Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
52
Favori
208.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Iphone 5s model telefonumu klozete düşürdüm.. saç kurutma makinası olmadan kurutmaya çalıştım.. Zaten klozetten aldığımda ekranda bişey yoktu.. bende açmaya çalışmadım.. durum nedir bilmiyorum. şuanda aldığım 1 kilo princin içinde bekliyor. hattımı çıkarmıştım. çokta umudum yok canımda fena sıkkın.

1 - Randevu almadan gitsem işlem yapabilirmiyim ?
    2 - Cihazı 6 yapabilmek için ne kadar ücret ödemem lazım.
    3 - Yeni cihaz alabilmem için ne kadar ücret ödemem lazım
    4 - Ne yapmam lazım..

Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • GrounD_ZerO G kullanıcısına yanıt
    öncelikle çok geçmiş olsun. İnternette suya düşürenler için pirinç içerisinde 1 gün bekletildiğinde düzeldiğini okumustum belk faydalı olabilir.
  • westernblew kullanıcısına yanıt
    1 gece beklettim.. açılmayınca zorlu center a gittim 849 tl ye yeni telefon vereceklerini belirttiler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

Arkadaşlar burada bilenlere başka bir konuda danışmak istiyorum.

Vodafone un iphone çin garantisi teleservice yada namı-ı diğer brightstar mış. Bu firmadan ürün alındığı zaman, diyelim ki değişimi gereken bir ürün 1 buçuk yıl sonra applestoreda yardımcı oluyorlar mı ?

Buna rastlayan var mı ?

brightstar dünyadaki en büyük iphone tedarikçilerinden biridir. daha önce 3 tane brightstar garantili iphone aldım hiç sorun yaşamadım. şuan kullandığım ip5 brightstar garantili garantisinin bitmesine 7 ay kaldı geçen hafta akasya da ekranını değiştirdim. ayrıca tedarikçinin kim olduğu önemli değil ayarlar-genel-hakkında bölümünden model numarası TU/A ile biten tüm telefonlar apple store dan da 2 yıl garanti hizmeti alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Bilgilerde kısmi hatalar var ekran tamiri değil cihazın değişimi yapılıyor, şuan 900 değil 500 küsürr + kdv iphone5 için

şun apple storelarda ip 5 için ekran arızalarından garantisi devam eden cihaz için ekran değişimi yapılıyor. yok ben swap cihaz istiyorum ekranım değişmesin derseniz 849 tl kdv dahil swap bedelinden ekran bedeli olan 239 tl+ kdv düşülüyor oda 450 tl civarı ücret karşılığında swap alınabiliyor. hiçbir arıza yokken veya garantisi bitmiş veya kullanıcı hatasından kaynaklı arızalar için ip 5 için swap değişim bedeli 849 tl. olmuş.
  • Arkadaşlar daha önce defalarca randevu alıp ihtiyacı olana vermeme rağmen 10 gündür kendim için bir türlü randevu alamıyorum. Arka kamera bitmiş durumda.....
    Fazladan randevusu olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Ayın çift günlerine denk gelen her gün olur, 26, 28, 30, 2, 4, 6, 8 gibi...(24 saat boyunca çalışıp 24 saat boşta olduğum için)
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echelon34 -- 25 Kasım 2014; 4:26:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar değişim yapılırken swap cihazla mı yoksa 0 cihazla mı değişim yapılıyor?

Bende iphone 5 var kamerası ve power tuşu çalışmıyor. Bunu değişmek istesem 849 tl ye iphone 6 ile mi değişim yapıyorlar yoksa birebir mi değişim ?
  • Cok teşekkür ederim sağolun bilgilendirme için

• Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ; para ekleyip üst model alamıyorsunuz.
    2) Cihazin garantisi devam ettiği sürece tüm donanımsal sorunlu ürünleri sıfırıyla değiştiriyorlar. 1 ayda bir 5 bir 5s değiştirdim.
    5s in bataryası ve touch id si bozuktu, Akasya'dan tereddüt olmadan kontrol edip kutudan sıfırını getirdiler.
    5 ise kilit tuşu batarya ve su girdiği için batarya şişmesi, ona dayalı ekranın çıkması sorunu vardı. 35 gün garantisi kalmasına ve su girmiş olmasına rağmen Zorlu'da telefonumu kutudan sıfırıyla değiştirdiler.
    Cihazlarımın ikiside TR alımıydı. Yurtdışı cihazlarda kesinlikle garanti lazım aksi takdirde ücretli tamir oluyor.
    Radevunuz yoksa gitmenizin anlamı yok, randevusuz işlem yapamıyorsunuz.
    Para ekleyip üst model alma gibi birşey söz konusu değil.
    Aynı modelin renk değişimi söz konusu değil.
    Garantisi devam ediyorsa ve donanımsal sorun varsa değişim oluyor. Belki çalışan insiyatifine de kalmış olabilir bu değişim olayı.

• Şu anda iphone 5 kullanıyorum ve garantisi devam ediyor, sorunum ise ana ekran tuşunun olduğu yerde dönmesi.

Yani tuş üzerindeki kare işareti yaklaşık 40 derece falan sağa-sola dönüyor.

Garanti kapsamında herhangi bir yardım alabilir miyim acaba?

Pazartesi gününe randevum var. Yine de bir bilen varsa fikir almak istiyorum?
  • Arkadaslar bir adet zorlu randevu lazim .gunu ve saati problem deil. Yardimci olabilecek bir arkadasim varsa cok sevinirim. bi randevu bulmam lazim cunku garanti bitimine cok az kaldi. Ucretlide alabilirim.

• Arkadaşlar 2 gün önce telefonumu düşürdüm ön ekranı paramparça oldu ama dokunmatiği felan sağlam kullanabiliyorum ayrıca garanti kapsamında halen. Zorlu centre a randevusüz gitsem kabul ederlermi beni , bde merak ediyorum daha önce yaptıran varsa böyle ön ekran için fiyat ne olur , yaptırmayan varsa tahmini ne kadara yaparlar? bilgi için teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaşlar 2 gün önce telefonumu düşürdüm ön ekranı paramparça oldu ama dokunmatiği felan sağlam kullanabiliyorum ayrıca garanti kapsamında halen. Zorlu centre a randevü alamadığım için randevüsüz gitmeyi düşünüyorum kabul ederler mi beni? bide merak ediyorum daha önce başına gelen varsa böyle bir olay bilgilendirelirmi beni ne kadar ister fiyat olarak zorlu acaba? bilgi için teşekkürler.@
  • sertacozkan S kullanıcısına yanıt
    Randevusuz gidecekseniz eğer genelde hafta içi gündüz vakitlerinde gidin daha sakin oluyor, ekran parası da 230 ₺ civarında yanılmıyorsam.

• Arkadaşlar bilen arkadaşlara bir şey danışacaktım.

Amerika menşe'li garantisi bitmiş power tuşu bozuk(değişim kapsamında olupda Türkiyede kapsamda olmayan) kamerası bozuk bir iphone 5 im var. Bunu bir bedel karşılığı(600 tl gibi) applestoreda değişim yapılabildiğini söylediler.

1- değişim yapıyorlar mı ? yapıyorlarsa ne kadara yaparlar ?

2- Değişimi SWAP cihazla mı yoksa SIFIR kutuyla mı değişiyorlar ?

Cevabınınız benim için çok önemli bilen arkadaşlar KUTU ile mi Swap cihazla mı değişiyorlar. Şimdiden tşk ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Orijinalden alıntı: knntrkgl

quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: knntrkgl

arkadaşlar benim garantisi devam eden ip 5 te yeşil ekran sorunu var genius bar a götürsem muhtemelen ekranını değiştirecekler daha uygun bir fiyata (300 tl gibi) swap olarak değişim yapıyorlar mı böyle bir teklifte bulunan oldu mu daha önce?

Ekrani degistirmezler
    Cihaz degisir

zorluda birinin ekran arızası olan ip5 için ekranını değişeceklerini, yarın telefonunu gel al dediklerine şahit olmuştum. siz yakın zamanda ekran arızasından değişim aldınız mı

Arkadas yanlis bilgi vermis.

iPhone 5S ekran degisimi yapilamaz. Direk cihaz degisimi olur. 780TL civari ucreti var.

iPhone 5 ekran degisimi yapilir. 300TL civari ucreti var.

iphone 5 imde ekran sağ üst köşeden çıkıyordu her bastırdığımda giriyor sanki yapışkanlı gibi çıkıyordu hatta ordan içeri toz bile almıştı ekran. Cuma günü akasyada dediğiniz gibi garantiden ekran değişti. Cihazı değiştirmediler. Birde pilimin ömrü dolmuş 200 tl istediler değişim kapsamına girmiyormuş onu değiştirmedim.

• Akasya Apple Store'da 1 Aralık 2014 Pazartesi (Yarın) tarihinde 2 adet randevum var, ileri tarihli farklı bir günle değişmek isteyen arkadaşlar bana pm atabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive132 -- 30 Kasım 2014; 13:33:09 >
  • Kardeş randevüye ihtiyacım var ben alamadım da , uygunsa yarın için 1ini alabilirmiyim. Teşekkür ederim bilgileriniz bide sizce yurt dışından getirmek daha mantıklı ve az ücrete denk geliyo. Benim dokunmatik alt ekranda bir sıkıntı yok sadece üst ekran acaba çin malı alsam farkedermi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacozkan

Kardeş randevüye ihtiyacım var ben alamadım da , uygunsa yarın için 1ini alabilirmiyim. Teşekkür ederim bilgileriniz bide sizce yurt dışından getirmek daha mantıklı ve az ücrete denk geliyo. Benim dokunmatik alt ekranda bir sıkıntı yok sadece üst ekran acaba çin malı alsam farkedermi??

Kusura bakma hocam sadece değiştirmek istiyorum ileri tarihli bi tane varsa o şekilde yapabilirim
  • westernblew kullanıcısına yanıt
    swap cihaz ile değişim oluyor, kutu ile vermiyorlar bildiğim kadarıyla arkadaşım. ücrette 702 lira civarında bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.