Bildirim
Apple store guncelleme sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aynı sorun bende de var.
help plz -
Başlık açan var mı diye merak ettim, ben de aynı sorun var.. Arkadaşımda da aynı durum mevcut, ne değişti ? -
Kendiliğinden bi süre sonra gidiyor hocam Bnmde iPad de vardı aynı sorun sanırım ios 8 in bir bug u buda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tsk ederim krdesim cevabin icin fakat ios 8 guncellemesi yapmadim surumum 7.0.4 hergun deniyorum olmuyor bi turlu ;(
Benim versiyonda 7.0.4 -
Bi hafta 10 gundur boyle kafayi yicem valla
bende de aynı ama kafayı yicek sebep görmüyorum :) -
Bn biraz takintiliyim krdes olmasi gereken olmayinca boyle oluyor
Arkadaşlar güncelleme bölümüne girdikten sonra uygulama bilgileri için uygulamaya tıklayın daha sonra açıldıktan sonra gncelleye basın güncellenecektir.n sanırım apple bizi ios 8 yüklemye mecbur bırakmak istiyor -
Ayni sorun bendede var. İos 7.0.4 versiyon. Jb var telefonumda. Güncelleme yapamiyorum. 3 gündür nette ariyorum sorunu bulamadim.
Bilen yardim ederse makbule gecer
Orhanaslan krdesm denedim fakat yine olmadi 😔
Cihazınız nedir? -
Programı yeni yükleyecekmiş gibi arayın, sonra detay bilgileri görmek için üzerine tıklayın, sonra güncelleye basın.
Cihaz iphone 5s
Krdesim dedigin gibi yaptim bu sefer oldu tektek guncelleme 👍 darisi tumunu guncelle butonunun aktif olmasina :)))
Tsk krdesim
quote:
Orijinalden alıntı: erdi1974
Programı yeni yükleyecekmiş gibi arayın, sonra detay bilgileri görmek için üzerine tıklayın, sonra güncelleye basın.
Teşekkürler çalıştı, tek bitmez böyle de en sık kullanılan programları böyle update edebiliriz şimdilik.. -
Yokmu gelisme
Simdilik tek tek guncelleme krdesm
7.0.4 JB lerin hepsinde aynı sorun var şu anda -
Cozulur mu dersiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- messenger girmediğim halde aktif
- x mobil nedir
- iphone uygulama tamamen silme
- whatsapp donuyor
- digiturk ekranda dönen yuvarlak nasıl kapatılır
- apple passwords nedir
- iphone uygulama kilidi
- snapchat nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X