Şimdi Ara

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
7.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bi arayım dedim şu apple ı telefonsuzum kaç gündür biraz işlemleri hızlandırabilirmiyiz diye. telefona bi bayan çıktı konuşması aynı almancı gurbetçiler gibiydi bekleyeceksiniz yarın öbürgün gönderilir muhtemelen ben birşey yapamıyorum buradan dedi.
  • Bekleye bekleye ağaç olduk deseydin :D gönderim hazırlığına ne zaman düşecekki bugün düşer umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djhayal -- 6 Kasım 2013; 12:34:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djhayal D kullanıcısına yanıt
    Ben 1 Kasım akşamı sipariş vermiştim, benim de hala işleniyor diyor bugün gönderim hazırlığına girse, yarın da kargoya verilse cumaya elimizde olur mu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltairinZırhı -- 6 Kasım 2013; 12:38:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltairinZırhı

Ben 1 Kasım akşamı sipariş vermiştim, benim de hala işleniyor diyor bugün gönderim hazırlığına girse, yarın da kargoya verilse cumaya elimizde olur mu acaba

senin cuma olur yada bugün gönderilir perşembe elinde olur.bende 1 kasım 12:12 de sipariş ettim gönderilmeye hazırlanıyor daha .1 gündür hazırlanıyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syncsta -- 6 Kasım 2013; 13:01:17 >
  • benim az önce geldi, 1 kasım'da saat 11:00 civarı sipariş vermiştim

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.) Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadowfex -- 6 Kasım 2013; 13:59:45 >

• Benimki de heran gelebilir, UPS'in sitesinde kontrol ettiğimde son durum şu ;
    06.11.2013 11:51:00 KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI İSTANBUL GÜNEŞLİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

kaç tl yapıyor dostum, 2449 TL lik alışveriş yapıyoruz bana sadece 12 tl maxi puan vermiş ayıp valla bilseydim encard alır onunla alışveriş yapardım :(

Arkadaşlar alım yaparken üye olmak falan gerekiyor mu? Teşekkürler....
  • 4 kasım siparişlerinden haber yok mu?
  • Dikkat edin. Siparişi işyerimdeki herhangi birine verip gitmiş gerizekalı UPS. Allahtan beni aradı gidip aldım.
  • MBP için bilgisi olan var mı arkadaşlar pazar akşamı sipariş edildi(3 kasım) 12-19/11 arası tarih verildi. Aynı anda bej renk kap da aldım o ürün elimde şu anda.

(ME294)

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadowfex

benim az önce geldi, 1 kasım'da saat 11:00 civarı sipariş vermiştim

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.) Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.)

hayırlı olsun güle güle kullanın ((:

• 4ConseQui 4 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • Yanliz apple da calisanlar deli gibi calisiyodur bu ara nefes aldirmazlar he

• quote:

Orijinalden alıntı: tahago

sipariş verirken 5-7 gün teslimat süresi diyordu gelen mailde 3-5 hafta oldu aradım çok kişi şikayetçi apple bu kadar yoğun ilgi beklemiyordu gibi zırvaladı saçmalığa gel

Aynı durum bende de oldu maalesef

• Bugün siparişi verdim Teslimat Tarihi 29/11/2013 - 12/12/2013 , Standart Gönderim
  • 4 Kasım'da saat 17.30 civarı verdiğim sipariş bugün Gönderim Hazırlığı olmuş
    12-14 Kasım teslim tarihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzzybjk -- 7 Kasım 2013; 13:19:18 >
  • fuzzybjk F kullanıcısına yanıt
    Ürün kaç GB hangi renkti acaba ben 2 Kasımda verdim 32 GB hala ürünler işleniyor diyo benimde 12-14 Kasım.
  • Sipariş Tarihi 01 Kasım 2013 Cuma
    Ürünler İşleniyor

iPhone 5s 16 GB Gümüş Rengi
    Gönderim: 5 - 7 iş günü
    Teslimat Tarihi 14/11/2013 - 18/11/2013 , Standart Gönderim
  • 1 Kasım saat 11:45;52 de sipariş verdiğim Iphone 5s Gold şu an taşıma durumunda.
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    hocam yapma ben 11:47'de sipariş verdim hala işleniyor :) 32 veya 64 gb mıydı?

şimdiden güle güle kullanın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.