Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk randevu denemesini cep telefonundan yapmaya çalışınca olamadı tabi, geçen C.tesi günü gece yatarken bi deneyeyim dedim, çat diye bilgisayardan ilk denemede aldım, Pazar günü gideceğim ama 21:00'de.

Parça değişimi yapmaya kalkarlarsa "yarın verelim" diyecekler. Ben de cihaz değişimi için zorlamaya çalışacağım. Çünkü çalışıyorum, tekrar tekrar gelip gitmem, bu süreçte telefonsuz kalmam zorlar beni. Neyse bakalım... Hayırlısı... Ya da AVM kapanışına kadar parça değişimi yapabilirlerse ne ala
  • mafaky kullanıcısına yanıt
    pupa apple yetkili servisi randevuya gerek olmadan gidebilirsiniz.
  • Avrupa cihazlarında garanti nasıl işliyor bilen var mı? Touch id problemi var arkadaşımın iphone 6 sının. 1 yıllık garantisi devam ediyor. Kargoyla gönderilemiyor değil mi? Genpa vb. servisler bakıyormu Avrupa cihazlarına?
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Sadece Apple Store ve bazı Apple Premium Reseller'lar bakıyor o cihazlara. Genpa, Başarı, Brighstar, Teleservis gibi servisler ise bakmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Merhaba Arkadaşım,

Genpaya güvenip sakın ola ücret ödemeyin.
    Başıma gelen olayı kısaca özetleyeyim.

Henüz Apple Türkiyede açılamıştı
    Ekranı kırılan telefonumu Türkcell den aldığım için mecburen Genpaya götürdüm.
    580 tl ekran ücreti ödedim ve 25-30 gün arasında telefonuma kavuştum. Birkaç ay sonra Zorlu Center da Apple açıldı.
    Yediğim kazığın acısıyla 1 açıldıktan 1 hafta sonra apple' a gittim binbir tane uydurma arıza söyledim. Cahillik diz boyu cihazın 7 sülalesinin logları tutuluyormuş.
    Hiçbir problem yok dediler itiraz ettim ve servise indirelim o zaman telefonu dediler kabul ettim.
    Arkadaş geldi ve bu telefon işlem görmüş dedi. Evet dedim Genpa da ekranı değişti.
    Ne ekranı arkadaşım kamerası bile değişmiş bunun ve değişen parçaların hiçbirisi orijinal değil garanti dışı malesef dedi.
    Apple kimseye parça vermiyormuş. Arkadaştan bu konu hakkında bir rapor hazırlamasını istedim ve Şener Şen misali koşarak Genpanın yolunu tuttum.
    Genpa servise alalım dedi ne alaksı var yeni çıktı servisten zaten diyerek itiraz ettim. İtirazlarımın sonucunda bomba etkisinde bir karşılık aldım.
    Beyefendi siz bu cihazın parçalarını dışarıda bir teknik serviste değiştirmişsiniz. yakarım ulan burayı kendimi yakarım nidalarıyla bağırıp çağırmaya başladım :)
    Soınra bir sigara içip geldim ve siz değiştirdiğiniz parçaların orijinal olduğunu ispatlar mısınız dedim. Böyle bir şey yapamayız dediler.
    Kimseye sormadan müdürün odasına daldım ve bağırıp çağırdıktan sonra beni dışarı çıkartıp sakinleştirdiler. 10 dk. sonra bir arkadaş elinde sıfır telefon ile geldi ve özür dileyerek beni gönderdiler.

Bu arada oraki bütün arkadaşları uyarmama rağmen 5S i olan bir arkadaş ekranı kırılmış 980 tl fiyat istediler Zorulu center' a apple a git dedim. N gerek var benim garantim var dedi :) ne halin varsa gör.

• Ben de buraya yazayım gelişmeleri diye aklımdan geçiriyordum, kaç gündür hastaydım yazamadım.
    Genpa'ya sadece küfür ediyorum şu anda, buralara çok yazmak istiyorum bu herifleri ama mahkemelik durum olsun istemem. Sadece "içimden" çok nefis küfürler ettiğim bilinsin

Pazar günü randevuyu aldım gittim, Genius'lardan biri ilgilendi, bir de orada 1-2 kişiyi uyuz tavırlarla görünce korktum açıkçası. Genius'ların bazıları ciddi uyuz, kimisi de espiriler, süper cana yakınlık falan filan...

Neyse, iyi bi çocuk geldi. Pil böyle böyle dedim, öncesinde de Genpa'ya gittğimi, ekranın daha çok oynadığını, nasıl becerdilerse biraz yerine oturttuklarını, pilin testi geçtiğini, ekranın ise hasardan dolayı garanti dışı olduğunu, 1080tl verirsem yeni cihaz vereceklerini söylediklerini söyledim. Bununla ilgili bize de çok şikayet geliyor dedi. E peki dedim Apple bununla ilgili bişey yapmayacak mı? Genpa'nın bi ağzına etse dedim. Biz raporluyoruz illa ki yakında bişeyler olur bence dedi.

Pil için elindeki iPad'le çok güzel bi şekilde açıkladı eleman. Genpa böyle açıklasa küfür etmeyecektim, testi geçti testi geçti diyip diyip durdular.
    Grafikte iki tane yeşil alan var, biri koyu yeşil, diğeri açık yeşil. Bir kırmızı bir de sarı alan var. Yeşil ve sarı alanlar pilin normal kullanım sonucu artık ömrünü tamamlayan alanlarmış, benimki tam sarı alana geçecek sınırda. Genpa o yüzden diyormuş testi geçti diye. Ama ben pili değiştirmenizi tavsiye ederim dedi eleman. Ya da bugün değiştirmeseniz yarın değişecek...

Tabi pile 200TL diyince yok dedim ben alır değiştiririm

Ekranı gösterdim, Genpa bunun hasardan olduğunu söylüyor, kenarlarda çok az bi açıklık var diye reddettiler, arkadaşın yamuk yumuk telefonu değiştirmişlerdi dedim. Ekrandaki esneme-oynamayı gösterdim. Daha fazla olduğunu, Genpa'nın bunu biraz yerleştirdiğini söyledim. Eleman baktı, yok tamam dedi zaten bu kronik problem, ön taraf komple garantiden değişecek.

Dün gittim telefonu aldım bi güzel. İşte bu dedim ya, budur...

Bir daha Genpa mı, allah muhtaç etmesin.

• Arkadaşlar randevuya bir arkadaşım gitcek mail adresi benim adresimle aldık bir sıkıntı çıkar mı ne yapması gerek arkadaşımkn ?

• iPhone 6 büküldü değiştirirler mi acaba ? :/
  • http://forum.donanimhaber.com/m_103602191/f_//tm.htm#103611874

Bu konudaki cihazımın ekranımı değişir yeni cihazmı verilir . Genpa garantili sarı leke problemi resim mevcut
  • Saygıdeğer forum üyeleri
    İphone 5s im bozuldu ekranı titriyor. Numaralar silindi.
    Dolayısıyla acil randevuya ihtiyacım var. Elinde olan var mı?
    Ben almaya kalksam haftaya alabilirim. 1 hafta telefonsuz durmak zordur bilirsiniz.

Elinde olan varsa çok sevinirim.

• arkadaşlar benim iphone 6 plusım var amerika çıkışlı telefon daha bir ay olmadan ekranın dokunmatiği hiçbir darbeye mağruz kalmadan çalışmamaya başladı parmağımı okumuyor reset attım fabrika ayarlarına geri döndüm ama faydası olmadı ekran parmağımı algılamıyor bunun için zorludaki apple store onarım yaparmı telimi ?

• Ankara' daki genpa ya bende gıttım sag ust kose cıkıklıgı ve batarya ıle ılgılı sorundan klasık cevap ıle donduler yok mu bu ıse bı cozum cok canımı sıkmaya basladı bu durum?
  • ARKADAŞLAR TELEFONUMUN SIKINTILARI
    1.Ekranda sağ üst köşeden aşağıya doğru L şeklinde sarılık var telefon ısındığında daha da artıyor.
    2.Telefonlar görüşme yaparken 1 dakika konuşamadan ‘arama hatası’ veriyor.
    3.Şarja takıyorum %30 lara kadar doluyor şarjdan çıkarıyorum geri takıyorum %8 lere düşüyor.(bazen oluyor)
    4.Güç tuşu ve Ses tuşlarında boşluk var oynuyor tuşlar.
    5.Donma ve kasma var.

30.03.2015 tarihinde KONYA GÜRGENÇLER APPLE YETKİLİ SERVİS’e telefonu verdim bu sıkıntılardan dolayı 06.04.2015 tarihinde mesaj geldi almaya gittim ve telefona hiçbir işlem yapılmamış. Yapmama sebepleri ise ekrandaki sarılık kullanıcı hatasıymış telefon ısındığında artan bir problem benden nasıl kaynaklanabilir.Bu yüzden diğer sıkıntılara hiç bakmamışlar bile. Telefonu aldığımda ekranın içinde 4 tane siyah nokta oluşmuştu ekranı ve telefonun ön tarafını çizmişler teknik servise verdiğimde yoktu bu sorunlar.Bunları söledim kabul etmediler ve aralarında konuşurken söylediler Türkiye’de elektriklerin kesildiği gün fener ile telefonu işleme alıp açmışlar karanlıkta yaptıkları işlem hatalarını kabul etmediler.

Sonra ben apple destek den 5 veya 6 kişi ile görüştüm zorlu center a gitmemi sölediler.Konya daki teknik servis de zorlu center a götürün dedi bize tekrar verseniz de 1 hafta beklersiniz dedi yine biz kabul etmeyiz çizikleri dedi zorlu center a götürün telefonun değişimi yapılsın dediler.Apple destek deki arkadaşlar da zorlu center a götürün bu yaşadıklarınızı anlatın dediler telefonunuz için yapılması gereken ne varsa en iyi şekilde zorlu center da yapılır dediler

Telefonumda 1 den çok sıkıntı var iken teknik servis de beni mağdur edip daha fazla sıkıntı yarattı bana . Zaten ekranda sıkıntı vardı şimdi içinde siyah noktalar da oluştu ve diğer sorunlar hala devam ediyor.

ARKADAŞLAR RESİMDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DARBELER VAR DEĞİŞİMİ YAPILIR MI ???

13.04.2015 PAZARTESİ ZORLU CENTER DA RANDEVUM VAR KONYADAN GİDECEĞİM AMA EMİN DEĞİLİM GİDİP GİTMEMEYE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kımsınsen -- 9 Nisan 2015; 21:52:01 >

• arkadaşlar kamera da toz var öyle değişim meraklısıda değilim ama merak ediyorum değişim olur mu? cihazda boya atması ve arka kasada az buz çizikler var
  • Turkcellden alınan cihaz apple storeda garantisi geçer mi?

• DementorBoggark kullanıcısına yanıt
    Kamerada siyah nokta vardı ve cihaz değiştirildi. Ama kozmetik olarak temizdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt
    hocam applestoreden mi değişim yaptınız yoksa distribütörünüzden mi
  • DementorBoggark kullanıcısına yanıt
    Akasya daki apple store'dan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Bende bu gece yarın için almaya çalışacağım, bakalım başarabilecek miyim çok merak ediyorum. Genpayı beklemekle uğraşmak istemiyorum.
  • Arkadaşlar iphone 6 da ön kamerası kaymış olup işlem yaptıran ve sorunu tekrarlayan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.