdıklarınız ile ilgileniyor. İşte bu büyük bir teknoloji geriliği

• quote:

quote:

quote:

Safsata mı?

Pehehehehe... Arama bölümüne web browser yazıp aynı sayfada kaldığının kanıtı mı bu?

Yoksa biraz aşağı sıralara mı inmişsin?

Hayır bende iPad kullanıyorum, Web Browser yazınca alayı geliyor da anlamadık olayı..

Konu efsaneler arasına girmeye aday..

Hala mevzuyu çakamadınız. Sorun ben web browser aratıyorum araya başka uygulamalar giriyor. Ben web browser arıyorsam bana önce web browserları göstereceksin. Ben google da Ahmet'i aratıp bana veliyi gösterirse olmayacağı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 27 Eylül 2014; 13:45:50 >

Senin aklına browser yazınca web browser geliyor demek ki.. Biz yıllardır işimize ne yarayacaksa o ...... Browser diye aratıyoruz.

Kendi kullanım alışkanlıklarınızı baz alarak "bu saçma" demek hakkını kendinizde buluyorsanız bende örneğini veriyorum. Play Store'a gir Code Browser yaz, HTML Browser ile Root Browser çıkıyor geri kalanı tamamen web browser. Ama ben bu şekilde at gözlüğü takıp, sadece bu olaydan yürüyerek Google Play Store kullanışsız, hangisi en çok kullanılıyor diye başlık açmıyorum, açmıyoruz..

• İnş canım ya

• quote:

Arama özelliği olsun, uygulamaların Kullanım oranına göre dizilişi olsun Popülerlik vs. Çok gerisinde kaldı. Birde şu bir gerçek Türkçe uygulamalar Google play Store da daha çok. Apple Türkçe uygulamalara Önem vermiyor. Google ise uygulama geliştiricilerini devamlı yönlendiriyor.

He gardaş he Yanlış yere konu açmışsın apple kullanan insanlara applestoreyi kötülersen sana tıtıyla gülerler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

İyi misin arkadasim. Google playde bin tane gereksiz uygulama var. App store da bole dert asla yok.

ios cularin klasik magaza savunmasi

• Yakında applenin elmanın yarısını ısırmışlar diye konuda açılır burda bu ne saçma bi konu ya bugüne kadar Google bile bunu iddaa etmedi

• quote:

quote:

İyi misin arkadasim. Google playde bin tane gereksiz uygulama var. App store da bole dert asla yok.

Kazın ayağı öyle değil, google play store da bir şey aradığında ilk 100 e en çok kullanılan sevilen uygulamalar diziliyor. Zaten ilk 10 tanesi ile işini hallediyorsun. Apple Store ise karman çorman durumda ve uygulamaların çoğu ingilizce

Dalğamı geçiyosun sen ? Hayatımda google play kadar saçma sapan gereksiz uygulamaların olduğu bir mağaza görmedim saçma sapan yorumlarda cabası küfürler-çoluk çocuk yorumlar havalarda uçuşuyor.oysa appstore da birsürü kaliteli uygulama ve oyun var.

Çakamağım konu bu mu canım kardeşim? Web browser yazınca ilk olarak en çok yüklenenler & popüler olanlar çıkıyor, sayfayı aşağı indirmene gerek yok

Kandırmaksa meselen çok ucuz bir yol tercih ediyorsun..

Web browser arıyorsan ve developer uygulamam üst sıralarda görünsün diye tag kısmına "browser" vs vs vs "web" tagi eklemişse bu uygulamada üst sıralarda yer alır..

Sen ilk başta browser bulamıyorum dedin, web browser diye arat diyoruz, öyle aratınca bunların burada ne işi var diyorsun!

Kusura bakma ama bir insan, standart son kullanıcı ise web browser diye arattığında sana orada safari, chrome, puffin, mercury, opera, opera coast seçeneklerini en üstte çıkarıyorsa, onun dışındaki programlara gözucuyla bakar ve geçer..

Bu zamana kadarda böyle bir şikayet ne duydum ne gördüm.. Özetle olay "köfteyi çakma" değil, senin sürekli konuyu çevirmenle devam ediyor, hayırlısı bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 27 Eylül 2014; 13:58:18 >

• quote:

Katiliyorum lg g3 kullaniyorum cidden apple store daki kaliteyi bulamadim ne yazik ki.

• Türkçeden dem vurmuşsunuz aynı arama kısmına gelip, sözüm ona "browser" diye aramak yerine "web tarayıcı" şeklinde bir arama yapın bakalım sonuç ne çıkıyor..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.