Şimdi Ara

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
7.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fuzzybjk

quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

Ürün kaç GB hangi renkti acaba ben 2 Kasımda verdim 32 GB hala ürünler işleniyor diyo benimde 12-14 Kasım.

İmzamdan görüldüğü üzere 32 GB Uzay grisi

Bu arada saat 19.00'da mail geldi:

Sipariş durumu: Gönderildi
    Tahmini Teslim tarihi: 8 Kasım
    Bana ilk söylenen gönderim tarihi 12-14 Kasım'dı. (4 Kasımda saat 17.30 gibi sipariş vermiştim)

Vay arkadaş ben de 4 ünde 32gb gri istedim (akşam 9 gibi) benimki niye hala işleniyorda ya.

• fuzzybjk F kullanıcısına yanıt
    @fuzzybjk valla öğrenci adamız kredi kartımız yok biriktirdiğim para vardı bi hesabımdan havale ettim iptal etsem bi türlü etmesem bi türlü zaten parayı havale ettiğim için iptal etsem de önce onların havaleyi onaylaması sonra iptal etmesi gerekiyormuş e zaten havaleyi onayladıklarında sipariş de onaylanmış olacak bu sefer iptal etmenin de mantığı kalmadı para benden çıktı çünkü. delirttiler adamı ya tamam yoğunsunuz da kardeşim neyin onayı bu para hesabına gelmiş işte neyine bakıyorsun hadi baktın diyelim 1 kişi mi bakıyor buna sanki koskoca Apple'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzzybjk

Valla ilk önce ben de havaleyle sipariş ettim. Baktım onaylamıyorlar bir tane de karttan sipariş çektim, havaleyle yaptığımı iptal ettim. Çok yoğunlarmış müşteri hizmetlerinin dediğine göre.

Yoğun olmaları doğal, piyasada müthiş bir Iphone açlığı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @zeebedy
    Grinin gönderim süresi 3-5 haftaydı çünkü ondan olmasın?

@TechN9ne
    O zaman yapacak bir şey yok gerçi beklenenden erken gönderiyor telaşa lüzum yok. Elbet gelecek telefonlarımız.
  • fuzzybjk F kullanıcısına yanıt
    Yok usta siyah 5s uzay grisi diye geçiyo ya ondan öyle dedim. 12-14 kasım yazıyo teslimat.
  • zebeedy Z kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen 11inde gönderirler sana o zaman
  • @fuzzybjk benden sonra almışsın. benim hala ürün işleniyor diyor. dövecem apple
  • Bu arada benim verdiğim gazla Iphone 5s Gold alan arkadaşım henüz hiç kullanmadığı 3 günlük LG G2 yi satışa çıkardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Abi sendeki bu tüketim çılgınlığı nedir sıcak fırsatlarda her konudan bir ürün almışsındır
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    haftaya kalmış sizinki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltairinZırhı

haftaya kalmış sizinki.

yarın kargolasalar da cumartesi alsak bari bi süpriz yapsalar keşke..
    valla genelde önce gönderim hazırlığına düşüyor yani yarın gönderim hazırlığına düşse size pazartesi veya en geç salı gelir(tabi haftasonu çalışmadıklarını varsayıyorum)
  • diğer konuda bir arkadaşın bugün hazırlığa düşüp gönderildi denmiş. fotoğraflarını da paylaşmış. ondan bende heycan yaptım benimkini de yarın gönderseler diye UPS ile gönderirlerse haftasonu onlar çalışıyor, yeterki apple göndersin, şubenin önüne kamp kurar görevliyi evinden alır getiririm 1 haftadır telefonsuzum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydemirci -- 8 Kasım 2013; 0:23:30 >
    valla bende yarın alacağım kargoyu hayırlısıysa, çocuk gibi heyecanlıyım şimdiden o yüzden anlayabiliyorum halini
  • Teslimat Tarihi 27/11/2013 - 10/12/2013 , Standart Gönderim
    Benimki umarım 1 haftaya falan gelir işleniyor ama bi umut işte. Bende telefonsuzum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akela77 -- 8 Kasım 2013; 1:20:00 >
  • Ayın 1 inde gece 12 ye 10 kala verdiğim siparişlerim UPS ile gönderilmiş yarın bir aksilik olmaz ise teslim edecekler ( tahmini ayın 11-13 ararası teslim edilir görünüyordu erken olduğu iyi oldu).Eş kartım var birini nano yapmak için Turkcell e uğramam lazım.
  • Teslimat Tarihi 29/11/2013 - 12/12/2013 , Standart Gönderim ayın 6sında sipariş verdim
  • AltairinZırhı kullanıcısına yanıt
    valla telefon olsa hiç o kadar hadi nerde hadi nerde demeyecem de 1 hafta oluyor elimde hat bekliyorum hemen gönderirler diye telefonu satmıştım
  • Güneşli'den dağıtıma çıkmış. Arabanın haritadaki yerini anlık görebiliyorum hatta UPS iyi firma yahu İşin kötüsü evde yokum kim bekliycek şimdi akşamı
  • Araç 2km ötemde öyle dolanıp duruyor arkadaş bir gelemedi ya
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.