Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
52
Favori
208.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mstfdgrmnci

Arkadaşlar merhaba.Elimde bi arkadaşın iphone 5'i var,cihazın ekranı bi anda kapanmış sonra arkadaş herhangi bir teknik servise götürmüş orada açılıp bakılmış ve anakart bozuk denmiş.Ben randevu alıp apple store genuis bar a götürsem cihazımı bedel karşılığında değişim yapabilir miyim?Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

ABD cihazı degil ise ücret karşılığı yenisini verirler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: magule

quote:

Orijinalden alıntı: mstfdgrmnci

Arkadaşlar merhaba.Elimde bi arkadaşın iphone 5'i var,cihazın ekranı bi anda kapanmış sonra arkadaş herhangi bir teknik servise götürmüş orada açılıp bakılmış ve anakart bozuk denmiş.Ben randevu alıp apple store genuis bar a götürsem cihazımı bedel karşılığında değişim yapabilir miyim?Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

ABD cihazı degil ise ücret karşılığı yenisini verirler..

Yok hayır değil.Fakat bazı arkadaşlar cihaz açılmış diye değişim yapmazlar dedi o yüzden sormuştum.İlgin için teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun 18:10i için randevu isteyen ihtiyacın olan bir arkadaş varsa Akasya apple store da randevu mevcut, isteyen pm atabilir
  • Arkadaslar iphone 5 s cihazimda cok bariz bir sekilde sarj problemi var. Ornegin butun uygulamalar , internet erisimi vs kapali iken yatarken %100 sarjla biraktigim cihaz sabah uyandigimda %70 lere dusmus oluyor. Cihazi alali daha 4 ay oldu.
    Cihazi garantiye gondersem cihaz degisimi yaparlar mi ? Veya sadece batarya degisimi yapip geri mi gonderirler bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz degisim fiyatlarinin en son ki halini bilen arkadas var mi?
  • Arkadaşlar merhaba bende iPhone 5 kullanıyorum bir sıkıntım var dün fark ettim telefonun sol üst tarafı bas parmağım ile bastırınca hafif içeri çöküyor çöküyor derken tamamen değil içeri giriyor diyeyim ne yapmam gerek ? Telefonum garantisi mevcut içe doğru oynuyor yani kısaca

• sametal17 S kullanıcısına yanıt
    Genius bara takıyolar cihazı eğer gerçekten batarya da bir sıkıntı varsa değişim yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucyy

Arkadaşlar merhaba bende iPhone 5 kullanıyorum bir sıkıntım var dün fark ettim telefonun sol üst tarafı bas parmağım ile bastırınca hafif içeri çöküyor çöküyor derken tamamen değil içeri giriyor diyeyim ne yapmam gerek ? Telefonum garantisi mevcut içe doğru oynuyor yani kısaca

Başka herhangi bir sorunu yoksa ekranı değiştiriyorlar sadece. Cihaz değişimi yapmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrulmd

Genius bara takıyolar cihazı eğer gerçekten batarya da bir sıkıntı varsa değişim yapılır

Batarya değişimi olur muhtemelen. Artık yedek parça temin ediliyor. Tamir yapılıyor yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive132

quote:

Arkadaşlar merhaba bende iPhone 5 kullanıyorum bir sıkıntım var dün fark ettim telefonun sol üst tarafı bas parmağım ile bastırınca hafif içeri çöküyor çöküyor derken tamamen değil içeri giriyor diyeyim ne yapmam gerek ? Telefonum garantisi mevcut içe doğru oynuyor yani kısaca

Başka herhangi bir sorunu yoksa ekranı değiştiriyorlar sadece. Cihaz değişimi yapmıyorlar

Ekran değişir diyorsunuz değiştikten sonra problem olur mu ? Başka cihaz ile değişim yapma şansımız yok galiba ?

• quote:

quote:

Sadece değişim mi olur ekran olarak ? Cihaz için değişim yapma şansımız yok sanırım şimdi yeni ekran takıldıktan sonra bir problem olur mu sizce

• quote:

quote:

quote:

Sadece değişim mi olur ekran olarak ? Cihaz için değişim yapma şansımız yok sanırım şimdi yeni ekran takıldıktan sonra bir problem olur mu sizce

Valla iphone 5s'i verdim ekranı değişip gelecek duruma göre bakıcam ama ilerde bir sorun çıksa yapmazlardı. Yine de eğer bir sorun olursa tekrar yollarım.

• Arkadaşlar 3 gs telefonumun ekranı Çatladı bir çok çatlak var ve mikrofonu çalışmıyor ve sim Kartı hiç bir şekilde okumuyor düşmesinden kaynaklı....garantisi biteli iki ay oldu sizde değişim mi yapılır yada ekran mı tamir edilir eğer ekran tamir edilecekse o para çok apple müşteri hizmetleri o tamir olmaz stoktada 3GS yoktur üst model verilir dedi sizce napmalıyım Zorlu'nun teknik desteğiyle konuşmalımıyım ıspartadayım onun için gideceğim olayım nasıl çözülür.? Fikri olan yardımcı olsun lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR?
  • Apple store müşteriyi memnun etmek için elinden geleni yapıyor.
  • Merhaba arkadaşlar. İphone 5s kullanıyorum ve ne zamana kadar garanti kapsamında olduğunu bilmiyorum. Apple sitesinden sorguladım şu ekran çıkıyor ürün ne zamana kadar garanti kapsamı içinde acaba?

• Arkadaslar merhaba, iphone 6 cihazimda olu piksel var ve home tusu arizali.. Suan istanbula gidiyorum ve bikac gun kalicam ama hicbirsekilde randevu alamadim siteden.. Apple store a gittigimde yardimci olurlar mi? Yardimci olurlarsa degisimmi yaparlar yoksa tamir mi ederler? Cihaz isvicre apple store cikisli.. Cevaplar icin simdiden tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: tcoRED

Arkadaslar merhaba, iphone 6 cihazimda olu piksel var ve home tusu arizali.. Suan istanbula gidiyorum ve bikac gun kalicam ama hicbirsekilde randevu alamadim siteden.. Apple store a gittigimde yardimci olurlar mi? Yardimci olurlarsa degisimmi yaparlar yoksa tamir mi ederler? Cihaz isvicre apple store cikisli.. Cevaplar icin simdiden tesekkurler..

Hocam sakin olursa kalabalık değilse yardımcı oluyorlar.
  • Garantisi bitmiş cihazıma değişim yapıldı; yeni cihaz verildi, ek ne kadar garanti süresi veriyorlar bilen var mı???
  • 3 Ay
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.