Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran degisimi veya cihaz degisimi olmuyor, ekrani acip kamerayi yerine oturtuyolar tekrar kaymayacak sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s im var garantisinin bitmesine 8 ay var henüz
    Pili az gitmeye başladı 4 saat falan kullanım gösteriyor
    Ne yapmalıyım böyle devam mı etmeli yoksa bende Zorlu'ya gitmeli miyim
    Gitsem pil değişimi olur mu
  • ya arkadaşlar bu ne melanet bir şeymiş randevu benmi alamıyorum bilgisayarımmı yavaş anlamadım gitti.randevu alıpta kullanmayacak arkadaş varsa bana yardımcı olursa sevinirim ..
  • Kefken71 K kullanıcısına yanıt
    Randevu almanıza gerek yok ki hocam. Hafta içi bir gün sabah mağaza açılmadan hemen önce gidin, randevusu olmayanlara aynı gün içerisine randevu veriliyor. Sabah 09.30 gibi gitseniz yeterli. Uzun zamandır randevusuzlara da yardımcı olmaya çalışıyorlar ama tabi randevulu gibi olmuyor bazen, bir günde falan alabilecekleri randevusuz kişi sınırına ulaşıyorlar falan o yüzden hafta içi sabahtan gitmek en iyisi.

• eyvallah dostum teşekkür ederim..
  • En az 10 kez düşürdüğüm her tarafı çizik, en son son düşürdüğümde ekranı tamamen patlayan ve açılmayan ve şarz olmayan ip6 yı zorluya götürdüm randevu mandevu bir sürü hikaye anlattılar sonra etiler deki genpa ya gittim 1080 TL verdim sıfır cihazı alıp çıktım. 1080 TL takas için ödedikten sonra, turkcell bayisinden totudesign koruma kılıfı ve cam koruyucu taktırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roxy34 -- 29 Nisan 2015; 16:51:15 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Telefon şarj olmuyor,kabloyu telefona taktığım zaman tam oturmuyor ve şarj almıyor.Bazen 2-3 kere tekrarlıyorum öyle düzeliyor.

Şimdide kulaklık telefona girmiyor,anladım tozdan mı yoksa kıyafetlerden iplik falan mı doldu yada neyse artık.

Telefonu sorguladığım zaman 2016 kasıma kadar servis süresi var,Turkcell den aldım telefonu.

Applestore da ne gibi işlem uygularlar?Telefon temizlenir mi yoksa değişim mi yapılır ?

Swap cihazdansa temizlenmesini tercih ederim.
  • roxy34 kullanıcısına yanıt
    randevu alabilseydin yada rica ile yaptırma imkanın olsaydı 860 TL ye sıfır cihazı alıp giderdin aslında :)
  • Arkadaşlar merhaba, konuyla ilgili oldugunu düşündüğüm için bu konunun altına yazıyorum.

sahibinden gibi sitelerde veya burada ikinci el forumunda sıfır değişim cihazları satılıyor, ben de iphone 6 bakıyorum, bunların bir dezavantajı var mı? Ben böyle bir cihaz almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Ne gibi sıkıntıları olabilir? sonuçta bunlar yeni verilen kullanılmamış cihazlar di mi? yoksa var mı farklı bir durum?

İkinci soruma gelince bende dubaiden alınma iphone 5 var, sorgulatınca güç tuşu ile ilgili değişim kapsamında görünüyor ama supporttan aratınca bir garantisi görünmüyor. bunu türkiyede apple store da değiştirmek mümkün mü acaba?
  • dreamstream kullanıcısına yanıt
    kardeş bu sorunun cevabı tavukmu yumutadan yumurtamı tavuktan çıkara döndü. onun için kati bir cevap alman zor. ama benim için swap cihaz sıfır cihazdır. ben olsam sıfır niyetine alırım.
  • Garanti süresinde olup ama garanti dışı kalmış bir cihazın değişimi olabilir mi mesela gri wifi hatası verse falan

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberwolf06

Arkadaşlar iphone 6 da ön kamerası kaymış olup işlem yaptıran ve sorunu tekrarlayan var mı ?

quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Ekran degisimi veya cihaz degisimi olmuyor, ekrani acip kamerayi yerine oturtuyolar tekrar kaymayacak sekilde

Gökçe hanım insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen..

Kamerası kayan cihazların ekran değişimi ücretsiz yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamstream

Arkadaşlar merhaba, konuyla ilgili oldugunu düşündüğüm için bu konunun altına yazıyorum.

sahibinden gibi sitelerde veya burada ikinci el forumunda sıfır değişim cihazları satılıyor, ben de iphone 6 bakıyorum, bunların bir dezavantajı var mı? Ben böyle bir cihaz almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Ne gibi sıkıntıları olabilir? sonuçta bunlar yeni verilen kullanılmamış cihazlar di mi? yoksa var mı farklı bir durum?

İkinci soruma gelince bende dubaiden alınma iphone 5 var, sorgulatınca güç tuşu ile ilgili değişim kapsamında görünüyor ama supporttan aratınca bir garantisi görünmüyor. bunu türkiyede apple store da değiştirmek mümkün mü acaba?

Dubai cihazlarının değişimi Türkiye'de yapılamıyor maalesef. Türkiye cihazlarıyla üretim bantları farklı.
    Bir şans olarak belki Dubai'den alınmıştır ama USA cihazı değildir EU cihazıdır bunu da Apple Store'a gidip öğrenirsiniz ancak. EU cihazıysa yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Garanti süresinde olup ama garanti dışı kalmış bir cihazın değişimi olabilir mi mesela gri wifi hatası verse falan

Cihaz neden garanti dışı kaldı? Yetkisiz müdahale varsa destek alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZYMANDIAS

quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Garanti süresinde olup ama garanti dışı kalmış bir cihazın değişimi olabilir mi mesela gri wifi hatası verse falan

Cihaz neden garanti dışı kaldı? Yetkisiz müdahale varsa destek alamazsınız.

Aslında ben de bilmiyorum gold outlet ürünlerinden almayı düşündüm de apple garantisi varsa direkt onlarla muhattap olurum diye

• quote:

quote:

Arkadaşlar iphone 6 da ön kamerası kaymış olup işlem yaptıran ve sorunu tekrarlayan var mı ?

quote:

Ekran degisimi veya cihaz degisimi olmuyor, ekrani acip kamerayi yerine oturtuyolar tekrar kaymayacak sekilde

Şikayet ettim

Gözümün önünde 2-3 cihaz aşağı götürülüp kamerası tamir edildi

• Benim iphone ses kaydını çok sessiz yapıyor götürsem mi karar veremedim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şikayet ettim

Gözümün önünde 2-3 cihaz aşağı götürülüp kamerası tamir edildi

O eskidendi Gökçe hanım. Ekran değişimi yapılıyor.
    Ben de sizi jandarmaya şikayet ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar, kulaklıklar garanti kapsamına hangi koşulda giriyor bilgisi olan var mı?
    Çamaşır makinesinde yıkanan kulaklıkta garanti kapsamına dair izler kalmışmıdır
  • Merhaba ipod için de geçerli mi bu 1 yıllık garanti ?

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.