Şimdi Ara

Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arama özelliği olsun, uygulamaların Kullanım oranına göre dizilişi olsun Popülerlik vs. Çok gerisinde kaldı. Birde şu bir gerçek Türkçe uygulamalar Google play Store da daha çok. Apple Türkçe uygulamalara Önem vermiyor. Google ise uygulama geliştiricilerini devamlı yönlendiriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi misin arkadasim. Google playde bin tane gereksiz uygulama var. App store da bole dert asla yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip bir konu daha açılmıştı..

Herkes he he demişti en son noldu o iş?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnancını kaybetme dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

İyi misin arkadasim. Google playde bin tane gereksiz uygulama var. App store da bole dert asla yok.

Kazın ayağı öyle değil, google play store da bir şey aradığında ilk 100 e en çok kullanılan sevilen uygulamalar diziliyor. Zaten ilk 10 tanesi ile işini hallediyorsun. Apple Store ise karman çorman durumda ve uygulamaların çoğu ingilizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

İyi misin arkadasim. Google playde bin tane gereksiz uygulama var. App store da bole dert asla yok.

Kazın ayağı öyle değil, google play store da bir şey aradığında ilk 100 e en çok kullanılan sevilen uygulamalar diziliyor. Zaten ilk 10 tanesi ile işini hallediyorsun. Apple Store ise karman çorman durumda ve uygulamaların çoğu ingilizce

Aynı dediğin app store'da da var. İngilizceyse ingilizce ben bir sıkıntı yaşamıyorum. Ayrıca bunun için konu açılır mı? Beğenirsen kullanırsın, beğenmezsen kullanmazsın.
  • iTunes mükemmel lakin Google Plây da yerinde saymıyor gelişiyor diyelim biz ona en iyisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceline

Bu tip bir konu daha açılmıştı..

Bak şimdi appstore da browser aratıyorum gelen sonuçlara bak böyle saçmalık olamaz

Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyrun buda Google playstore da taratinca bu arada ipad de son guncellemeye ragme fotoyu zarzor ekledim
     Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız

• Artık nasıl saldıracağınızı şaşırdınız. Sağlıklı bir zihin bu yorumu nasıl yapıyor ben anlamıyorum.

• google play store'u appstore'la değil de windows appstore'la karşılaştır,çünkü iphone'un appstore'u ikisinin toplamından daha kaliteli bir hizmet sunuyor,örneğin;
    bugün star tv'de maç var,sıralamaya bile girememiş olan star tv uygulamasının ilk 100'e girdiğini görürsün,ya da
    ülke'de deprem oldu,depremin şiddeti ne kadar,merkez üssü neresi,bunu bulmak için arama çubuğuna deprem ya da eartquake yazmana gerek yok,çünkü zaten deprem olduktan sonra ilgili uygulamaları en çok indirilenler sekmesinde görürsün...
    dikkat ettiysemiz uygulama kalitelerinden,geliştiricilerin appstore'a ne kadar değer verdiklerimden bahsetmedim.
    bu arada appstore'da ücretli uygulamaların bir çoğuna da ücretsiz sahip olabilirsiniz,apple haftada bir tane uygulamayı zaten ücretsiz yapıyor,az geliyorsa yükle appzapp'ı oradan ücretsize düşen uygulamaları takip et.
    DN;amacınız illa apple' b.k atmaksa appstore kötü bir tercih

• Aynı aramayı iphoneda yaptım şimdi. Sırasıyla safari,mercury,puffin,chrome,opera geldi. Mercuryi bilmiyordum iyiymiş baya indirdim şimdi sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndaCakan -- 27 Eylül 2014; 13:04:34 >
  • Bencede google play daha iyi iki sistemide kullaniyorum ayrica 1gb uygulama android cihaza 5 dk iniyosa apptorda 15 dk sürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kokah

google play store'u appstore'la değil de windows appstore'la karşılaştır,çünkü iphone'un appstore'u ikisinin toplamından daha kaliteli bir hizmet sunuyor,örneğin;
    bugün star tv'de maç var,sıralamaya bile girememiş olan star tv uygulamasının ilk 100'e girdiğini görürsün,ya da
    ülke'de deprem oldu,depremin şiddeti ne kadar,merkez üssü neresi,bunu bulmak için arama çubuğuna deprem ya da eartquake yazmana gerek yok,çünkü zaten deprem olduktan sonra ilgili uygulamaları en çok indirilenler sekmesinde görürsün...
    dikkat ettiysemiz uygulama kalitelerinden,geliştiricilerin appstore'a ne kadar değer verdiklerimden bahsetmedim.
    bu arada appstore'da ücretli uygulamaların bir çoğuna da ücretsiz sahip olabilirsiniz,apple haftada bir tane uygulamayı zaten ücretsiz yapıyor,az geliyorsa yükle appzapp'ı oradan ücretsize düşen uygulamaları takip et.
    DN;amacınız illa apple' b.k atmaksa appstore kötü bir tercih

Böyle saçma cevap olmaz. Tv seyredeceksen zaten o an sana en kaliteli olarak hangi uygulama ile tv seyredebileceğini Google play Store gösterir. Yoksa öyle kara borsa gibi dandik bir uygulamaya girmeni engeller. Google play store un en büyük avantajı Kullanıcılar ve google ortak olarak hangi uygulamanın birinci olacağını belirler. Apple ise başa kendi uygulamasını yazar örneğin browserda safari gerisini koy verir Paralı uygulamaya gelince google da istersen nerdeyse her uygulamayı Beleş e yüklersin.

• quote:

quote:

Bak şimdi appstore da browser aratıyorum gelen sonuçlara bak böyle saçmalık olamaz

Browser sadece web temelli browser demek midir?

Web Browser
    Hardware Browser
    File Management Browser
    Help Browser
    Browser Service
    Code Browser
    LAN Browser

gibi çeşitleri olan bir yapıdır..

App Store'a web browser yazarsan takır takır geliyor hepsi.. Android'te browser yazınca sadece web browserların üstte gelmesi kadar saçma bir şey yok o zaman..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Bencede google play daha iyi iki sistemide kullaniyorum ayrica 1gb uygulama android cihaza 5 dk iniyosa apptorda 15 dk sürüyor

Evet Buda başka bir Ayrıntı

• Browser'ların kendi isimleriyle aramayı denesen ? Hani Google Chrome, Opera gibi mesela ?

Apple Store çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Profesyonel uygulamalar bile bulabilirsin. Sana önerim uygulama isimleriyle arattır. Ayrıca kategorilerden de rahatça bulabilirsin.

Çoğu program ingilizce demişsin de. Türkçe olup bir işe yaramayacağına, ingilizce olsun kullanılır olsun. Ayrıca artık ingilizce bilmemek ayıptır yahu. En azından şu programları çat patta olsa kullanılabilmesi lazım.
  • quote:

quote:

quote:

Browser sadece web temelli browser demek midir?

Web Browser
    Hardware Browser
    File Management Browser
    Help Browser
    Browser Service
    Code Browser
    LAN Browser

gibi çeşitleri olan bir yapıdır..

App Store'a web browser yazarsan takır takır geliyor hepsi.. Android'te browser yazınca sadece web browserların üstte gelmesi kadar saçma bir şey yok o zaman..

Safsata yapma resime iyi bak downloader Pdf editör ve oyunun ne işi var browser arama sonuçlarında. Ne yazıkki appstore kendini yenilemiyor ve çok gerisinde kaldı google ın apple bu konuda tabi arama konusunda bu işin piri Google u apple ın geçmesi beklenemez oda ayrı bir gerçek ama birazda örnek almalı

• quote:

Arama özelliği olsun, uygulamaların Kullanım oranına göre dizilişi olsun Popülerlik vs. Çok gerisinde kaldı. Birde şu bir gerçek Türkçe uygulamalar Google play Store da daha çok. Apple Türkçe uygulamalara Önem vermiyor. Google ise uygulama geliştiricilerini devamlı yönlendiriyor.

Aynı ss'i birde tarayıcı yazıp atsana

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.