Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamir görmüş cihazlar garanti dışımıdır ? Ekranı değiştirilmiş mesela ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IndıgoMobıle -- 1 Şubat 2015; 0:11:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IndıgoMobıle I kullanıcısına yanıt
    O cihaz için ücretli, ücretsiz bütün destek bitiyor yetkisiz müdahale olduktan sonra. Yani cihazı ücretli olarak isteseniz bile dokunmuyorlar cihaza.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

O cihaz için ücretli, ücretsiz bütün destek bitiyor yetkisiz müdahale olduktan sonra. Yani cihazı ücretli olarak isteseniz bile dokunmuyorlar cihaza.

Cihaza başka bi telefondan söktüğüm orjinal ekranı takıp götürsem farkederlermi

• IndıgoMobıle I kullanıcısına yanıt
    Hocam farkediyorlar, nasıl anlıyorlar bilmiyorum ama bir şekilde anlıyorlar cihazın içinin açıldığını, hemde hiç parça değiştirilmese bile Fakat denemekten bir zarar gelmez herhalde ama siz yinede ret cevabı alacakmışsınız gibi hazır olun.

• boatswain kullanıcısına yanıt
    Hocam teleservice e teli göndersek nasıl olur sizce. Ücretsiz olarak yurtiçi kargo ile gönderiliyormuş
  • cevat871 C kullanıcısına yanıt
    Fikrim yok hocam ama denemekten zarar gelmez

• Ekran oynadığı için zorlu ya giden var mı yakın zamanda sonuç nasıl oldu acaba ögrenebilirmiyim

• selinaks S kullanıcısına yanıt
    Ekranı değiştiriyorlar

• Merhaba Arkadaşlar,

Elimde media markt dan alınma iphone 5 black bulunmakta,ürünü media markt adana dan 18 mart 2013 de almıştım,bugun ekranın kenarlarında çerceve boyunca açık yeşil şeklinde renk değişimi gördüm,daha çok beyaz ekran da belli oluyor,benim sormak istediğim birkaç soru bulunmakta yardımcı olursanız memnun olurum.

1-Bu problemle karşılaşan varmı varsa ne gibi bir sonuc alabiliriz
    2-diyelim ki değişim veya onarım yapılması durumu varsa cihaz brightstar garantili oraya mı göndersem yoksa onca yolu çekip adana dan istanbula zorlu veya akasaya apple store a mı götürsem

Sorularımı sabırla okuduğunuz ve cevapladığınız için şimdi den teşekkür ederim...

• Ben şimdi cihazımı Mavi ekran sorunu nedeniyle apple Store götürcem eğer değişim olursa bana swap verilir yanılmıyorsam şimdiki sorum ben swap verip başka birinin kullandığı teli alıcam yoksa direk Sıfır tel mi ?

• Öncelikle merhabalar benim ip4 cihazım var yere düştü herhangi bir kırık yok ama ekran bembeyaz oldu call centerı aradım lafı çevirdim düştü demedim yazılımsal oldugunu soyledi tabi yedirebildiğim için sevindim daha sonra Zorlu Center dan randevu aldım şimdi Pazartesi günü gidicem adamlara ne dersem düştügünü anlamazlar yardımcı olurmusunuz ? Ayrıca telefonda başka sorunlarda var (video izlerken aniden kapanması vs)
    bunlarıda goz onunde bulundurursak değişme imkanı varmı şimdiden teşekkürler.

• Öncelikle merhabalar benim ip4 cihazım var yere düştü herhangi bir kırık yok ama ekran bembeyaz oldu call centerı aradım lafı çevirdim düştü demedim yazılımsal oldugunu soyledi tabi yedirebildiğim için sevindim daha sonra Zorlu Center dan randevu aldım şimdi Pazartesi günü gidicem adamlara ne dersem düştügünü anlamazlar yardımcı olurmusunuz ? Ayrıca telefonda başka sorunlarda var (video izlerken aniden kapanması vs)
    bunlarıda goz onunde bulundurursak değişme imkanı varmı şimdiden teşekkürler.

• Apple Akasya da 5s ekran esnemesi probleminden dolayı değişim yapılır mı darbe vb yok.
    Sadece ekran değişiyor

• merhaba arkadaslar
    ıphone 5s var ekranda esneme var
    pili hiç dayanmıyor priz nerde telefon orda oluyor
    bazn arama hatası veriyor
    şebeke bazen çekmiyor
    bazen ses gitmiyor yada gelmiyor
    ayrıca
    operatörle görüstüğümde yazılımsal sorun olduğunu söylediler yani ben cihazı tam anlamıyla verimli kullanamıyorum
    zorluya götürücem sizce sonuç ne olur cihaz değişir mi yoksa tamir mi ederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selinaks -- 5 Şubat 2015; 18:48:20 >
  • Arkadaslar merhaba, garantisi 2 ay gecmis avrupadan alinma iphone 5 cihazimda ust tus sorunu yok ancak kontrol ettigimde degisim programina girdigini gordum. Birde sebeke sorunu var su an telefonun. Asil degisim amacim o. Garantisi bitmis i5 degistirebilen oldu mu hic

• mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    Peki hocam neden böyle, daha önce aynı problemleri olanları değiştirmişler eşitsizlik var burada.
    Hocam o zaman Apple Store'ların ekran değiştirmeye yetkisi ve ekranı değiştirmek için gerekli malzemeler yoktu. Şimdi baktığınızda i6'ların bile ekranını değiştiriyorlar. Mesela benim daha bugün Store'da cihazımın ekranı kamera kayma probleminden dolayı değişti ve cihazı aldığımda şunu farkettim işçilik çok iyiydi. Yani ekranın değiştiğini anlayamazsınız ve herşey olması gerektiği gibiydi. Birde şöyle düşünmek lazım, siz araba ile küçük bir kaza yaptığınızda komple arabayı değiştirmiyorlar, sadece neresi zarar gördüyse orası değişiyor. Eğer cihazınızın değişimini istiyorsanız Genpa, Başarı gibi servislere verin, onların ekran değiştirmeye yetkisi yok ve biraz bekliyorsunuz ama cihazı değiştiriyorlar onlar. APR'larda ise ekranı değiştirebiliyorlar diye biliyorum onun için sadece Genpa, Başarı veya Teleservis'e vermelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmudf2 -- 6 Şubat 2015; 1:01:34 >
  • Magic mouse kullanıyorum,yanları kararmaya başladı.Değiştirirler mi acaba ?

• Şarj yüzdesi %30-40 seviyelerideyken birden düşme yaşıyorum.Bununla ilgili sorunu çözülen veya değiştirilen var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.