Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
52
Favori
208.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde suya düşüp bozulmuş bir iphone 5 var.Cihaz amerika çıkışlı ve pasaport kayıtlıydı. Zorluya götürsem ücreti mukabilinde 5 veya 5s ile değiştirme şansım olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Elimde suya düşüp bozulmuş bir iphone 5 var.Cihaz amerika çıkışlı ve pasaport kayıtlıydı. Zorluya götürsem ücreti mukabilinde 5 veya 5s ile değiştirme şansım olur mu?

Türkiye de hiç bir şey yaptıramazsınız. Ancak Avrupa veya ABD de yaklaşık 650 tl ye yenisini verirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: magule

quote:

Elimde suya düşüp bozulmuş bir iphone 5 var.Cihaz amerika çıkışlı ve pasaport kayıtlıydı. Zorluya götürsem ücreti mukabilinde 5 veya 5s ile değiştirme şansım olur mu?

Türkiye de hiç bir şey yaptıramazsınız. Ancak Avrupa veya ABD de yaklaşık 650 tl ye yenisini verirler...

Yurtdisinda 5s'e yukseltmemde mumkun degil, degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magule

quote:

Yurtdisinda 5s'e yukseltmemde mumkun degil, degil mi?

Ayrıntılı bilgim yok malesef...
  • arkadaşlar abim bir arkadaşına amerikadan gelirken ip6 plus 64 gb getirtecek orda fiyatlar ne alemde ve nereden alırsa garantisi türkiyede 1 sene geçer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Uzak doğu ve Amerika hariç hepsine bakıyorlar.

i6 cihazim Amerikadan alindi ve apple turkiye sitesinden baktigimda 1 yil garanti kapsami altindadir yaziyo, anlamadim ben bu isi orda garnti kapsinda yazmasina ragmen bir sorun olup goturdugumde bakmiycaklarmi yani?

• _2FAST4U_ kullanıcısına yanıt
    Maalesef bakmıyorlar.

• hocam ipade bakıyorlar mı amerikan ürünlerine bana bakmıyoruz dediler telefonla görüştüm ama yinede güvenmiyorum
  • Bugun ici randevusu olupta gitmeyecek varsa Allah rizasi icin yardimci olabilir mi. 1 aydir ramdevu alamiyorum. Ekran cikti yukari dogru asiri derecede de isiniyor cihaz. Elektrik carpicak elimde patlayacak diye korkuyorum artik.

• Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Bugün Zorlu Apple Store daydım. Amerikadan iPhone 5 almıştım geçen ağustos. Pil sıkıntısı vardı son zamanlarda yüzde 50 lerde kapanmaya başlamıştı telefon. Wifi de sıkıntı vardı çekmiyordu. Bunlardan bahsettim oradaki görevliye. Malesef garantisinin 93 gün geçtiğini, Amerika ve Türkiye cihazlarındaki antenlerin farklı olduğunu bundan dolayı hiç bir şekilde tamir edemediklerini söylediler. Sonuç olarak değiştiremedim. Sıramın gelmesini beklerken birkaç olaya şahit oldum ve birkaç insanla konuştum. Edindiğim bilgileri kısa kısa özet şeklinde aşağıda anlatacağım:

* Amerika'dan alınma telefonlara 1 yıllık Uluslararası Apple garantisi bittikten sonra bakılmıyor.

*Yine Amerika'dan alınma telefonların wifi ve şebeke problemlerine ne yazık ki Türkiye'deki Applelar destek veremiyor çünkü içlerinde kullanılan anten ve diğer parçalar birbirinden farklı

*Dubai'den alınma bir telefon hiç açılmıyordu. Görevli telefonu aşağı kata götürüp test etti ve cihazın içinin Apple dışında bir servis tarafından açılıp tamir edildiğini söyledi sahibine. Sahibine tamir ettirdiniz mi diye sorduğumda çelişkili cevaplar verdi. Kısacası Apple dışında servis gören cihazlar kesinlikle kabul edilmiyor.

* Bir kişi iPhone5 i açma kapama tuşu çalışmadığından dolayı getirip yepyeni iPhone5 ini götürdü...

*Apple, Amerikada uyguladığı eskiyi getir yeniyi götür kampayasına mart ayında başlayacakmış yani mağaza 1 yılını doldurduktan sonra. Yani demek istediğim iPhone 5 i belli fiyata sayıp, yerine iPhone6 vs.. verebilecekler.

*Eğer iPhone 5 inizin ekranı çatlaksa 800-900 TL gibi bir fiyata onarım yapılıyormuş. Ayrıca onarım yaparken kasayada dikkat ediyorlar. Eğer yamuk kasalı ve camı çatlak bir iPhoneunuz varsa Apple tarafından kesinlikle onarılmıyor.

Şimdilik öğrendiğim ve aklıma gelen şeyler bunlar. Kesinlikle kulaktan dolma bilgiler değildir. Bire bir gördüm ve konuştum insanlarla. Saygılar.

• Apple Store, garanti belgesi istiyor mu Türkiye'den alınma iPhone'lar için?

Hediye iPhone6 var bi' tanıdıkta. Faturası var ama garanti belgesi yok, ürün Turkcell'in firmaya hediyesiymiş.

Garantide bir sıkıntı olmaz heralde, seri no'su yeterlidir diye tahmin ediyorum?
  • yav telefonu alalı 10 gün oluyor iphone 5c 32 gb sessize alma tusundan çıt çıt çıt çıt ses geliyor. Video çektim ev sessizken videoda bile o ses duyuluyor. Götürsem tamiremi alırlar değiştirirler mi fikriniz nedir arkadaşlar. Tamir olayına hiç sıcak bakmıyorum açıkçası sonucta benden kaynaklanan bişey değil en çok korktugum sorun buydu alırken o da basıma geldi

• kyle007 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir garanti belgesi, fatura vs istemiyorlar. IMEI no.yu kontrol edip hemen işleme alıyorlar.
  • arkadaşlar 2 sorum olacak belki uygulama değişmiştir diye soruyorum, Cihazım amerikan menşeli garantisi bitmiş ve power tuşu çalışmayan değişim kapamonda bir cihazım var;

1- Bu cihazı Türkiye'de değişim yapıyorlar mı ?

2- Yapmıyorlarsa, Avrupa'da hangi ülkelerde değişim yapılabileceğini nereden öğrenebilirim ?
  • Arkadaşlar burada bilenlere başka bir konuda danışmak istiyorum.

Vodafone un iphone çin garantisi teleservice yada namı-ı diğer brightstar mış. Bu firmadan ürün alındığı zaman, diyelim ki değişimi gereken bir ürün 1 buçuk yıl sonra applestoreda yardımcı oluyorlar mı ?

Buna rastlayan var mı ?
  • iphone 4s'im var ölü pikseller var aldıktan sonra 1-2 hafta içerisinde farkettim götürürüm derken erteledim biraz 1 yıl geçti alalı şimdi ben götürsem ölü pikseli var desem değişim yapıyorlar mı?
  • Power tuşu tamamen çalışmayan ve home tuşu da içine göçmüş bir ip4'üm var. Garantinin bitmesine 6 ay var, genpa garanti belgesi mevcut elimde. Zorlu'da denesem mi şansımı yoksa genpaya mı yollasam? Genpa tuşu değiştirir yollarız ürünü demişti telefonla sorduğumda.
  • boracankara B kullanıcısına yanıt
    Bilgilerde kısmi hatalar var ekran tamiri değil cihazın değişimi yapılıyor, şuan 900 değil 500 küsürr + kdv iphone5 için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5 avrupa cihazım var. pil değişim ücreti ne kadar bilen var mı?
  • Ahaha ilk gece denememde haftaya pazara randevuyu kaptım. :)

Zaten İstanbul'a gidecektim o arada ip4'ü de aradan çıkartırım.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.