Araç 2km ötemde öyle dolanıp duruyor arkadaş bir gelemedi ya
Aynısı dün benim başıma geldi. UPS' e online sayfasından şikayetimi iletince anca teslim edebildiler.
AltairinZırhı
kullanıcısına yanıt
keşke benimkide öyle olsa gider aracın önüne kırar elfrenini çekerim diyecem de arabada el freni de yok
TuVNeRa
kullanıcısına yanıt
Valla tüm semti dolanıyor en son bizim mahalleye gelecek heralde
1 Kasım da verdiğim siparişim halen işleniyor.Teslimat tarihi 11-13 Kasım.Erken gelenlere imreniyorum
1 kasım gecesi sipariş verdim ,ben siparişi verirken baktım 00:00 ı geçmiş saat, 2 kasım olarak gözüküyor. iphone 5s 32gb aldım 12/11/2013 - 14/11/2013 diyor. ürünler işleniyor diyor halen, bazı arkadaşların erken gelmiş. bi gelse artık benimkide diorum
valla 4 aralık benimki malum 3-5 hafta oldu süre... innşallah kasım sonuna gelir ama imkanı yok gibi
Beyazlar UPS tarafından 1.30 gibi teslim edildi üstelik evde değildim ama neyse kimliği bırakmıştım ve tembihlemiştim .Hanıma gold almıştım aynı gün o cihazın dağıtımını TNT yapıyormuş ortalıkta yoklar hernüz.Bu arada nano sim olmadan aktive olmadığını unutmuşum hevesim kursağımda kaldı
Darısı tüm bekliyen arkadaşlarına başına inşallah :)
Vipracing
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Siz de bizim gibi ailecek Iphone cusunuz Kendi nano simkartını kendin kesebilirsin
TuVNeRa
kullanıcısına yanıt
Çok teşekkürler sizde iyi günlerde kullanın
Ben eş kart kullanıyorum (Xperia Z Ultra) birisi onda birisi bunda olucak en son kendim kesmiştim normal kartları şu an Kanyon AVM ye yakın olduğum için çok az bir ücret karşılığında birisini mini diğerinide iphone için nano olarak değiştirebiliyorum (riske girmeden )
Vipracing
kullanıcısına yanıt
nano sim olmadan aktivasyon yapılıyor diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: akela77
1 Kasımda siparış versemde ödemeyi 4 Kasımda yaptığım için 4 Kasım stoklarına göre siparişimi işleme aldılar fakat 3-5 Hafta süre verdiler 27'si ile 11 Aralık teslimat süresi 4 kasımda verenlerin siparışıne göre çok geç bir süre değil mi arasam kısaltmazlar mı süreyi
maalesef aynı sorun bendede var baya uğraşmama rağmen kısaltmıyorlar ödemeyi eft yaptığım için haftasonu ödemem pazartesi sabah geçti ve salı günü onayladılar 5 kasımda sipariş vermişim mualemesi yaptılar sınav zamanında olmasam çok daha şikayet edicem ama uğraşamıyorum
tahago
kullanıcısına yanıt
ben bugun 3te ödeme yaptım 5te işleme koydular.
neden bu kadar cabuk dersen, bana yolladıkları ödeme yapın mailine dekonttu tarayıp maille yolladım sanırım bunun bir artısı ve hızlardırması oldu......
havale yapacaklara ek bilgi olsun......
sanırım gold'lar en erken çarşamba elimizde olacak ki 11-13 verdikleri son gün. tabi eğer cumartesi çalışmadıklarını varsayarsak. eğer çalışıyorlarsa da en erken pazartesi...
TNT çok beceriksiz çıktı, 7 Kasım 00:30 da gönderildi mesajı geldi, TNT getiremedi hala. Cumarteside çalışmıyorlar herhalde, kaldı. Rezillik... (istanbul içi)
johnozerJ
kullanıcısına yanıt
Benim aynı şekilde yazoyor bence 2 kasımda aldım acaba ne olucak?
bydemirciB
kullanıcısına yanıt
Aradım taradım 5dk kadar internette ama işe yarar bir şey bulamadım
Neyse öteki sim kartı Kanyon AVM deki Turkcell in kendi yerinde nano sim'e çevirttim.Ellerinde malum zımba benzeri cihazdan var normal sim'i çevirttim.(Eş kart olduğu için birisi nano ötekiside micro şeklinde olmuyormuş)
İnceleme atarsınız artık
applem26
kullanıcısına yanıt
hocam sipariş tarihi, renk ve kaç GB olduğunu paylaşır mısınız?
evet, erken gelecek bu arada, güle güle kullanın :)
applem26
kullanıcısına yanıt
demek biz müzmin iphone bekleyişçilerinden değilsiniz :) 24 saat içinde kargoya verilir, pazartesi de alırsınız diye tahmin ediyorum. en geç de salı olur diye tahminimi noktalayayım :)