Şimdi Ara

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
7.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AltairinZırhı

Araç 2km ötemde öyle dolanıp duruyor arkadaş bir gelemedi ya

Aynısı dün benim başıma geldi. UPS' e online sayfasından şikayetimi iletince anca teslim edebildiler.
  • AltairinZırhı kullanıcısına yanıt
    keşke benimkide öyle olsa gider aracın önüne kırar elfrenini çekerim diyecem de arabada el freni de yok
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Valla tüm semti dolanıyor en son bizim mahalleye gelecek heralde
  • 1 Kasım da verdiğim siparişim halen işleniyor.Teslimat tarihi 11-13 Kasım.Erken gelenlere imreniyorum
  • 1 kasım gecesi sipariş verdim ,ben siparişi verirken baktım 00:00 ı geçmiş saat, 2 kasım olarak gözüküyor. iphone 5s 32gb aldım 12/11/2013 - 14/11/2013 diyor. ürünler işleniyor diyor halen, bazı arkadaşların erken gelmiş. bi gelse artık benimkide diorum
  • valla 4 aralık benimki malum 3-5 hafta oldu süre... innşallah kasım sonuna gelir ama imkanı yok gibi
  • Beyazlar UPS tarafından 1.30 gibi teslim edildi üstelik evde değildim ama neyse kimliği bırakmıştım ve tembihlemiştim .Hanıma gold almıştım aynı gün o cihazın dağıtımını TNT yapıyormuş ortalıkta yoklar hernüz.Bu arada nano sim olmadan aktive olmadığını unutmuşum hevesim kursağımda kaldı

Darısı tüm bekliyen arkadaşlarına başına inşallah :)

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.)
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
    Siz de bizim gibi ailecek Iphone cusunuz
    Kendi nano simkartını kendin kesebilirsin
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sizde iyi günlerde kullanın

Ben eş kart kullanıyorum (Xperia Z Ultra) birisi onda birisi bunda olucak en son kendim kesmiştim normal kartları şu an Kanyon AVM ye yakın olduğum için çok az bir ücret karşılığında birisini mini diğerinide iphone için nano olarak değiştirebiliyorum (riske girmeden )
  • Vipracing kullanıcısına yanıt
    nano sim olmadan aktivasyon yapılıyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akela77

1 Kasımda siparış versemde ödemeyi 4 Kasımda yaptığım için 4 Kasım stoklarına göre siparişimi işleme aldılar fakat 3-5 Hafta süre verdiler 27'si ile 11 Aralık teslimat süresi 4 kasımda verenlerin siparışıne göre çok geç bir süre değil mi arasam kısaltmazlar mı süreyi

maalesef aynı sorun bendede var baya uğraşmama rağmen kısaltmıyorlar ödemeyi eft yaptığım için haftasonu ödemem pazartesi sabah geçti ve salı günü onayladılar 5 kasımda sipariş vermişim mualemesi yaptılar sınav zamanında olmasam çok daha şikayet edicem ama uğraşamıyorum
  • tahago kullanıcısına yanıt
    ben bugun 3te ödeme yaptım 5te işleme koydular.

neden bu kadar cabuk dersen, bana yolladıkları ödeme yapın mailine dekonttu tarayıp maille yolladım sanırım bunun bir artısı ve hızlardırması oldu......

havale yapacaklara ek bilgi olsun......
  • sanırım gold'lar en erken çarşamba elimizde olacak ki 11-13 verdikleri son gün. tabi eğer cumartesi çalışmadıklarını varsayarsak. eğer çalışıyorlarsa da en erken pazartesi...
  • TNT çok beceriksiz çıktı, 7 Kasım 00:30 da gönderildi mesajı geldi, TNT getiremedi hala. Cumarteside çalışmıyorlar herhalde, kaldı. Rezillik... (istanbul içi)
  •  Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.)
  • johnozer J kullanıcısına yanıt
    Benim aynı şekilde yazoyor bence 2 kasımda aldım acaba ne olucak?
  • bydemirci B kullanıcısına yanıt
    Aradım taradım 5dk kadar internette ama işe yarar bir şey bulamadım

Neyse öteki sim kartı Kanyon AVM deki Turkcell in kendi yerinde nano sim'e çevirttim.Ellerinde malum zımba benzeri cihazdan var normal sim'i çevirttim.(Eş kart olduğu için birisi nano ötekiside micro şeklinde olmuyormuş)
  • İnceleme atarsınız artık
  • applem26 kullanıcısına yanıt
    hocam sipariş tarihi, renk ve kaç GB olduğunu paylaşır mısınız?

evet, erken gelecek bu arada, güle güle kullanın :)
  • applem26 kullanıcısına yanıt
    demek biz müzmin iphone bekleyişçilerinden değilsiniz :) 24 saat içinde kargoya verilir, pazartesi de alırsınız diye tahmin ediyorum. en geç de salı olur diye tahminimi noktalayayım :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.