Şimdi Ara

Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkimore

quote:

Orijinalden alıntı: sceline

Bu tip bir konu daha açılmıştı..

Herkes he he demişti en son noldu o iş?

Bak şimdi appstore da browser aratıyorum gelen sonuçlara bak böyle saçmalık olamaz
     Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız

Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız

ne değişik bir şeysin sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalvin Clein

quote:

quote:

Bak şimdi appstore da browser aratıyorum gelen sonuçlara bak böyle saçmalık olamaz

Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız Apple Store, Google Play Store a göre çok kullanışsız

ben de ayni sekilde browser diye arattim ve sizinle ayni sonuclar cikti karsima. diger arkadas o sonuclara nasil ulasmis en ufak bir fikrim yok. o yorumu begenenler de belli ki google play sevdalisi arkadaslarimiz.

• yani?

sonuç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyalios*

quote:

Orijinalden alıntı: Kalvin Clein

quote:

quote:

ben de ayni sekilde browser diye arattim ve sizinle ayni sonuclar cikti karsima. diger arkadas o sonuclara nasil ulasmis en ufak bir fikrim yok. o yorumu begenenler de belli ki google play sevdalisi arkadaslarimiz.

süperzeka arkadaşımız sayfayı kaydırıp öyle ss almış

• Boyle birsey icin konu mu acilir yahu,la havle .

• vay be resmen nasil camur atayim diye dusunuyor millet anlasilan.

• Adamlar dünyanın en iyi arama motoruna sahip bırak o kadarda olsun.
  • apple storeda uygulama yayınlama olayı daha zr ve androide uygulama yazma çoğu kişinin işine geliyor nedeni playstore yayınlama daha ucuz yada ücretsiz ve android uygulamaları windows ve osx sisteminde yazılabiliyor ancak ios uygulamalarını sadece macte yazabiliyorsunuz ondan dolayı herkeste mac olmadığından ve almak pahalı olduğundan androide yöneliyorlar iyikide öyle oluyor saçma sapan birişe yaramayan sadece reklamdan para kazanmak amaçlı yazılmış uygulamalar ios a girmemiş oluyor

iki store karşılaştırıldığında ikisininde birbirine oranla eksiklikleri var ancak apple bu işi daha iyi yapıyor

not:android telefon kullanıcısı
    not:ipad kullanıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman

apple storeda uygulama yayınlama olayı daha zr ve androide uygulama yazma çoğu kişinin işine geliyor nedeni playstore yayınlama daha ucuz yada ücretsiz ve android uygulamaları windows ve osx sisteminde yazılabiliyor ancak ios uygulamalarını sadece macte yazabiliyorsunuz ondan dolayı herkeste mac olmadığından ve almak pahalı olduğundan androide yöneliyorlar iyikide öyle oluyor saçma sapan birişe yaramayan sadece reklamdan para kazanmak amaçlı yazılmış uygulamalar ios a girmemiş oluyor

iki store karşılaştırıldığında ikisininde birbirine oranla eksiklikleri var ancak apple bu işi daha iyi yapıyor

not:android telefon kullanıcısı
    not:ipad kullanıcısı

Android deki film izlemeden tut torrent e kadar birçok on numara uygulama var. Appstore ise tam ÇÖP özellikle Türkçe uygulamalarda. Klasör özelliği yok film atıp altına altyazı eklemek bile deveye Hendek atlatmaktan zor. Paylaşım vs, hep hikaye, reklam konusunada gelince appstore da reklam bence çok daha fazla üstelik androidde bir şekilde o uygulama nın prosunu bulup yüklüyorsun ios da oda yok.

Not bu mesaj ios cihazından atıldı.

• Google play da o kadar gereksiz uygulama var ki arama özelliğini çok iyi yapmışlar mecburiyetten.

Tamam tamam kızmayın hemen Google zaten arama motoru devi, bu işi dünyada yapan en iyi şirket. Bırakında arama özelliği Apple storeden daha iyi olsun.
  • iTunes diye bir şey var keşke deneseniz bilgisayardan.
  • Appstore da çıplak gösteren kamera gibi yalan uygulamalar olmadığı için appstore daha iyidir. Ama kullanış konusu kişiden kişiye değişir tabii.

• Darkimore kullanıcısına yanıt
    ios ta uygulamanın prosu tabiri yerindeyse beleş oyun olayı var araştırmanı tevsiye ederim cihaza jailbreak yaptığın zaman installous ve başka yerlerden oyun çekebiliyorsun
    türkçeye takılmayın ingilizcenizi geliştirin benim açımdan bir sorun yok neden tr uygulamanın az olduğunuda zaten mesajımda belirtmiştim herkeste mac alacak para yok ondan dolayı genelde herkez para kazanma aaçlı olarak androide yükleniyor ve androidde uygulama kontrolü olmadığından ve her uygulama direkt olarak store a eklendiğinden dolayı çok saçma uygulamalar var eskiden dahada fazlaydı mesela uygulamanın şifrelerini barındıran uygulamalar var çalışmayan içerisinde birşey olmayan uygulamalar yada oyun olarak eklenmiş uygulamalar var ancak içinde resimden başka şeyler yok gibi gibi birçok uygulama var ios ta her uygulamayı ekletemezsin store a ve bir uygulama için şikayet gelirse kaldırılır mesela 999 dolarlık bir uygulama vardı sadece ekranda br taş dönüyordu zenginlik göstergesi olarak satıldı yanlışlıkla alan birka kişi şikeyet etti ve paraları iade edilip uygulama kaldırıldı ayrıca bir oyun falan çıktığında ilk olarak önce ios a çıkıyor bunun bile avantajı başka ama tercih meselesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ichimaru Gin

Appstore da çıplak gösteren kamera gibi yalan uygulamalar olmadığı için appstore daha iyidir. Ama kullanış konusu kişiden kişiye değişir tabii.

Yaw hehehe o uygulama ilk iphone da çıktı hemde paralı

http://shiftdelete.net/iphone-ile-ciplak-gosteren-uygulama-17214

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 28 Eylül 2014; 1:37:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carman

ios ta uygulamanın prosu tabiri yerindeyse beleş oyun olayı var araştırmanı tevsiye ederim cihaza jailbreak yaptığın zaman installous ve başka yerlerden oyun çekebiliyorsun
    türkçeye takılmayın ingilizcenizi geliştirin benim açımdan bir sorun yok neden tr uygulamanın az olduğunuda zaten mesajımda belirtmiştim herkeste mac alacak para yok ondan dolayı genelde herkez para kazanma aaçlı olarak androide yükleniyor ve androidde uygulama kontrolü olmadığından ve her uygulama direkt olarak store a eklendiğinden dolayı çok saçma uygulamalar var eskiden dahada fazlaydı mesela uygulamanın şifrelerini barındıran uygulamalar var çalışmayan içerisinde birşey olmayan uygulamalar yada oyun olarak eklenmiş uygulamalar var ancak içinde resimden başka şeyler yok gibi gibi birçok uygulama var ios ta her uygulamayı ekletemezsin store a ve bir uygulama için şikayet gelirse kaldırılır mesela 999 dolarlık bir uygulama vardı sadece ekranda br taş dönüyordu zenginlik göstergesi olarak satıldı yanlışlıkla alan birka kişi şikeyet etti ve paraları iade edilip uygulama kaldırıldı ayrıca bir oyun falan çıktığında ilk olarak önce ios a çıkıyor bunun bile avantajı başka ama tercih meselesi

Yaw amma boş yazmışsın. Ben neden cihazıma jailbreak yapayım yada jb çıkmasını bekleyim üstelik sağlıkçıda çalışmıyor. Androidde hiç bir şey yapmadan direk uygulamayı yüklerim özgürlük budur. Ayrıca milleti keklemek uygulama haberlerinin yüzde doksanıda appstoredan

• quote:

quote:

Appstore da çıplak gösteren kamera gibi yalan uygulamalar olmadığı için appstore daha iyidir. Ama kullanış konusu kişiden kişiye değişir tabii.

Hiç görmemiştim. Ama o android yorumlarını görmemek paha biçileme.

• quote:

quote:

quote:

Appstore çok mu farklı yorumlarda bizim millet heryerde aynı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Appstore çok mu farklı yorumlarda bizim millet heryerde aynı

US store kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.