Şimdi Ara

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
4
Favori
7.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 5C olan siparişim gönderim hazırlığına geçmiş yarın kargolanırmı yoksa pazartesiye mi kalır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunsoy

Benim 5C olan siparişim gönderim hazırlığına geçmiş yarın kargolanırmı yoksa pazartesiye mi kalır?

Hayırlı olsun.
    Forumda 5c alan nadir şahsiyetlerden birisin. Gelince birkaç resim paylaşabilecek misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.)

Telefonunuz hayırlı olsun. Hem renk, hem de kapasite olarak birebir aynı ürünü sipariş vermişiz.

Siz benden bir gün önce sipariş vermenize rağmen teslimat tarihi olarak 14-18 Kasım demiş fakat ürününüz erkenden gönderilmiş.

Ben sizden bir gün sonra sipariş vermeme rağmen teslimat tarihi olarak sizden daha erken bir süre verdi (13-15 Kasım) ancak hala Ürünler İşleniyor aşamasında.

Sanırım zamanla bu işlemler oturacaktır. Belirtilen süre içerisinde geldiği sürece benim için bir sıkıntı yok.

• arkadaşlar sarj durumlarınız nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orijinalden alıntı: BILDIRCAN

Apple Store siparişleriniz ne alemde?(Telefonlar gelmeye başladı.)

Telefonunuz hayırlı olsun. Hem renk, hem de kapasite olarak birebir aynı ürünü sipariş vermişiz.

Siz benden bir gün önce sipariş vermenize rağmen teslimat tarihi olarak 14-18 Kasım demiş fakat ürününüz erkenden gönderilmiş.

Ben sizden bir gün sonra sipariş vermeme rağmen teslimat tarihi olarak sizden daha erken bir süre verdi (13-15 Kasım) ancak hala Ürünler İşleniyor aşamasında.

Sanırım zamanla bu işlemler oturacaktır. Belirtilen süre içerisinde geldiği sürece benim için bir sıkıntı yok.

ben yapıkredi worldcard kullanarak verdim siz ?

• Ben American Express kartla sipariş vermiştim. Şimdi internet şubesinden baktım da, 5 Kasım'da akşamüstü 19.00 gibi verdiğim siparişin ilk taksidi 6 Kasım olarak karta yansıtılmış. Demek ki bir gün gecikmeli olarak ödeme almışlar. Tahminimce pazartesi günü kargoya verilir, salı veya çarşamba gibi bana ulaşır.
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim tabiiki paylaşırım ama cumartesi günleri kargo yapılıyormu hala bu sorunun cevabını bulamadım :(

• ergunsoy kullanıcısına yanıt
    Kargo firmaları UPS VE TNT yi bilmiyorum diğerleri cumartesi çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: olrayt

arkadaşlar sarj durumlarınız nasıl?
    Tam bir şarj emici kendisi :) hız olarak çağının epey ilerisinde bana göre ama şarjı özellikleriyle + 3g ile epey çabuk tükeniyor.. icloud, mail anında push, ışık kalitesi, gereksiz konum servisleri ve de arkaplan hareketini düşürdüm epey fark etti, şimdi iyi gayet, çok gerekmedikçe 3g'yi de kapattım mı tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadowfex

quote:

Tam bir şarj emici kendisi :) hız olarak çağının epey ilerisinde bana göre ama şarjı özellikleriyle + 3g ile epey çabuk tükeniyor.. icloud, mail anında push, ışık kalitesi, gereksiz konum servisleri ve de arkaplan hareketini düşürdüm epey fark etti, şimdi iyi gayet, çok gerekmedikçe 3g'yi de kapattım mı tamamdır

şöyle sabahtan şarjdan çıkarıp akşam yatana kadar idare edebileceğim bir cihaz olsa tereddüt etmem ama yanımda şarj kablosu taşımayı sevmiyorum maalesef umarım güncellemelerle gereksiz işlemleri kısarlar veya sizin dediğiniz gibi biz kısacağız

• quote:

Biraz bilincli kullanirsan bence gayet iyi. Gereksiz seyleri kapattim, kullanimimi kisitlamadim, gereksiz yere cok da kurcalamadim. Dun sabah 7'ye ceyrek kala sarjdan %100 olarak cektim, 1,5 gun gectl ve suan %18'de sarjim :) bu sarj bana 3-4 saat daha bile gider.

• Hevesim kaçtı
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    teşekkür ettim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: applem26

Arkadaslar sahan çalışan siparişi takip et butonu şimdi çalışmıyor üzgünüz sayfası veriyor siparişimde bir sorun yoktur di mı sizde de böyle bir sorun var mı acaba?

Aynı durum bende de vardı. https://secure.store.apple.com/tr/order/list buradan girip baktığımda şiparişimin durumunu görebiliyorum. Sizde buradan bir deneyin.

• siparişi tnt ile gönderilenler ne oldu ?

yarın teslim edilecek gösteriyor fakat tnt'yi aradığımda apple hala bize teslim etmedi diyor
  • Arkadaşlar teslimat tarihim 19/11 26/11 arası hala işleniyor. Bakalım ne zaman gelecek (:
  • havale ödemeleri kaç günde onaylanıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsmx

havale ödemeleri kaç günde onaylanıyor acaba?

Macbook Pro siparişim için saat 15.30 gibi ödeme (EFT) yaptım, 17.30 gibi onaylandı.

Burada bazı arkadaşlar yaptıkları ödemenin 8-10 gündür onaylanmadığını yazmışlardı, gözüm korkmuştu açıkçası ama bende öyle bir problem olmadı. Ödemeyi yaparken işlemin açıklama kısmına WorldPay referans numarasını ve sipariş numarasını yazdım. (APPTR****** - W419****** şeklinde)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orijinalden alıntı: rsmx

havale ödemeleri kaç günde onaylanıyor acaba?

Macbook Pro siparişim için saat 15.30 gibi ödeme (EFT) yaptım, 17.30 gibi onaylandı.

Burada bazı arkadaşlar yaptıkları ödemenin 8-10 gündür onaylanmadığını yazmışlardı, gözüm korkmuştu açıkçası ama bende öyle bir problem olmadı. Ödemeyi yaparken işlemin açıklama kısmına WorldPay referans numarasını ve sipariş numarasını yazdım. (APPTR****** - W419****** şeklinde)

Bende aynı şekilde yaptım :) umarım sorun çıkmaz sabah 9'da havale geçtim hala bekliyorum. Daha çok bekleyenler olduğuna göre bu haftayı gözden çıkarmak lazım.

• Konuyu hortlarmak gibi olmasında ben dün kılıf sipariş ettim ve onaylandı. Bugün de kargo yola çıktı bilgisi geldi. Teslim süresi olarak 31 Aralık yazıyor. Sizce bu normal mi?
    Yoksa 31 aralığı dikkate almayıp daha erken gelmesini ummalı mıyım?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.